Sony Gran Turismo Gt Sport Vr - Türkçe Menü Ps4 Hits Oyun

799,99 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Sony Gran Turismo Gt Sport Vr - Türkçe Menü Ps4 Hits Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ACS ELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: YUSUF AÇIŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0070781380
    Bu ürün ACS ELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Değerli Oyuncumuz
  • Oyunlarımız çoğu yurtdışından gelmesinden dolayı kutularını açıp kontrol etmek zorunda oluyoruz. Hatta bazılarını takıp oynuyoruz Ürünler Sorunsuz ise Dükkanımıza koyup sizlere satışa sunuyoruz. Oyununuz elinize geçtikten sonra herhangi bir sorun ile karşılaşırsanız geri iade hemen alıyoruz almak zorundayız da zaten önemli olan sizin keyfiniz kaçmasın Şimdiden sizlere iyi oyunlar dileriz. Tekrar Görüşmek üzere hoşçakalın… Fame Playstation Cafe
  • Serkut ÇOLAK

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Yarış
  • Uyum Özelliği VR Uyumlu
Geri Bildirim Ver

Sony Gran Turismo Gt Sport Vr - Türkçe Menü Ps4 Hits Oyun

Kullanıcıların hayatına PlayStation ile giren Sony Gran Turismo Gt Sport Vr - Türkçe Menü Ps4 Hits oyun seçeneği, özellikle de yarış oyunu tutkunları için oldukça dikkat çekicidir. Gran Turismo Sport ile kullanıcılara sunulan oyun, öne çıkan özellikler ile oyuncuların dikkatini çeker. Polyphony tarafından geliştirilen Gran Turismo Gt Sport oyunu, serideki diğer oyunlar gibi yalnızca PlayStation 4 konsol platformuna özel olarak geliştirilmiştir. Gran Turismo, simülasyon türünün öncüsü olduğundan, pek çok kullanıcı keyifli yarış deneyimlerini gerçekçi şekilde deneyimleyebilir. İçerdiği gerçekçi grafikler ile oyunculara keyifli dakikalar yaşatır. Siz de bir yarış oyunu tutkunuysanız PS4 GT Sport ile oyun keyfini çıkarabilirsiniz. Simülasyon türü olduğu için oldukça gerçekçi görüntülere sahiptir. Böylece bilgisayarınızın başında geçirdiğiniz saatleri tutkulu hale getirebilirsiniz.

  • PS4 Konsoluna Uyumlu
  • Gerçekçi Grafikler
  • VR Modu

Muhteşem Grafikleriyle Sony Gran Turismo Gt Sport

Muhteşem Grafikleriyle Sony Gran Turismo Gt Sport

Sony Gran Turismo Gt Sport Vr - Türkçe Menü Ps4 Hits oyun 711719965404 seçeneğinde Playstation 4’ün gelişmiş özelliklerini görmek mümkündür. Söz konusu konsolun işlevlerini sonuna kadar kullanan oyun, gelişmiş grafiklere de olanak tanır. Araç dizaynından gelişmiş çevre modellemelerine kadar üzerinde epey çalışılmış Sony Gran Turismo Gt Sport oyunu, bu anlamda oyunculara ileri seviye bir gerçeklik sunar. Kokpit, araç hasarı, çevre dizaynı gibi çok çeşitli öğeler ile oyunculara realistik bir deneyim sunar. İçerdiği 6 farklı mod ile kullanıcılara mükemmel bir zaman geçirme fırsatı verir. Drift denemesi, özel yarış, tekli yarış, zamana karşı yarış, VR modu ve 2 oyunculu bölünmüş ekran gibi özellikler bunlar arasında yer alır. Bu modların her birinde keyifli vakitler geçirebilir, gerçekçi modellemelerin keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz.

Gelişmiş Modifiyelerle Sony Gran Turismo Gt Sport

Gelişmiş Modifiyelerle Sony Gran Turismo Gt Sport

Gran Turismo Sport VR oyunu içerisinde yer alan “atölye” bölümü sayesinde aracınızı kendiniz için kişisel hale getirebilirsiniz. Oyun özelinde bulunan gelişmiş modifiye özellikleri buna olanak tanır. Bu bölüme çok çeşitli modifiye özellikleri bulunur; aracınızın sahip olduğu tüm parçaları değiştirebilirsiniz. Bu modifiye özelliklerine oyuncu kaskını da dahil etmek mümkün. Yanı sıra oyun içerisinde satın alınan araçlar, sürücü derecesi, sürülen mesafe, günlük antrenmanlar, senaryo modunun ilerleme durumu ve scapes gibi istatistikler bulunur. Oyuncular bu bilgilere “Profilim” menüsünden rahatlıkla ulaşabilir. Bu anlamda Gran Turismo PS4 oyununun oldukça pratik bir arayüze sahip olduğu söylenebilir. Simülasyon türündeki başarılı oyun, kullanıcılara oldukça geniş ince ayar yapabilme olanağı sunar. Siz de tüm kontrolün sizde olduğunu bilerek oynamanın keyfini sürebilir, zamanınızı daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Sony Gran Turismo Gt Sport Vr Yorumları

Sony Gran Turismo Gt Sport Vr Yorumları

Kullanıcılar tarafından yapılan Sony Gran Turismo Gt Sport Vr - Türkçe Menü Ps4 Hits oyun yorum ve görüşleri incelendiğinde söz konusu oyunun faydalı özelliklere sahip olduğu rahatlıkla görülebilir. Gerçekçi bir simülatörün içine girmek, geliştirilmiş ayarlar ile oyun içinde araç modifiye etmek gibi çeşitli özellikleri ile başarılı olmuştur. Birçok kullanıcı, Gran Turismo Gt Sport PS4 oyun (vr destekli)-Türkçe menü seçeneğini tavsiye eder. Oyun içinde toplamda 33 farklı marka özelindeki 162 farklı aracı bulmak mümkündür. Bu da çeşitlilik açısından gelişmiş olduğu anlamına gelir. Fren, lastik, çekiş sistemi ve şanzıman gibi çeşitli noktalarda dahi ayarlama yapabilirsiniz. Gelişmiş kontrolleri, eğlenceli müzikleri ve gerçekçi grafikleri ile oynayanlar tarafından oldukça sevilmiştir. Bunun yanı sıra sunduğu görüntüleme teknolojileri ile de dikkat çekicidir. GT Sport PS4 fiyat aralığı da kullanıcılara avantaj sağlar niteliktedir. Dilerseniz siz de Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.