Sonuç Yayınları Sonuç Tyt Ayt Çember Ve Daire Yeni 2022 9786057732125

56 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
64,99 TL
Kurumsal Fatura
63,84 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sonuç Yayınları Sonuç Tyt Ayt Çember Ve Daire Yeni 2022 9786057732125

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Extra Kitap Satıcı Ünvanı: ORDİNAT EĞİTİM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0645054156500001 Vergi Kimlik Numarası: 6450541565
    Bu ürün Extra Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sonuç Yayınları TYT-AYT Çember Daire TYT ve AYT üniversite sınavları için matematik alanlarında uzman olan hocalar tarafından hazırlanmış olan Sonuç Yayınları TYT- AYT Çember Daire Fasikülü ile öğrenciler rahatlıkla soru çözümlerini gerçekleştirebilmektedirler. İçeriğinde yer alan yeni nesil sorularla birlikte öğrenciler yüksek netler elde edebilmektedirler. Birbirinden farklı soruları ve çok çeşitli zorluk dereceleri ile öğrencileri en iyi şekilde üniversite sınavlarına hazırlamaktadır. Sorular çember ve daire konularındandır. Akıllı tahtaya uygun olan soru fasikülü öğretmenler tarafından derslere destek olarak da kullanılabilir. Kazanım merkezli soru fasikülü öğrencilerin temel kazanımlar elde edebilmeleri için hazırlanmışlardır. Kitap üzerinde yer alan kodların okutulması ile video çözümlere erişilebilir. Video çözümler her soru için hazırlanmıştır. Bu sayede öğrencileri yapamadıkları soruları kolaylıkla yapabilir hale gelmektedirler. Öğrenciler vakit kaybetmeden video çözümler ile birlikte soruların çözüm mantıklarını kavrayabilmekteler. Kare kodları uygulama üzerinden okutarak video çözümlere erişebilmek mümkün. Sayısal alanlarda kalıcı öğrenim için bol soru çözümü oldukça önemlidir. Her konuya özel olarak hazırlanan fasiküller sayesinde öğrenciler her konun için bol soru çözebilme fırsatı yakalar. Bol bol sorular ve farklı soru tipleri sayesinde üniversiteye en iyi şekilde hazırlanılır. Adaylar yenilenmiş baskısı ile gelişmiş soruları çözebilir ve konuları çok daha iyi şekilde kavrayabilir. Konuların tamamen kalıcı bir şekilde öğrenilebilmesi için hazırlanmıştır. Üniversite sınavında yüksek netlerin elde edilmesi için uzmanlar tarafından hazırlanmıştır. Öğrenciler rahatlıkla arzu ettikleri başarılara erişebilecekler. Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver