2
PlayStation Aksesuarları kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Sony PS5 DualSense Wireless Controller Oyun Kolu Beyaz (Eurasia Garantili)

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
10 saat 53 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
3.445 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.500 TL
53 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.900 TL
10 saat 53 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.260 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sony PS5 DualSense Wireless Controller Oyun Kolu Beyaz (Eurasia Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: First Technology Satıcı Ünvanı: YUNUS AŞKIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şırnak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0920657364
    Bu ürün First Technology tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PlayStation sistemini destekleyen PS5 Dualsense dahili hoparlörü de olan bir oyun koludur.
  • Dahili mikrofon ve hareket sensörü bulunan bluetoothlu oyun kolu aynı zamanda jiroskop ve ivmeölçer özelliklerini de kapsar.
  • Renk ışıklandırması olan Sony PS5 Dualsense titreşim ve Analog Joystick özelliklerine de sahiptir.
  • Kablosuz bir bağlantı tipi ile PS5 Dualsense kol bluetooth üzerinden PlyStation 5 cihazlar ile bağlantı gerçekleştirir. Etkin hale geldiği anda otomatik olarak bağlantı seçeneği sunar.
  • AUX bağlantı girişine sahip olan Wireless oyun kolu için AUX bağlantı girişine kulaklık takabilirsiniz.
  • Dualsense beyaz ve siyah renklerinden oluşan oyun kolu 2 adet 360 derece dönen yönlendirme tuşlarına ve 12 adet oyun içi özellikleri olan tuşa sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Bağlantı Wireless
  • Ürün Türü Gamepad
  • Uyumlu Cihaz Playstation 5
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Sony PS5 Dualsense Kablosuz Kumanda (Eurasia Garantili)

Keyifli vakit geçirebilmek için playstation oynarken belli başlı ürünlere ihtiyaç duyulur. Bunlar arasında kumanda olarak isimlendirilen araç gereçler de vardır. Bu ürün, oyun içerisinde kolay bir şekilde hareket etmeyi sağlar. Oyuncuların eğlenceli anlarına tanıklık eden ürün modeli, siyah ve beyaz rengin birleşiminden meydana gelir. Oyun araç gereçleri ile uyum sağlama kapasitesi yüksek olan bu ürünü satın alarak uzun yıllar boyunca oyun oynarken kullanabilirsiniz. Kumanda üzerinde çeşitli işlemleri yapabilmek için düğmeler bulunur. Sony Dualsense Wireless controller, kablosuz bağlantı kurabilme özelliği ile öne çıkar. Bu sayede müşterilere büyük kolaylık sunar. Kabloların karışması sonucunda ortaya çıkan görüntüleri ortadan kaldırır. Ayrıca oyun oynarken rahat hareket edebilmeyi sağlar. Kablosuz tasarıma sahip olan bu modelin sağladığı çeşitli imkanlardan yararlanabilirsiniz.

  • Beyaz renk
  • Playstation 5 uyumlu
  • Bluetooth bağlantılı

Sony Dualsense Wireless Controller ile Eğlenceli Anlar

Sony Dualsense Wireless Controller ile Eğlenceli Anlar

Oyun konsollarını kullanabilmek için gerekli olan kumanda, sahip olduğu tasarımı ile müşterileri tatmin eder. Ergonomik tasarımı sayesinde parmakları ve bilek kısmını yormaz. Bu sayede tek başınıza ya da sevdiklerinizle birlikte uzun soluklu oyunlar içerisinde bulunabilirsiniz. Kullanıldıktan sonra herhangi bir kablo bağlantısı olmadığı için kolaylıkla muhafaza edilebilir. Sony PS5 Dualsense Wireless bağlantı türü ile belirli bir uzaklığa kadar oyunu kontrol edebilme fırsatı tanır. Bu sayede ekrana yeterli uzaklıkta bulunarak gerekli işlemleri kumanda yardımıyla gerçekleştirebilirsiniz. Hem gözlerin yorulmasını önleyen hem de oyunculara istedikleri şekilde oturarak oyun oynayabilme fırsatı sunan bu detay, kumandanın beğenilmesini sağlar. Üzerinde bulunan tuşlar sayesinde oyun içerisinde gerekli olan eylemlerde bulunmayı kolaylaştırır. Efektif şekilde hareket etmeye yardımcı olan kumanda hafiftir. Böylece oyun boyunca rahatlıkla kullanabileceğiniz ürünün siparişini verebilirsiniz.

İşlevselliğe Sahip Sony Dualsense Wireless Controller

İşlevselliğe Sahip Sony Dualsense Wireless Controller

Playstation 5 konsolu ile birlikte kullanılmak üzere tercih edilen kumanda, etkileyici hareketlerde bulunmak ve oyuna heyecan katmak için gereklidir. Ürün modeli, dış tasarımını oluşturan çeşitli unsurların yanı sıra teknik özellikleri ile ilgi çeker. Sony PS5 Dualsense kablosuz kumanda, oyunculara eşsiz bir oyun deneyimi sunar. Tasarımı sayesinde gözleri üzerine çeviren ürün dahili mikrofona sahip olmasından dolayı işlevsel bulunur. Ayrıca dokunsal geribildirim gibi gelişmiş özelliklere de sahiptir. Bu gibi avantajlar, oyuncuların oyuna kolay ve hızlı şekilde adapte olmasına yardımcı olur. Bununla birlikte hareket ederken gerçekçi bir his uyandırır. Oyun içerisinde yapılan eylemlerin oluşturduğu hissi dışa yansıtan kumanda teknolojinin sağladığı imkanları müşteriere sunar. Sony PS5 Dualsense kablosuz kumanda (Eurasia garantili) yorumlarını ve tavsiyelerini inceleyerek ürün kullanımı ve sunulan çeşitli fırsatlar hakkında bilgi alabilirsiniz.

Sony Dualsense Wireless Controller Özellikleri

Sony Dualsense Wireless Controller Özellikleri

Oyun sırasında oyuncuların kendini net şekilde ifade etmelerine yardımcı olan çeşitli ürünlerden biri olan kumanda, tutkuları dışa yansıtır. Sony PS5 Dualsense kablosuz kumanda (Eurasia garantili) ürününün 3.5 mm ses girişine kulaklık takarak oyun sırasında sohbet etme imkanı bulabilirsiniz. Sessize alma düğmesinin bulunması ürünü kullanışlı kılar. İstediğiniz zaman ses iletimini kapatabilirsiniz. Oyun oynarken sezgisel hareketlerin kontrol edilmesini sağlayan ürünün ilgi çekici özellikler ile donatılması, tek kumanda ile pek çok işlemin yapılmasına yardımcı olur. Kumandanın sağ ve sol kısımlarında bulunan düğmelere olan erişim, tasarımı sayesinde kolaylaşır. Bu sayede gereken işlemleri yapabilir ve oyundan fazlasıyla keyif alabilirsiniz. Hareketlerin anlık olarak gerçekleştirilebilmesi oyunculara haz veren önemli ayrıntılardandır. Sony PS5 Dualsense kablosuz kumanda (Eurasia garantili) fiyat bilgisine Trendyol üzerinden ulaşarak ürün teminini pratik şekilde gerçekleştirebilirsiniz.