Sony Playstation 4 Slim 500 GB + PS4 Pes 2020

15.500 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sony Playstation 4 Slim 500 GB + PS4 Pes 2020

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akınay Konsol Satıcı Ünvanı: BAHATTİN AKINCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0270068742
    Bu ürün Akınay Konsol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Playstation 4 Slim 500 GB + PS4 Pes 2020

Ürün Özellikleri

  • Sabit Disk 500 GB
  • Model Slim
Geri Bildirim Ver

Sony Playstation 4 Slim 500 GB + PS4 Pes 2020

Sony Playstation 4 slim 500 GB + PS4 Pes 2020, oyun oynamayı sevenlerin tercih ettiği son derece kaliteli bir konsoldur. Yüksek çözünürlüğe sahip olan bu ürün sayesinde oynanılan oyundan alınan zevk, üst düzey olur. 500 GB kapasiteye sahip olan sabit disk sayesinde sevdiğiniz tüm oyunları bu cihaza yükleyebilirsiniz. Eğlenceli içerik ve zevkli oyunları barındıran bu set ile keyifli vakit geçirebilirsiniz. Öncelik olarak oyuncuları düşünen Pes 2020 PS4, yüksek donanımlara sahiptir. Nizami oyun gücü sayesinde donma gibi sorunlar yaşamazsınız. Birçok oynama yöntemine sahip olan PS4 ile aktivitenizi kendi zevkinize göre özelleştirebilirsiniz. Bunları çevrim içi ortama taşıyabileceğiniz son teknoloji sayesinde deneyiminizi arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.

  • 500 GB kapasiteye sahip sabit disk
  • VR ile uyumlu set
  • Canlı HDR özelliğine sahip oyunlar

Eğlenceli Sony PS4 Slim 500 GB 2020 Özellikleri

Eğlenceli Sony PS4 Slim 500 GB 2020 Özellikleri

Son teknolojik gelişmeleri takip eden Sony Playstation 4 slim 500 GB konsol ile oyun esnasında VR ile bağlantı kurabilirsiniz. Sanal gerçeklik gözlüğü ile oyun deneyiminizi başka bir boyuta taşımanız mümkün olur. Oyun oynamanın başka bir yolu olan bu bağlantı özelliği sayesinde müşterilere geniş çaplı bir kullanım alanı sunulur. Nefes kesici bir deneyim sağlayan VR bağlantısı, eğlence düzeyinin artmasını sağlar. HDR özelliğine sahip olan Sony Playstation 4 slim 500 GB oyun konsolu, yüksek kalite ekran görüntüsü sağlar. Canlılığı fazla olan renkler ile son derece gerçekçi bir renk spektrumuna sahiptir. Yüksek netlik ve canlılık sayesinde aktiviteden alınan zevk oldukça yüksek olur. Oldukça ince ve hafif yapıya sahip olan PS4 2020, jet siyah rengi ile asil bir görünüme sahiptir. 500 GB olan modelin içerisinde video ve fotoğraflarınızı saklayabilirsiniz.

Kullanışlı Sony PS4 Slim 500 GB 2020 Yorumları

Kullanışlı Sony PS4 Slim 500 GB 2020 Yorumları

Sony Playstation 4 slim 500 GB + PS4 Pes 2020 yorumlarında PS4’ün kaliteli yapısı ve yüksek çözünürlüğü sayesinde oyun deneyiminin son derece üst düzey olduğundan bahsedilir. Yüksek depolama kapasitesi sayesinde birçok oyun ve videonun saklanabildiği bu cihaz oldukça avantajlıdır. Popüler ve sürükleyici oyunların yüklenebildiği bu cihazda sevdiğiniz birçok oyunu oynayabilirsiniz. Avantajlı fiyatlarıyla, sayısı 20’den fazla olan PS4 oyunlarını kolay bir şekilde edinebilirsiniz. Nefes kesici macera oyunlarından kalpleri ısıtan duygusal içeriklere kadar tüm oyunları VR cihaza bağlama özelliği sayesinde son derece sevilen bir Pes serisidir. Teknolojik özellikleri sayesinde oyun deneyiminizi artırmaya yardımcı olan bir modeldir. Yenilenen oyun kolu, görünümüyle cezbedici bir havaya sahiptir. Görünürlüğü ve parlaklığı artırılan renkli ışıklı çubuk sayesinde oyunları kontrol etme kabiliyetiniz gözle görülür derecede artar.

Bütçe Dostu Sony PS4 Slim 500 GB 2020 Fiyatları

Bütçe Dostu Sony PS4 Slim 500 GB 2020 Fiyatları

Sony Playstation 4 slim 500 GB + PS4 Pes 2020 fiyatı, setin içeriğinde bulunan parça adedi ve malzeme kalitesine göre belirlenir. Ses düzeyi ve görüntü kalitesinin oldukça yüksek olduğu bu ürün, sağladığı hizmet itibarıyla kaliteli konsol sınıfında yer alır. Yenilenen oyun kolu ve ultra ince modeli sayesinde tasarım ve kullanım açısından oldukça ergonomiktir. Kontrol kabiliyeti yüksek olan konsol, oyunlardan alınan zevki artırmaya yardımcı olur. Online bağlantı özelliği sayesinde film, dizi ve müzikleri PS4 giriş ekranından görüntüleyebilirsiniz. Sosyalleşmeye destek olan bu özellik sayesinde arkadaşlarınızla beraber oyun oynayabilirsiniz. Çevrim içi oyun özelliği sayesinde ittifak kurabilirsiniz. Çok yönlü ebeveyn kontrolü bulunan PS4, güvenli bir kullanım alanı sunar. Keyifli vakit geçirmenizi sağlayan bu ürünü Trendyol üzerinden istediğiniz zaman güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.