Sonuç Yayınları 2'si Bir Arada Türkiye Geneli Deneme Sınavı Ayt + Tyt

40 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Sonuç Yayınları 2'si Bir Arada Türkiye Geneli Deneme Sınavı Ayt + Tyt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitappaketi Satıcı Ünvanı: ETKİN SONUÇ YAYINCILIK MATBAACILIK DAĞITIM EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0381043231100017 Vergi Kimlik Numarası: 3810432311
    Bu ürün Kitappaketi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Türkiye geneli deneme sınavı AYT+TYT Tamamı yeni nesil sorularla hazırlanmış
  • gerçek sınav tarzında sorular
  • 1. oturum ve 2. oturum bilginizi test edebilirsiniz

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Sınıf Mesleki Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kollektif
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Kitap İçeriği Deneme
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Türkçe/Edebiyat
Geri Bildirim Ver

Sonuç Yayınları 2'si Bir Arada Türkiye Geneli Deneme Sınavı Ayt + Tyt

Sonuç Yayınları AYT+TYT 2’si Bir Arada Türkiye Geneli Deneme Sınavı, üniversite sınavına hazırlanan bireyler için müfredat içeriğine uygun soru tarzları içeren bir eğitim setidir. ÖSYM tarafından hazırlanan sınav sorularına benzer soruları barındıran set hem AYT hem de TYT sınavında başarı göstermeleri için özel olarak hazırlanır.

  • Sınav müfredatına uygun

  • Farklı soru tarzları

  • Pratik kullanım

AYT + TYT 2’si Bir Arada Türkiye Geneli Deneme Sınavı Özellikleri

Sonuç Yayınları AYT + TYT 2’si Bir Arada Türkiye Geneli Deneme Sınavı ÖzellikleriSonuç Yayınları AYT+TYT 2’si Bir Arada Türkiye Geneli Deneme Sınavı özellikleri incelendiğinde, farklı zorluk derecelerinde soru tarzlarının bulunması, ÖSYM müfredatına uygun olması ve pratik kullanımı ön plana çıkar. Deneme sınavı içerisinde yer alan sorular tamamen ÖSYM sınavında çıkması gereken konu başlıklarına uygun olduğu için sınavla birebir sorular içerir. Sınavda olası başarı durumunu ölçmek için ideal bir set olan genel deneme sınavı, öğrencilere her iki sınavı da aynı set içinde pratik yapma fırsatı sunar. Öğrencilerin bilgi durumlarını tespit etmeleri, eksik konuları fark ederek tamamlamaları için önemli bir fırsat sunan deneme sınavı, Sonuç Yayınları tarafından uzman öğretmen kadrosuyla birlikte hazırlanır. Deneme setinin içinde yer alan deneme sınavları, gerçek sınavlara yakın bir deneyim sunacağından öğrenciler, sınav atmosferine daha iyi hazırlanır.

AYT + TYT 2’si Bir Arada Türkiye Geneli Deneme Sınavı Kullanımı

Sonuç Yayınları AYT + TYT 2’si Bir Arada Türkiye Geneli Deneme Sınavı KullanımıSonuç Yayınları tarafından hazırlanan ve gerçek sınav sistemine uygun olan genel deneme setinin içerisinde bulunan her bir deneme için ayrıntılı cevap anahtarları ve çözümler yer alır. Öğrencilere yanlış cevapları anlama ve doğru çözüm yollarını öğrenme imkanı sağlayan bu özellik sayesinde öğrenciler, soru çözüm tekniklerine dair ipucu öğrenebilir, aynı zamanda eksik konularını fark ederek tamamlamak için çalışmalar sürdürebilir. Güncel konulara yönelik hazırlanan sınav setinin içeriği her yıl düzenlenerek bir sonraki sınavda yer alması muhtemel olan konulara ait sorular bulunur. Genel deneme sınav seti hem 12.sınıf öğrencileri için hem de AYT, TYT sınavına girecek tüm bireyler için uygundur. Anlaşılabilir soru yapısıyla dikkatleri çeken deneme seti, öğrencilerin güncel olayları ve bilgiyi takip etmelerine yardımcı olur. Süre takibi ve sınav puanı hesaplama gibi faydalar da sunan bu set, öğrencilere sınav öncesi sınav anının benzerini yaşatarak, odaklanma, süreyi iyi kullanma, stres yönetimi gibi önemli konular üzerinde başarı elde etmesini sağlar.

Sonuç Yayınları AYT + TYT Türkiye Geneli Deneme Sınavı Fiyatı

Sonuç Yayınları AYT + TYT 2’si Bir Arada Türkiye Geneli Deneme Sınavı FiyatıBu sınavın iyi yanlarından bazıları da öğrencilerin yaşayacağı sınav gerginliğini azaltarak güçlü ve zayıf yönlerini anlamalarına yardımcı olur. Bu şekilde gerçek sınava daha rahat hazırlanırlar. Sınav süresince deneme sınavlarını çözmek, öğrencilere zaman yönetimi becerileri kazandırır ve öğrencilerin sınavda kendilerinden emin bir şekilde, bilgilerine güvenerek soru çözmelerini destekler. Öğrencilerin sınav sürecinde özgüvenli olmaları ne kadar önemli ise sınav öncesinde de bu özgüveni oluşturmak ve korumak da oldukça önemlidir. Öğrencinin motivasyonunu destekleyen deneme seti, öğrencilerin genel kültürünü de artıracak, güncel konulara da değinir. Sonuç Yayınları AYT+TYT 2’si Bir Arada Türkiye Geneli Deneme Sınavı yorum ve kullanıcı deneyimleri incelendiğinde ürün özellikleri ve kullanımı hakkında detaylı bilgi içerir. Sonuç Yayınları AYT+TYT 2’si Bir Arada Türkiye Geneli Deneme Sınavı fiyat bilgisi ve daha fazlasına Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.