Sonsuz Kitap Kızım Olmadan Asla

113,85 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
250 TL'ye %3 İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
175,65 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sonsuz Kitap Kızım Olmadan Asla

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YAKAMOZ KİTAP Satıcı Ünvanı: YAKAMOZ KİTAP YAYINCILIK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0928043000300010 Vergi Kimlik Numarası: 9280430003
    Bu ürün YAKAMOZ KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Evladı için mücadele eden bir annenin yürek burkan gerçek yaşam öyküsü. Kızım Olmadan Asla Amerika'da ve Avrupa ülkelerinde haftalarca çoksatanlar listesinde bir numarada kaldı! Sadece Fransa'da 2 milyonun üstünde okundu! Tüm dünya bu kitabı konuştu! Filmi bazı Müslüman ülkelerde yasaklandı! Betty Mahmudî'nin hayatı, kocası ve kızıyla İran'a yaptıkları aile ziyareti ile kâbusa döndü... Artık önünde iki seçenek vardı: Ya kızını bırakıp kendi ülkesine dönecek ya da kızı için ölümü göze alacak! İnce Kapak: Sayfa Sayısı: 408 Baskı Yılı: 2012 e-Kitap: Sayfa Sayısı: 333 Baskı Yılı: 2012 Dili: Türkçe Yayınevi: Sonsuz Kitap İlk Baskı Yılı : 2012 Dil : Türkçe

Ürün Özellikleri

  • Yazar Betty Mahmudi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kızım Olmadan Asla - Betty Mahmudi | Sonsuz Kitap

Amerika’da çok satanlar listesine giren, haftalar boyunca bu listede bir numarada kalan Kızım Olmadan Asla kitabı sürükleyici konusuyla dikkat çeker. Olaylar yazarın akıcı üslubuyla akıcı bir şekilde aktarılır. Kitabı okumaya başladığınızda bırakmak istemeyeceğiniz şekilde olaylar ilgi çekici ve sürükleyici bir şekilde anlatılır. Kızım Olmadan Asla yazarı bu kitabında bir annenin çocuğu için yapamayacağı hiçbir şey olmadığını ve çocuğu için her şeyi göze alabileceğinden bahseder. Kızım Olmadan Asla okuyanlar tarafından yapılmış yorumları inceleyerek fikir sahibi olabilir, kitabı okuyanların deneyimlerini yorumlar aracılığıyla öğrenebilirsiniz. Yazarın yazdığı diğer kitaplara Kızım Olmadan Asla serisini set halinde alarak ulaşabilirsiniz. Satın aldığınızda elinizde bırakamayacağınız bu kitabı özetlemek gerekirse özellikleri şöyle sıralanabilir:

  • Amerika’da doktorluk yapan Betty’nin başına gelenler
  • Kitaptan filme uyarlama
  • Akıcı ve sade bir dil

Sürükleyici Konusuyla Elinizden Bırakamayacağınız Bir Kitap

Sürükleyici Konusuyla Elinizden Bırakamayacağınız Bir Kitap

Kızı için mücadele veren bir annenin hikayesini konu alan kitap sizi büyüleyici olayların içerisine hapseder niteliktedir. Kızım Olmadan Asla konusunu kısaca özetlemek gerekirse şunlardan bahsedilebilir. Betty Mahmudi Kızım Olmadan Asla kitabında İran’a ziyarete giden Betty’nin başından geçenler anlatılır. Kızım Olmadan Asla karakterleri Betty, kocası ve kızından oluşan bir kadroya sahiptir. Bu ziyaret esnasında Betty’nin kocası bambaşka bir plan yapar ve Amerika’ya dönmeme kararı alır. Kızını bu ülkede büyütmek istemeyen anne ülkesine dönmek için bazı savaşlar vermeye başlar. Amerika’da bir doktor olarak görev yapan Betty’nin İran seyahati bir kabusa döner ve hayatını değiştirecek birtakım kararlar vermesi gerekir. Kitapta kızının geleceği için savaş veren bir annenin başından geçenler anlatılır. Akıcı bir üslupla bahsedilen olaylarıyla Kızım Olmadan Asla kitapseverlerin ilgisini çekecek bir romandır.

Haftalarca Çok Satanlar Listesinde Yer Alan Kızım Olmadan Asla

Haftalarca Çok Satanlar Listesinde Yer Alan Kızım Olmadan Asla

Kızım Olmadan Asla gerçek hikayelerin kaleme alınmasıyla ortaya çıkmış bir kitaptır. Kızını İran’da tutmak isteyen kocasına karşı verdiği mücadeleyi akıcı bir şekilde anlatan yazar, okurları romanın içine çekmeyi başarır. Yoğun olay örgüsü ve olayların gerçeğe dayanıyor olması nedeniyle Kızım Olmadan Asla okuyanların ilgisini çekecek, kitabın devam ettiği süre boyunca olayın içerisinde tutacak bir anlatıma sahiptir. Kitabın elde ettiği başarılar da vardır. Kızım Olmadan Asla romanı Amerika’da ve bazı Avrupa ülkelerinde çok satanlar listesine girer. Çok satanlar listesinde haftalarca bir numarada kalmayı başarır. Sadece Fransa’da tutulan kayıtlara göre bu ülkede iki milyonun üzerinde okunur. Kitap aynı isimle çekilen bir filmin senaryosuna konu olur. Bu filmden elde edilen gelirler de bağışlanır. Tüm dünyayı etkileyen ve adı duyulan bir kitap olma niteliğindedir.

Kızım Olmadan Asla Kitabı İçeriği, Özellikleri ve Fiyatları

Kızım Olmadan Asla İçeriği, Özellikleri ve Fiyatları

Kolay seçeneklerle satın alabileceğiniz Kızım Olmadan Asla kitap fiyatı için filtreleme özelliğini kullanarak araştırma yapabilirsiniz. Kızım Olmadan Asla yorumlarını okuyabilirsiniz. Sevginin kuvvetini ve değiştirebileceği durumları göz önüne seren bu kitap sayesinde okuma zevkini tadabilir, kitaplığınıza kaliteli ve akıcı üslubu olan nitelikli bir eseri eklemenin keyfini yaşayabilirsiniz. Edebiyat dünyasında ses getirmiş bir eser olan bu kitap ile zamanınızı keyifli bir şekilde harcayabilir, okuma zevkini sonuna kadar tatmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Bir solukta okuyacağınız bu kitap sayesinde sevginin güzelliğini tadabilir, nitelikli okuma yapmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Uygun fiyatlar üzerinden Kızım Olmadan Asla satın alma işlemlerinizi gerçekleştirebilir, kütüphanenizi bu eserle zenginleştirebilirsiniz. İndirimli ürünleri takip ederek bütçe dostu ve avantajlı alışveriş yapmanın keyfini yaşayabilir, edebiyatla buluşarak zamanınızı güzel ve kaliteli bir şekilde harcayabilirsiniz.