Sony Playstation 4 Slim 500 GB + 2. PS4 Kol + PS4 Pes 2021 (Eurasia Garantili)

8.800 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sony Playstation 4 Slim 500 GB + 2. PS4 Kol + PS4 Pes 2021 (Eurasia Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: konsolcum Satıcı Ünvanı: MUHAMMET AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Vergi Kimlik Numarası: 1140206844
    Bu ürün konsolcum tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Playstation 4 Slim 500 GB + 2. PS4 Kol + PS4 Pes 2021 (Eurasia Garantili)

Ürün Özellikleri

  • Sabit Disk 500 GB
  • Model Slim
Geri Bildirim Ver

Sony PlayStation 4 Slim 500 GB + PS4 Pes 2021

Oyun konsolları gün içerisinde keyifli vakit geçirmek için sık sık tercih edilen cihazlardır. Sony PlayStation 4 Slim 500 GB + PS4 Pes 2021 beklentilerinizi karşılayabilecek kullanışlı özelliklerle donatılarak özel olarak üretilir. Kullanım sırasında rahat etmenizi ve sadece eğlenceye odaklanmanızı sağlayan cihaz, şık tasarımı ile de dikkatleri çeker. Siyah renkli olduğundan kullanıldığı mekanda etkileyici ve şık bir görünüm elde edilmesine olanak sağlar. Ürünün 1 adet oyun kolu vardır. Kolda bulunan kontrol düğmeleri kaliteli ve sağlam olduğundan oyun oynarken sadece eğlenceye odaklanıp yüksek performans gösterebilirsiniz. PS4 Slim Pes 2021 cihazının yanında gelen Pes 2021 oyunu da gerçekçi görüntü kalitesi ve etkileyici oyun modlarıyla keyifli vakit geçirmenizi sağlar. Avantajlı özelliklere sahip cihaza siz de kolayca sahip olabilirsiniz.

  • İnce tasarım
  • Eğlenceli Pes 2021
  • Geniş hafıza

Sony PlayStation 4 Slim 500 GB + PS4 Pes 2021 Fiyatı

Sony PlayStation 4 Slim 500 GB + PS4 Pes 2021 Fiyatı

Sony PlayStation 4 Slim 500 GB hafıza özelliğine sahiptir. Cihazın yüksek hafızası sayesinde dilediğiniz pek çok oyunu rahatlıkla yükleyebilirsiniz. Hafızası geç dolan ürünler, uzun süreli kullanıma uygundur. Hafızanın çabuk dolmaması ürünün yavaşlamasının önüne geçer. Bu sayede de oyun sırasında yaşanabilecek aksilikleri engeller. Oyun oynarken donma ya da kesilme gibi problem yaşamak istemiyorsanız geniş hafızaya sahip bu cihazı tercih edebilirsiniz. 1 adet kolu olan bu paket içerisinde aynı zamanda Pes 2021 oyunu da vardır. Kolay bir şekilde yükleyerek hemen eğlenmeye başlayabileceğiniz cihaz kaliteli yapısı ile de dikkatleri çeker. Sony PlayStation 4 Slim 500 GB + PS4 Pes 2021 fiyatı belirlenirken ürünün sahip olduğu tüm özellikler düşünülür. Fiyat performans dengesi iyi olan cihaza siz de cazip fiyatlarla sahip olup dilediğiniz gibi eğlenebilirsiniz.

Sony PlayStation 4 Slim 500 GB + PS4 Pes 2021 Yorumları

Sony PlayStation 4 Slim 500 GB + PS4 Pes 2021 Yorumları

Sony PlayStation 4 Slim 500 GB + PS4 Pes 2021 yorumları cihazın kalitesine odaklanır. Gelişmiş teknolojiler kullanılarak özenle tasarlanan bu cihazın mekanik yapısı ve dış tasarımı uzun süreli kullanıma uygundur. İlk kullanımdan itibaren kalitesini hissedeceğiniz ürün sayesinde siz oyun oynama keyfini yaşayabilirsiniz. Oyun sırasında kesilme ve donma gibi problemler yaşamanızın önüne geçen cihazın hafızası 500 GB şeklindedir. Geniş hafızası sayesinde siz de kesintisiz oyun keyfi yaşamanın keyfini çıkarabilirsiniz. 1 adet kontrol kolu bulunan set içerisinde aynı zamanda Pes 2021 oyunu da vardır. Futbol tutkunlarının keyifle değerlendirecekleri bu oyun içerisinde dünya liglerinden takımlarla oyun kurmanın eğlencesini yaşayabilirsiniz. Sony PlayStation 4 Slim 500 GB + PS4 Pes 2021 kullananlar gibi siz de cihazın özelliklerinden faydalanarak kesintisiz ve keyifli bir oyunu deneyimleyebilirsiniz.

Avantajlı Sony PlayStation + PS4 Pes 2021 Özellikleri

Avantajlı Sony PlayStation + PS4 Pes 2021 Özellikleri

Sony PlayStation, gelişmiş teknolojik özelliklere sahip kullanışlı bir cihazdır. Bu set içerisinde aynı zamanda Pes 2021 oyunu da bulunur. Futbol severlerin keyifle değerlendirecekleri bu fırsat oldukça fazla rağbet görür. Farklı oyun modlarına sahip olan Pes 2021, aynı zamanda gerçekçi grafikleri ile de dikkatleri çeker. Kaliteli ve özenle dizayn edilmiş oyun kolu sayesinde siz de oyun oynarken performansınızın arttığını hissedebilirsiniz. Kullanım sırasında parmaklarınızın rahat bir şekilde hareket edebileceği kontrol kolunun avantajlarını ilk kullanımdan itibaren fark edebilirsiniz. Sony PlayStation 4 aynı zamanda ince tasarımlı bir yapıya sahiptir. İnce yapısı sayesinde her türlü mekanda fazla yer kaplamadığından rahatça kullanılabilir. Hem sade bir görünüme hem de etkileyici teknolojik özelliklere sahip bu cihaza ve oyuna siz de Trendyol üzerinden göz atabilirsiniz.