Sony Ps4 Pubg Playerunknown's Battlegrounds

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
1.400 TL'ye 70 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL1.049 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.149,90 TL

Ürün Bilgileri

Sony Ps4 Pubg Playerunknown's Battlegrounds

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MOOD OYUN Satıcı Ünvanı: MOODOYUN OYUNCAK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622168454600001 Vergi Kimlik Numarası: 6221684546
    Bu ürün MOOD OYUN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üretici: Pubg Corporation
  • Ürün Tipi: Ps4 Oyun
  • Tür: Savaş
  • Platform: PlayStation 4 - Playstation 5
  • Ürün durumu: Sıfır

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Sony Playerunknown's Battlegrounds Türkçe PS4 Oyun

Sony PS4 Playerunknown’s Battlegrounds Türkçe oyun son derece popüler bir seçenektir. Playstation’da oynanır. Oyun baskısı standarttır. Oyun TPS yani üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanır. 2018 yılında çıkan oyunun geliştiricisi ve yayımcısı PUBG Corporation’dır. PEGI hızı 16’dır. Sony PS4 Playerunknown’s Battlegrounds özellikleri arasında oyun içi alım bulunmaktadır. Oyunun bir diğer özelliği ise çoklu çalma modudur. Bu oyunun kullanıcıya sağladığı avantajlardan biri sanal gerçeklik (VR) kulaklığı gerektirmemesidir. Böylece VR kulaklık sahibi olmayan oyuncular da bu ürünü satın alıp kullanabilir. Oyundaki amaç hayatta kalan son kişi olmaktır.

  • Online çoklu oyuncu modu vardır.
  • ESRB tarafından 13 yaş üzeri oyuncular için uygun olduğu belirtilen bir oyundur.
  • Çeşitli modlar sayesinde oyun farklı şekillerde oynanabilir.

Sony Playerunknown’s Battlegrounds Oyunun Amacı Nedir?

Sony Playerunknown’s Battlegrounds Oyunun Amacı Nedir?

Sony PS4 Playerunknown’s Battlegrounds Türkçe oyununun amacı çatışmaların sonunda hayatın kalan son kişi olmaktır. Battle royale tarzındaki oyunda ekipman toplayarak ilerlenir. Karşılaşılan düşmanları alt etmek hedeflenir. Hayatta kalmak için oyuncunun zekasını kullanmasını gerekir. Başlangıçta karakter, paraşütle tehlikeli bir savaş alanına giriş yapar. İndiği andan itibaren oyun tam anlamıyla başlamış sayılır. İndiği yerden hedefine doğru ilerlerken yolda toplanabilecek birçok ekipmanla karşılaşır. Bu ekipmanlar ile oyunun akışı çeşitlenerek ilerler. Karakter aldığı ekipmanlarla kendini geliştirebilir. Karakterin gideceği yer ve yön oyun sırasında kullanıcı tarafından belirlenir. Düşmanlardan korunmak için yol boyunca dikkatli bir şekilde ilerlemek gerekir. Tek yaşam hakkının bulunması, düşmanlardan kaçmak ve dikkatli olmak oynarken önemli noktalarıdır. Sony PS4 Playerunknown’s Battlegrounds Türkçe, çevrim içi modunda gerçek oyunculara karşı oynanabilir.

Sony Playerunknown’s Battlegrounds Oyun Her Yaşa Uygun mu?

Sony Playerunknown’s Battlegrounds Oyun Her Yaşa Uygun mu?

Sony PS4 Playerunknown’s Battlegrounds Türkçe oyun gençler için tasarlanmış bir üründür. 13 yaş ve üzerindeki oyun severler için uygundur. PS4 Türkçe oyun dil özelliği ile kullanıcıya rahat bir deneyim sunar. Çevrim içi olarak oynanan bu oyunda toplamda 100 karakter bulunur. Seçilen karakterin, karşısındaki 99 kişiden korunarak oyunu bitirmesi gerekir. Oyundaki haritalar farklı detaylar kullanılarak oluşturulmuştur. Her haritanın görüntüsü farklıdır. Ormanlık alanlara veya tehlikeli adalara iniş yapılabilir. Oyuncu iniş yaptığı haritayı ve etrafındakileri kullanarak ilerler. Bol aksiyon içeren Playerunknown’s Battlegrounds Türkçe PS4 oyun, sürükleyici yapısıyla kullanıcıların beğenisini kazanır. Yeni başlayanlar için tek kişilik oyun seçeneği vardır. Böylece oyuna hazırlık yapılabilir. Oyun içerisinde bulunan çeşitli silahlarla karakterler kişiselleştirebilir.

Sony Playerunknown’s Battlegrounds Oyun Çok Oyunculu mu?

Sony Playerunknown’s Battlegrounds Oyun Çok Oyunculu mu?

Sony Türkçe PS4 oyun seçenekleri arasında bulunan Playerunknown’s Battleground, çok oyunculu yapısıyla her seferinde farklı bir deneyim sunar. Her seferinde bambaşka yollar ve karakterlerle oyun kendisini sürekli canlı tutar. Tek veya gruplar hâlinde oynanabilmesi sayesinde bu deneyim her defasında farklı bir oyun süreci yaratır. Gruplar içerisindeki iletişimi koruyarak strateji geliştirebilir veya görev dağılımı yapabilir. Sony Playerunknown’s Battlegrounds Türkçe PS4 oyun yorumları incelenerek ürün hakkında daha fazla bilgi edinilebilir. Playerunknown’s Battlegrounds oyununu satın alınmadan önce kullanıcı deneyimleri ve incelemeleri değerlendirilebilir. Ek sorular için satıcıyla iletişime geçerek oyun hakkında merak ettiklerinize cevap alabilirsiniz. Bu ürünü Türkiye’nin önde gelen online alışveriş platformları arasında bulunan Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz. Satın alma aşamasında Trendyol’a özel avantajlı fiyatlardan ve indirimlerden yararlanmanız da mümkündür. Bu sayede bütçenizi zorlamadan bu keyifli oyuna sahip olabilir ve eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.