Sony Mdr-zx110apw Kulak Üstü Kulaklık Beyaz

439 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sony Mdr-zx110apw Kulak Üstü Kulaklık Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALBAX Satıcı Ünvanı: İSMAİL KAMBUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Rize Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4940176047
    Bu ürün ALBAX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MDR-ZX110APW Kulak üstü Kulaklık Beyaz

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Kablolu
  • Kulaklık Modeli Kulaküstü Tam Boy
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Sony MDR-ZX110APW Kulak Üstü Kulaklık Beyaz

Şık tasarım detayları ve kullanışlı teknik özellikleriyle müzikseverlere hitap eden Sony MDR-ZX110APW kulak üstü kulaklık beyaz telefon, tablet ve bilgisayarlarla uyumlu bir kullanıma sahiptir. Jak girişi aracılığıyla cihaza bağlayabileceğiniz kulaklık, konfor sağlayan tasarımı ve yüksek ses kalitesiyle keyifli bir deneyim sunar. Yumuşak kulaklık pedleri müzik dinlerken dizi, film ve video izlerken rahatsızlık hissi vermez. Kulaklarda ağırlık hissi yaratmayacak şekilde tasarlanır. Beyaz rengiyle dikkat çeken ürün minimal tasarım çizgilerine sahiptir. Yüksek sürücü çapıyla kaliteli bir ses deneyimi sunar. Taşınabilirlik açısından pratik olması nedeniyle seyahatlerinizde ve günlük aktivitelerinizde başarılı bir şekilde size eşlik eder. Az yer kaplayan ve katlanabilir tasarımıyla öne çıkan ürünü satın alarak konforlu bir ses deneyimi yaşayabilirsiniz.

  • Yumuşak kulaklık pedleri
  • Katlanabilir tasarım
  • Yüksek ses kalitesi

Yüksek Ses Kalitesi ile Sony Beyaz Kulak Üstü Kulaklık

Yüksek Ses Kalitesi ile Sony Beyaz Kulak Üstü Kulaklık

Bilgisayar ve telefonlara jak girişi aracılığıyla bağlanan ürün, yüksek ses kalitesiyle dikkat çeker. Telefon ve bilgisayarlarda 3.5 mm’lik jak girişinin bulunmadığı durumlarda dönüştürücüler aracılığıyla kullanıma uygundur. Sony MDR-ZX110APW kulak üstü kulaklık beyaz kullananlar tarafından beğeni toplayan yüksek ses kalitesi ve pratik kullanım özellikleri konforlu bir deneyim sunar. İzlediğiniz ya da dinlediğiniz medya dosyalarını net bir şekilde algılamanızı sağlar. 1.2 metre kablo uzunluğuna sahip olan ürün, hareketlerinizi kısıtlamadan özgür bir şekilde kullanım fırsatı sunar. Sony MDR-ZX110APW beyaz kulak üstü mikrofonlu kulaklık telefon görüşmelerinizde ve ses kayıt işlemleri esnasında kullanabileceğiniz mikrofona sahiptir. Sesinizi berrak bir şekilde algılayarak iletim sağlar. Ürün uçları ve bant arasında kalan kısım, hareketli bir yapıya sahiptir. Bu sayede ürünü rahat ettiğiniz şekilde ayarlayabilir, konforlu bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Müzikseverler İçin Sony MDR-ZX110APW Kulak Üstü Kulaklık

Müzikseverler İçin Sony MDR-ZX110APW Kulak Üstü Kulaklık

Genişliği ayarlanabilir olan bant kısmı ve yumuşak pedleriyle rahat bir deneyim sunan ürün, fonksiyonel işlevlere sahiptir. Ses kaydetme, aramalara yanıt verme ve müzik dinleme gibi çeşitli işlevleri tek bir araç vasıtasıyla gerçekleştirmenizi sağlar. Sony kulak üstü kulaklık katlanabilir bir yapıya sahiptir. Ped kısmının içeriye doğru bükülmesi ve bant kısmının ayarlanabilir genişliğiyle boyutunu küçültebilirsiniz. Minimal bir tasarıma sahip olan ürün taşıma kolaylığı sağlayan özellikleriyle öne çıkar. Konforlu bir deneyim için gerekli olan özelliklere sahip olan model aracılığıyla dinleme işlemlerini keyifli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Kapalı bir yapıya sahip olan ürün, dinamik ve aynı zamanda güvenli bir deneyim sunar. Pedler kulak bölgesine tam olarak oturur ve dış mekan seslerini engelleyerek müziğe yoğunlaşmanızı sağlar. Kullanışlı özellikleriyle öne çıkan ürünü satın alarak keyifle müzik dinleyebilirsiniz.

Sony MDR-ZX110APW Kulak Üstü Kulaklık Beyaz Fiyatı ve Yorumları

Sony MDR-ZX110APW Kulak Üstü Kulaklık Beyaz Fiyatı ve Yorumları

Sony MDR-ZX110APW kulak üstü kulaklık beyaz fiyatı tasarım özellikleri ve sahip olduğu işlevler üzerinden belirlenir. Plastik materyallerin kullanımıyla tasarlanan ürün dayanıklı yapısıyla uzun ömürlü kullanım sağlar. 98 dB hassasiyete sahip olan model, ses seviyesi artırıldığı durumlarda kalitede bozulma gibi durumların meydana gelmesini engeller. Basları ve tizleri net bir şekilde duyabileceğiniz ürün, 30 mm çapa sahip neodimyum sürücüleriyle başarılı bir şekilde ses üretimi yapar. Seslerde meydana gelebilecek, müzik keyfini azaltan durumların yaşanmasını engeller. Farklı alışveriş deneyimlerinden faydalanabileceğiniz Sony MDR-ZX110APW kulak üstü kulaklık beyaz yorumları aracılığıyla ürünün kullanımı, özellikleri ve ses kalitesi hakkında detaylı bir şekilde bilgi edinebilirsiniz. Trendyol’dan bütçe dostu alışveriş yapabilir, müzik dinlemek, video, dizi ve film izleme sürecini keyifli bir hale getiren ürünü güvenle satın alabilirsiniz.