Sonuç Yayınları 11.sınıf Matematik Modüler Set (yenilenmiş Baskı) 2020-2021 Müfredatına Uygun

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
100 TL'ye %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4 Al 3 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.500 TL'ye 300 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sonuç Yayınları 11.sınıf Matematik Modüler Set (yenilenmiş Baskı) 2020-2021 Müfredatına Uygun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitap Ustası Satıcı Ünvanı: KİTAPÇIBURADA YAYIN DAĞITIM PAZARLAMA KIRTASİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0563115603400001 Vergi Kimlik Numarası: 5631156034
    Bu ürün Kitap Ustası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 11.sınıf Matematik Modüler Set (Yenilenmiş Baskı) 2020-2021 Müfredatına Uygun

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf Üniversite Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Sayfa Sayısı 751-1000
  • Setli/Tekil Setli Ürün
  • Ders Matematik
Geri Bildirim Ver

Sonuç Yayınları 11. Sınıf Matematik Modüler Set (Yenilenmiş Baskı) 2020-2021 Müfredatına Uygun

Sonuç Yayınları 11. sınıf matematik modüler set (yenilenmiş baskı) 2020-2021 müfredatına uygun baskı içerisinde, öğrencilerin matematik konusunda daha da başarılı olmasına fayda sağlayacak sorular bulunur. Özellikle bu sette, öğrencilere en iyi şekilde destek sağlayabilecek ve konuları anlamasına yardımcı olacak sorular geliştirilmiştir. Böylelikle derslerde başarılı olma ve sınavları kazanma fırsatı sunar. Bu amaç dahilinde öğrenciler için birbirinden farklı soru çeşitleri hazırlanmıştır. Ayrıca Sonuç Yayınları modüler set ile soru çözme becerilerinin de geliştirilebilmesi mümkün olur. Bu noktada modüler seti satın alarak hem sınavlarda hem de derslerde başarılı bir yükseliş kazanılabilir. Siz de çocuklarınızın başarılarını artırmak istiyorsanız veya daha başarılı bir öğrenci olmak istiyorsanız, bu ürünü satın alabilirsiniz.

  • ÖSYM tarzı soru seçenekleri
  • Akıllı tahtaya uygun yapı
  • Çeşitli soru tarzları

Sonuç Yayınları 11. Sınıf Matematik (Yenilenmiş Baskı)

Sonuç Yayınları 11. Sınıf Matematik (Yenilenmiş Baskı)

Bu seti satın alarak kullanan kişiler tarafından Sonuç Yayınları 11. sınıf matematik modüler set (yenilenmiş baskı) 2020-2021 müfredatına uygun yorumları yapılır. Yorumların içeriği genellikle olumlu görüşlerden oluşur. Özellikle matematik alanında ilerlemek isteyen öğrenciler için en uygun setlerden bir tanesi olduğu belirtilir. Sonuç Yayınları matematik modüler set içerisinde ÖSYM’nin sorduğu sorulara benzer şekilde hazırlanmış çeşitli sorular yer alır. Böylelikle özellikle üniversite sınavında kolaylıkla matematik sorularını çözebilme imkanı elde edilebilir. Bu set, akıllı tahtaya uygun bir şekilde hazırlanmıştır. Bütün öğrenciler tarafından gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Genel olarak set içerisindeki problemler, kolay sorulardan zor sorulara doğru ayarlanmıştır. Uzmanlar tarafından hazırlanan bütün sorular, farklı seviyelerdeki öğrenciler için oldukça uygundur. Üniversite sınavına en iyi şekilde hazırlanmak için Sonuç Yayınları modüler set en doğru tercihiniz olacaktır.

Sonuç Yayınları 11. Sınıf Modüler Set 2020-2021

Sonuç Yayınları 11. Sınıf Modüler Set 2020-2021

Sonuç Yayınları 11. sınıf matematik modüler set (yenilenmiş baskı) 2020-2021 müfredatına uygun kullananlar tarafından herhangi bir olumsuz yorum bulunmaz. Satın alanlar, derslerde ve sınavlarda daha da başarılı olabilmeye yardımcı kaynak bir kitap olduğundan bahsederler. Ayrıca içeriğinin de oldukça güzel olması ve ÖSYM tarzı soruların içerisinde yer alması, modüler setin en büyük avantajlarından bir tanesidir. Öğrenciler farklı yerlerde set içerisindeki sorulara benzer sorular ile karşılaştığında, pratik bir şekilde çözebilme imkanı elde edebilirler. Çünkü sorular uzman kişiler tarafından hazırlanır ve öğrencilerin ihtiyacına en uygun şekildedir. Sonuç Yayınları 11. sınıf matematik modüler set içerisinde bulunan soruların çözüm videoları da bulunur. Bu noktada öğrenciler yapamadıkları soruların çözümünü video şeklinde izleyebilirler. Anlaşılır ve kolay bir şekilde hazırlanmış matematik sorularını çözerek soruların çözüm mantığını en iyi şekilde anlayabilirsiniz.

Sonuç Yayınları Modüler Set 2020-2021 Fiyatları

Sonuç Yayınları Modüler Set 2020-2021 Fiyatları

Sonuç Yayınları 11. sınıf matematik modüler set (yenilenmiş baskı) 2020-2021 müfredatına uygun fiyatı, avantajlı seçenekler ile alıcılara sunulur. Ürünün fiyatını, satıcı firma belirler. Aynı zamanda ürünün içeriği de fiyatına etki eden faktörlerdendir. En yeni soru tiplerini içeren yenilenmiş baskısıyla öğrencilerin üniversite sınavlarına doğru ve etkili şekilde hazırlanabilmesine olanak sağlayan sette her bir soru, alanında uzman kişiler ile hazırlanmıştır. Müşterilere hem fiyat hem de içerik açısından avantaj sağlar. Sonuç Yayınları 11. sınıf matematik modüler set (yenilenmiş baskı) 2020-2021 müfredatına uygun satın alma seçenekleri, kolay ve hızlı bir şekilde Trendyol üzerinden gerçekleştirilebilir. Etkili sorularla matematik alanında emin adımlarla yürümek istiyorsanız, avantajlı fiyat seçenekleri ile bu ürünü satın alabilirsiniz.