Sonuç Yayınları Ayt Matematik Moduler Set 2020-2021

220 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
100 TL'ye %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4 Al 3 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sonuç Yayınları Ayt Matematik Moduler Set 2020-2021

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Apaydın Kitap Satıcı Ünvanı: MUHAMMET MUHSİN APAYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0700209324
    Bu ürün Apaydın Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sonuç Yayınları AYT Matematik Moduler Set 2020-2021

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf Mesleki Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2024
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Sonuç Yayınları AYT Matematik Modüler Set 2020-2021 PBL24596

Sınavlara hazırlanmak tüm öğrenciler için rahatsız edici ve kaygı yaratan bir durumdur. Sınav sırasında belirlenmiş olan kısıtlı sürede zorluk seviyeleri ve tipleri farklı olan soruların doğru şekilde çözülmesi öğrenciler için stres kaynağı olmaktadır. Bu kaygılar ile mücadele etmek ve başarılı bir şekilde sınava hazırlanma sürecinin tamamlanması için pratik yapmak en önemli noktadır. Öğrenciler okulda öğrendikleri konuları pekiştirmek ve bilgilerini ölçmek amacıyla bol bol test çözmeleri gerekmektedir. Öğrencilerin pratik yapmak için tercih edebilecekleri pek çok alternatif kaynak bulunmaktadır. Ancak her kaynak nitelikli değildir. Bu sebeple başarıya ulaşmak için doğru kaynakları seçmek gereklidir. Öğrencilerin yükseköğretime geçiş sınavına hazırlanmaları için Sonuç Yayınları AYT Matematik Modüler Set 2020-2021 PBL24596 son derece nitelikli ve yeterli bir kaynaktır.

  • Yeni nesil ÖSYM tipi sorular
  • Geçmiş dönemlerde çıkmış soruları
  • Her seviyeden öğrenciye uygun içerik

Sonuç Yayınları AYT Matematik Modüler Seti Özellikleri

Çoğu öğrenci için matematik dersi göz korkutucudur. Yükseköğretime giriş sınavı aşamalarından biri olan Alana Yeterlilik Testlerinde başarı elde edebilmek amacıyla öğrencilerin sıkı bir şekilde hazırlanmaları gereklidir. Hem konuları tekrar etmek hem de çeşitli sorular çözerek bu konuları pekiştirmek öğrencilerin başarısına etki etmektedir. Sonuç Yayınları AYT Matematik Modüler Set zengin içeriği ile öğrencilerin sınava hazırlanma sürecinde yardımcı olmaktadır. Beş farklı kitaptan oluşan modüler set öğrencilerin sorumlu olduğu tüm konuları bünyesinde barındırmaktadır. Aslına bakıldığında konu çalışmak ve test çözmek birbirlerini besleyen ve başarıyı getiren iki temel unsurdur. Konulara hakim olmadan soru çözülemezken, soru çözüldükçe konularda eksik olduğunuz kısımlar ortaya çıkar. Bu sayede öğrenilen bilgiler iyice pekişmiş olur. Sonuç Yayınları AYT Matematik Modüler Set satın al işlemini gerçekleştirerek sınavlara hazırlanabilirsiniz.

Sonuç Yayınları AYT Matematik Modüler Seti İçeriği

Sonuç AYT Matematik Set öğrencilerin AYT sınavında yüksek netler elde edebilmeleri için alanında uzman olan kişiler tarafından büyük bir özenle hazırlanmıştır. Set içerisinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanmış olan tüm konular bulunmaktadır. Setin 1.kitabı Diziler, limit ve süreklilik, 2.kitabı türev ve integral, 3.kitabı trigonometri ve logaritma, 4.kitabı II.dereceden denklemler, eşitsizlik, parabol, karmaşık sayılar ve 5.kitabı polinomlar, olasılık konularını içermektedir. Sonuç Yayınları Ayt Matematik Modüler Set içeriği hazırlanırken ÖSYM’nin kullanmakta olduğu yeni nesil soru tipleri referans alınmıştır. İçerisinde kolaydan zora doğru giden seviyelerde sorular bulunmaktadır. Öğrenciler bu modüler set ile farklı soru formları ile tanışacak ve çözüm yollarını keşfedebileceklerdir. 2020-2021 yılı eğitim öğretim dönemine göre güncellenen modüler set müfredat harici herhangi bir konuyu veya soru tipini bulundurmamaktadır.

Sonuç Yayınları AYT Matematik Modüler Seti Kitlesi

Ortaöğretim sürecini tamamlayan herkes yükseköğretim sınavlarına girmeye hak kazanmaktadır. Bu sebeple Sonuç yayınları tarafından hazırlanan modüler set sadece 12.sınıf öğrencileri için değil sınavlara güçlü bir şekilde hazırlanmak isteyen herkese hitap etmektedir. Modüler set içerisinde bulunan bütün soruların videolu çözümleri mevcuttur. Kitapların üstündeki kodları kullanarak istenilen her an ve her yerde çözümlere zaman kaybetmeden ulaşmanız mümkündür. Video çözümlerinin bir diğer avantajı da soru çözme tekniklerini gösteriyor olmasıdır. Bu sayede çözmekte zorlandığınız sorular için alternatif çözüm yolları öğrenebilirsiniz. Sınava başarılı bir şekilde hazırlanmak için Trendyol üzerinden Sonuç Yayınları AYT Matematik Modüler Set kampanya dönemlerini takip edebilirsiniz. Aynı şekilde Sonuç Yayınları AYT Matematik Modüler Set indirim süreçlerini yakalayarak bütçenizi zorlamadan nitelikli bir kaynağa kavuşabilirsiniz. Uygulama üzerinden Sonuç Yayınları AYT Matematik Modüler Set yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek sizin için uygun olan kaynağa karar verebilirsiniz.