5
Playstation 5 kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Sony Playstation 5 825 GB - Türkçe Menü - PS5

22.900 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
23.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
23.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
23.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
24.000 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sony Playstation 5 825 GB - Türkçe Menü - PS5

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SHD BİLİŞİM ELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: SHD BİLİŞİM ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0769167408900001 Vergi Kimlik Numarası: 7691674089
    Bu ürün SHD BİLİŞİM ELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 09.00 ile 18.00 saatleri arasında vereceğiniz siparişler edilecektir. Dokunsal geri bildirim, uyarılabilir tetikler ve 3D Ses teknolojisi desteğiyle daha derin bir oyun deneyimi yaşar. Kendinizin sesinin her yönüne geldiğine hissini veren ses düzenlerine bırakın. Desteklenen oyunlarda uyumlu kulaklıklarla Tempest 3D AudioTech sayesinde çevrenizde gerçekten hayat buluyor. Disk Yuvası : CD'li
  • Garanti Türü: İthalatçı Garantili
  • Renk : Beyaz
  • Kol Sayısı : 1
  • Garanti Süresi : 2 Yıl
  • Marka : Sony

Ürün Özellikleri

  • Optik Sürücü Desteği Var
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Sabit Disk 825 GB
Geri Bildirim Ver

Sony Playstation 5 825 Gb - Türkçe Menü - Ps5

PS5 825 GB, yeni nesil teknoloji ile donatılarak geliştirilen bir üründür. Eşsiz bir oyun deneyimi sunan bu ürünün güçlü ve yüksek performansı ile eğlenebilirsiniz. Hızlı SSD özelliği sayesinde yükleme işlemini oldukça başarılı bir şekilde gerçekleştirir. Playstation 5 825 GB, sahip olduğu geri bildirim sistemi ile oldukça pratik ve konforlu bir kullanım imkanı sunar. Bu cihaz, oyunları rahatlıkla keşfetmenize de yardımcı olur. 3D ses desteği sayesinde canlı, derin ve etkileyici bir deneyim yaşatır. Özel entegrasyon sistemi ile verileri üstün bir hızla alabilirsiniz. Oyun deneyiminizi üst seviyeye çıkaran bu ürün, kaliteli grafikler sunar. Sony Playstation 5 825 GB - Türkçe menü özelliğine de sahip olan bu ürünü televizyon üzerinden 4K olarak canlı ve gerçekçi şekilde deneyimleyebilirsiniz.

  • 825 GB kapasite
  • 4K çözünürlük
  • Türkçe menü

Eğlenceli Oyunlarla Sony PS5 825 GB

Eğlenceli Oyunlarla Sony PS5 825 GB

Hızlı bir işlemciye sahip olan Sony PS5 825 GB, geniş hafızası ve dahili depolama alanıyla dikkat çeker. İçerdiği dokunsal geri bildirim özelliği, cihazı oldukça etkileyici kılar. Kablosuz kulaklık kullanımını da son derece konforlu bir hale getirir. Film ve eğlence uygulamalarını çok rahat bir şekilde kontrol edebilirsiniz. PS 5 TR fiyatı da kişilerin beğenisini kazanır. Kullanımı son derece kolay olan arayüzü ile dilediğiniz şekilde gezinip eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. Modern tasarıma sahip yapısıyla evinizde, ofisinizde ve odanızda şık bir görünüm sunar. Sony Playstation 5 825 GB - Türkçe menü - PS5 modeli dikey tasarımı ile estetik ve göze hitap eden bir model olarak karşınıza çıkar. Kusursuz bir oyun deneyimi sağlayarak eğlenceyi zirvede yaşatır. Bu sebeple ürünü kullanırken zamanın nasıl geçtiğini fark etmeyebilirsiniz.

Cazip Fiyat Aralığı ile Sony PS5 825 GB

Cazip Fiyat Aralığı ile Sony PS5 825 GB

Sony Playstation 5 825 GB, yüksek teknolojik özelliklere sahip olan yapısının yanında şık detayları ile de karşınıza çıkar. Macera, hız, aksiyon ve strateji gibi pek çok oyunu sağlam bir görüntü kalitesinde size yansıtır. PS5 825 GB fiyatları, ürünün eğlenceli dünyası göz önüne alınarak oluşturulur. Konsol, bağlandığı cihazlarla oldukça uyumlu bir şekilde çalışır. Diskleri ve dijital PlayStation 4 oyunlarını da yükseltebilen bir yapıya sahiptir. Farklı kesimlere hitap eden Sony Playstation 5 825 GB fiyat bilgisini dilerseniz siz de inceleyebilirsiniz. Returnal, Godfall, Dead Heloop ve NBA2K21 gibi pek çok oyunu bu cihazla kolayca çalıştırıp deneyim yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ve ailenizle doyasıya eğlenebilirsiniz. Ürün, barındırdığı aksesuarlar ile keyifli vakit sunmasının yanında yüksek çözünürlüklü bir görüntü kalitesi de sağlar. Bu ürünü siz de keyifle kullanabilirsiniz.

Müşteri Deneyimi ile Playstation 5

Müşteri Deneyimi ile Playstation 5

Sony Playstation 5 825 GB - Türkçe menü kullananlar tarafından beğeni kazanır. Hassas ve güçlü tepkilere karşı oldukça duyarlı olan bu cihazı siz de deneyimleyebilirsiniz. Oyunlarda zaman kaybetmenize engel olan yapısıyla oldukça işlevsel bir tasarıma sahiptir. Sony Playstation 5 825 GB - Türkçe menü fiyat bilgisi ürünün kalitesine bağlı olarak farklı bütçelere hitap edecek şekilde oluşturulur. İçerdiği batarya ömrü sayesinde ürünü uzun vadede kullanabilirsiniz. Zarif tasarımı ile göz alıcı olan bu teknolojik cihaz, kendinizi oyunun içinde hissettirir. Eğlenceli zaman geçirmenize yardımcı olan bu ürün, oldukça kaliteli bir şekilde karşınıza çıkar. Gelişen işlemcisiyle yüksek bir performansa sahiptir. Etkili bir oyun deneyimi yaşamanız için idealdir. Sony Playstation 5 825 GB - Türkçe menü yorumlarına Trendyol aracılığıyla ulaşarak ürün hakkında bilgi edinebilirsiniz.