Sonuç Yayınları Tyt Matematik Soru Bankası 2023

180 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Sonuç Yayınları Tyt Matematik Soru Bankası 2023

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitappaketi Satıcı Ünvanı: ETKİN SONUÇ YAYINCILIK MATBAACILIK DAĞITIM EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0381043231100017 Vergi Kimlik Numarası: 3810432311
    Bu ürün Kitappaketi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sonuç Yayınları TYT Matematik Soru Bankası 2020-2021 Bu ilan Pobol Akıllı E-Ticaret Sistemi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Sonuç Yayınları TYT Matematik Soru Bankası 2020-2021

TYT sınavı, gelecek planlarının oluşturmasına vesile olan ve yaşam standartlarını belirleyen önemli sınavlardan biridir. Bu önemli sınavda rakiplere fark atabilmek ise özellikle matematik dersinde gösterilen başarıya bağlıdır. Siz de gelecek planlarınızı yüksek tutuyorsanız Sonuç Yayınları TYT matematik soru bankası 2020-2021 seçeneğini tercih edebilirsiniz. Ürün, içerisinde yer alan yeni nesil sorular sayesinde TYT sınavına oldukça yakındır. Bu özelliği sonucunda öğretmenler ve öğrenciler tarafından büyük talep alır. Sınava yakın soruları ile doğru ve güvenilir ölçüm yapılmasına olanak sunar. Öğrencilerin Matematik dersinde eksik kalan konularını tespit edebilmelerine yardımcı olur. Bu özelliği sonucunda eğitim hayatında öğrencilerin başarılı olabilmelerine imkan tanır. Siz de TYT sınavından yüksek başarı elde etmek istiyorsanız yeni nesil soruların bulunduğu bu ürünü inceleyebilirsiniz.

  • 2020-2021 basım
  • TYT soru bankası
  • Yeni nesil sorular

Güncel Sonuç Yayınları TYT Matematik Soru Bankası 2020-2021

Güncel Sonuç Yayınları TYT Matematik Soru Bankası 2020-2021

Sonuç Yayınları TYT Matematik soru bankası seçeneği, 2020 ile 2021 yılları arasında basılır. Bu özelliği sonucunda güncel verilere sahiptir. Böylece çok sayıda öğrencinin başarılı sonuçlar elde etmesine olanak tanır. Kolaydan zora doğru kademe kademe sıralanan soruları sayesinde öğrencilerin motivasyonlarını kaybetmeden matematik dersine çalışabilmelerine olanak sunar. Zor ya da sıkıcı olarak adlandırılan matematik dersinin eğlenceli ve keyifli bir şekilde geçmesine yardımcı olur. Ürün, TYT sınavı matematik konuları ekseriyetinde tasarlanır. Yeni nesil sorulara yer verilir. Yeni nesil sorular, öğrencilerin çeşitli becerileri kazanmasına yardımcı olur. Sınavlardan yüksek başarı elde ederek eğitim kariyerlerine yön vermelerine imkan tanır. Sonuç Yayınları soru bankası içerisinde çok sayıda test bulunur. Bu sayede çeşitli beceri ve yetenekleri kazanmak mümkündür. Siz de kolaydan zora doğru sıralanan soruların yer aldığı bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Cazip Sonuç Yayınları TYT Matematik Soru Bankası 2020-2021

Cazip Sonuç Yayınları TYT Matematik Soru Bankası 2020-2021

Sonuç Yayınları TYT Matematik soru bankası 2020-2021 yorumları, ürünün öğrencilerin istek ve ihtiyaçlarını karşılayacak içeriğe sahip olduğu yönündedir. Soru bankası, oldukça kaliteli bir yapıda bulunur. Bu özelliği sonucunda çalışma esnasında öğrencilerin motivasyonunu düşürecek delinme veya yırtılma gibi çeşitli istenmeyen durumlar görülmez. Yüksek çözünürlüklü baskı kalitesine sahiptir. Baskı kalitesi sayesinde öğrencilerin sorulara rahat bir şekilde adapte olmalarına olanak tanır. Basımdan kaynaklanan yanlış anlama gibi çeşitli hataların sınav sonucunu etkilemesinin önüne geçer. Doğru ve güvenilir ölçümler yapar. Ölçüm değerleri, öğrencilerin motivasyonunu artırmalarına yardımcı olur. Aynı zamanda eksik kaldıkları ya da yanlış hatırladıkları konuların tespit edilmesine de olanak tanır. Sonuç Yayınları TYT matematik soru bankası 2020-2021 kullananlar, üründen oldukça memnundur. Siz de doğru ve güvenilir ölçümler yapan ürünü kolayca temin edebilirsiniz.

Sonuç Yayınları TYT Soru Bankası Fiyatı

Sonuç Yayınları TYT Soru Bankası Fiyatı

Soru bankası, TYT sınavına hazırlanan öğrencilerin gelişim seviyelerine uygundur. Bu özelliği sonucunda öğrencilerin öğrenme seviyelerinin kolayca tespit edilmesine katkı sağlar. Yanlış öğrendikleri ya da hatırlamakta zorlandıkları çeşitli konuların kısa sürede fark edilmesine olanak tanır. Bu özelliği sonucunda öğrencilerin sınavdan yüksek başarı ile hedeflerine ulaşabilmelerine kaynaklık eder. Ürün içerisinde farklı stil ve değerlendirme metotlarının kullanıldığı sorular bulunur. Değişik metotlar, öğrencilerin çok sayıda soru çeşitliliği ile karşılaşmalarına olanak sunar. Öğrencinin farklı şekillerde ifade edilen soruları görmesi, konuyu kalıcılığı yüksek bir şekilde öğrenmesi ile sonuçlanır. Sonuç Yayınları TYT matematik soru bankası 2020-2021 fiyatı da oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Siz de TYT sınavı öğrencilerine uygun seviyede bulunan, geniş soru çeşitliliğine sahip bu kaliteli ürünü Trendyol aracılığı ile hızlı ve rahat bir şekilde satın alabilirsiniz.