Sony Ps4 Days Gone

649 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
699,99 TL
1.400 TL'ye 70 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sony Ps4 Days Gone

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trend Konsol Satıcı Ünvanı: ÖMER GÜLSÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4210637859
    Bu ürün Trend Konsol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Sony Days Gone PS4 Oyun

Son yılların sevilen hobilerinden olan dijital oyunlar, keyifli vakit geçirmek için ideal tasarımlardır. Sony’nin geliştirdiği Days Gone PS4 de aksiyon ve macera temasıyla tüm dikkatleri üzerine çeken dijital oyunlar arasında yer alır. Bir çeşit hayatta kalma simülasyonu olan Days Gone, PS4 uyumlu bir oyundur. Keyifli vakit geçirmeniz için tasarlanan oyunun içeriğine aksiyon ve mücadele hakimdir. Hikayeli bir konusu olması nedeniyle kendinizi içinde bulabileceğiniz eğlenceli bir simülasyondur. Siz de zamanın nasıl geçtiğini anlamadan keyifli bir deneyim yaşamak için gönül rahatlığı ile oynamaya başlayabilirsiniz. Aynı zamanda Days Gone PS4 fiyat anlamında da oldukça uygundur. Yetişkinlere hitap eden tasarımı ve heyecan dolu hikayesi ile keyifli bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Mükemmel efektleri ve sürükleyici konusuyla eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

  • PS4 uyumlu
  • Yüksek çözünürlük
  • Hikaye temalı

Sürükleyici Hikayesiyle Days Gone PS4 Özellikleri

Sürükleyici Hikayesiyle Days Gone PS4 Özellikleri

Oyunun özellikleri arasında oldukça dikkat çekici grafikler ön plana çıkar. Birçok müşteri tarafından deneyimlenen ve incelenen oyun, kaliteli görüntüsü ve yüksek çözünürlüğü ile geçer not alır. Sony Days Gone PS4 Oyun 711719796718 tasarımı yenilikçi ve modern tasarımlarla birleşerek sunulur. Oyunun hikayeli ve akıcı olması, eğlenceli ve aksiyon dolu bir deneyim yaşamanıza olanak sağlar. İster kendiniz için satın alabilir isterseniz de dostlarınıza armağan edebilirsiniz. Ürünü detaylı olarak inceleyip gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Boş zamanlarınızı doldurabileceğiniz, kusursuz formattaki ürünle siz de tatil günlerinizden keyif alabilirsiniz. Ürünün birçok kişi tarafından beğenilen bir diğer özelliği ise oyunun içinde aktif olunmasıdır. Böylelikle kendinizi oyun ile bütünleşmiş hissedebilirsiniz. Aynı zamanda kendinizi karakterin yerine koyarak bu anları kendiniz için çok daha keyifli bir hale de getirebilirsiniz.

Keyifli Bir Deneyim İçin Days Gone PS4

Keyifli Bir Deneyim İçin Days Gone PS4

Days Gone PS4 oyun içeriğinde yer alan hikayeli anlatımı ve mücadele teması ile sizi kendi içine çekecek olan özel bir tasarımdır. Zamanın nasıl geçtiğini unutacağınız eğlenceli dizaynı ile hem kendiniz hem de sevdikleriniz ile keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Tek oyunculu bir yapıda olsa da içeriğinde yer alan hikayede kaçırdığınız noktaları sevdikleriniz ile gözlemleyerek ilerleyebilirsiniz. Bu açıdan kalabalık ortamlarda da oynanabilecek bir oyundur. Aynı zamanda yetişkinlere hitap eden eğlenceli bir konusu vardır. Sony Days Gone PS4 oyun fiyat anlamında oldukça uygun bir rakam ile size sunulur. Boş zamanlarınızı zevkli bir şekilde geçirebileceğiniz bu tasarım, bütçe dostu olması sayesinde ideal bir hediye seçeneği olarak da ön plana çıkar. Bu sayede oyun oynamayı seven bir dostunuza ya da aile bireyinize hiç düşünmeden satın alabilirsiniz.

Kaliteli Grafikleri ile Days Gone PS4 Oyun Tasarımı

Kaliteli Grafikleri ile Days Gone PS4 Oyun Tasarımı

Days Gone PS4 yorumlar kısmı incelendiğinde fark edileceği üzere pek çok müşteri tarafından tam not almış olan bir konuyla ve özel bir tasarımla öne çıkar. Deneyimleyenlerin memnun kaldığı ve bunu görüşlerine yansıttıkları alanı dilediğiniz kadar inceleyip güvenle satın alabilirsiniz. Days Gone PS4 inceleme içeriklerine de bakabilir, yorumlar kısmında ürün hakkında paylaşılanları da kılavuz olarak kullanabilirsiniz. Bu sayede güvenli ve gönül rahatlığı ile satın alabileceğiniz ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Tatil günlerinizde, okul ya da işinizden yorgun geldiğinizde keyifli aktiviteler yapmak için ideal olan bu seçenek ile tek başınıza ya da sevdiklerinizle keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Siz de bu ayrıcalıktan yararlanmak ve tıpkı bir filmi andıran hikayesinde yer almak için Trendyol’dan sipariş oluşturup bu deneyimi istediğiniz gibi yaşayabilirsiniz.