9
Playstation 5 kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

Sony Playstation 5 825 GB Dijital Sürüm - Türkçe Menü (Eurasia Garantili) - PS5

27.000 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
26.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
44.399 TL

Ürün Bilgileri

Sony Playstation 5 825 GB Dijital Sürüm - Türkçe Menü (Eurasia Garantili) - PS5

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yasin_Elektronik Satıcı Ünvanı: YASİN ELEKTRONİK VE ELEKTRİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0938005917500018 Vergi Kimlik Numarası: 9380059175
    Bu ürün Yasin_Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PS5 Digital Edition, M.2 NVMe SSD genişletilebilir depolama alanı ve 3D ses özelliklerine sahiptir. Wi-Fi 6 standardı ve Bluetooth 5.1 sürümüyle kesintisiz bağlantı sağlar.
  • Oyun çözünürlüğü 4K/UHD olan geliştirilmiş oyun konsolu, 8K video çözünürlüğünü destekler.
  • Sony Playstation şık beyaz tasarımı ve kompakt boyutlarıyla görsel açıdan da dikkat çekicidir.
  • Yüksek 120 FPS değeriyle akıcı ve hızlı oyun deneyimi sunan Playstation 5 dijital sürüm, arkadaşlarınızla harika anlar yaşamanızı sağlar.
  • Sony Playstation 5 dijital sürüm, HDR desteğiyle canlı ve zengin renkte grafikler sunar.
  • AMD Zen 2 işlemci ve AMD RDNA 2 grafik işlemci sunan Playstation 5 825 GB dijital sürüm, yüksek performanslı bir oyun konsoludur.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Sony Eurasia Garantili
  • Sabit Disk 825 GB
  • Optik Sürücü Desteği Yok
Geri Bildirim Ver

Sony Playstation 5 825 gb Dijital Sürüm - Türkçe Menü (Eurasia Garantili) - PS5

Sony Playstation 5 825 GB dijital sürüm - Türkçe menü (Eurasia garantili) oyunseverlere yepyeni bir deneyim sunarak önceden tatmadığınız bir eğlence fırsatı verir. Gelişmiş arayüzü ve artırılmış gerçekliği ile sizi farklı evrenlere götürür. Bu sayede kendinizi başka bir dünyanın içerisindeymiş gibi hissedebilirsiniz. Güçlendirilmiş işlemci ve ekran kartı desteğiyle birlikte etkisini anında anlayabileceğiniz grafik kalitesi, akışkan hale getirilmiş bir çözünürlük tecrübesi yaşatır. Konsolun zarif dizaynı şık bir görünüme sahiptir. Sahip olduğu ultra hızlı SSD ile farkını ortaya koyan Sony Playstation 5, hızlı ve kaliteli tasarımı sayesinde bekleme sürelerini oldukça düşürür. Keyfini çıkarmak istediğiniz oyunları, cihazın hızlı yapısından yararlanarak doyasıya oynayabilirsiniz. Siz de çarpıcı yanlarıyla cezbeden yeni jenerasyon Playstation modelini deneyimleyebilirsiniz.

  • Ultra hızlı SSD
  • Mükemmel grafikler
  • 3D ses teknolojisi

Beğenilen Sony Playstation Dijital Sürüm Özellikleri

Beğenilen Sony Playstation Dijital Sürüm Özellikleri

Sony Playstation 5 dijital sürüm, 3,5 GHz saat hızında olan 8 çekirdekli AMD Ryzen Zen 2 ile ne kadar kuvvetli donanımlara sahip olduğunu gözler önüne serer. Böylece dayanıklılığıyla öne çıkan uzun ömürlü ürünün sağladığı avantajlara ulaşabilirsiniz. SSD, yüksek okuma ve yazma hızı sayesinde verileri kusursuz işleyerek uygulamalarda karşılaşabileceğiniz takılmalara engel olur. Farklı ve gelişmiş arayüzüyle oyundan oyuna, sekmeden sekmeye geçiş yaparken seri bir kullanıma kavuşabilirsiniz. Sony Playstation 5 digital sürüm, 3D ses sistemini beraberinde getirerek oyun esnasında olanlara iyi hakim olabilmenizi mümkün kılar. Bu yolla anlamakta zorlanabileceğiniz ayrıntıları duymanıza olanak tanır. Böylelikle kaliteli bir ses bir deneyimi yaşayarak oyunun keyfini çıkarabilirsiniz. Sony Playstation 5 825 GB dijital sürüm - Türkçe menü (Eurasia garantili) fiyatı ürünün özelliklerine göre belirlenir.

Etkileyici Tasarımı ile Playstation 5 825 GB

Etkileyici Tasarımı ile Playstation 5 825 GB

Playstation 5 825 GB, desteklediği 8K ultra HD çözünürlük özelliğiyle gerçekçiliğe başka bir boyut kazandırır. Keskin ve canlı görüntü kalitesi, ekrandaki her detayı yansıtarak görmenizi sağlar. Bu görsel şöleni test ederek oyun keyfinin doruklarına varabilirsiniz. Şık tasarımıyla dikkat çeken uyarlanabilir tetikleri ve dokunsal geri bildirim özelliği, sürükleyiciliği ileri seviyeye taşır. Oyun içindeki değişik iklim ve yeryüzü koşullarında aradaki farklılıkları sezmenizi sağlar. Kullanım esnasında komutlarınıza yanıt verip titreşim mekanizmasını devreye sokarak hassasiyeti artırır. Yaşananları detaylarıyla simüle ederek fiziksel anlamda oyunla yakınlık kurmanıza yardımcı olur. Dikey veya yatay şekilde yerleştirebileceğiniz estetik oyun konsolu, benzerlerinden ayrılarak eşsiz tarzını meydana çıkarır. 825 GB’lık dahili hafıza, ürünün kapasitesinin yüksekliğini kanıtlar niteliktedir. Teknik açıdan büyük farklar yaratan modele 711719396505 koduyla ulaşabilir, ürünü dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Sony Playstation 5 825 GB Fiyatı ve Yorumları

Bütçenize Uygun Sony Playstation 5 825 GB Fiyatı ve Yorumları

Sony Playstation 5 825 GB dijital sürüm - Türkçe menü (Eurasia garantili) fiyatları tüm performans kriterleri göz önüne alınarak belirlenir. Ürün, video oyunlarından beklentileri fazla olan oyuncuların ihtiyaçlarını karşılar. Nefes kesici gerçekliğiyle oyunlara bağlılığınızı artırabilirsiniz. Mükemmel grafik kalitesinin sunduğu kolaylıkların yardımıyla heyecanınızı üst düzeylere taşıyabilirsiniz. Yüksek kare hızı modunda çalışan uygulamalarınızı, hayal ettiğiniz görüntü kalitesine sahip biçimde çalıştırabilirsiniz. Cihaz, ses bakımından ise oyunseverlerin isteklerine yanıt verir. Performansı oldukça iyi olan bu üründen istediğiniz verimi alabilirsiniz. Cihazın kurulumunu sağlarken lazım olabilecek HDMI ile USB kabloları gibi gerek duyabileceğiniz diğer araç ve gereçlere de sahip olabilirsiniz. Modelle ilgili yapılan yorumları okuyarak ürün özelliklerini ve müşteri deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Gelişmiş özelliklere sahip bu ürünü Trendyol’dan hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.