Sony Playstation 5 + Dualsense Midnight Black Ve Pulse 3d Kulaklık ( Eurasia Garantili )

39.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sony Playstation 5 + Dualsense Midnight Black Ve Pulse 3d Kulaklık ( Eurasia Garantili )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Havuz Elektronik Satıcı Ünvanı: İLKER HAVUZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5638012241200015 Vergi Kimlik Numarası: 4600064901
    Bu ürün Havuz Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KUTU İÇERİĞİ Sony Playstation 5 Konsol 1 Adet Dualsense Beyaz 1 Adet Dualsense Siyah 1 Adet Pulse 3D Kulaklık Güç Kablosu Hdmi Kablosu Şarj Kablosu Fatura ve Garanti Belgesi Yıldırım hızı PlayStation konsolunun neler yapabileceğini baştan yazan özel CPU'nun, GPU'nun ve Entegre Giriş/Çıkış özellikli SSD'nin gücünden faydalanın. Ultra Yüksek Hızlı SSD Konsolunuzdaki PS5™ oyunlarının neredeyse anında yüklenme hızıyla oyun deneyiminizi en üst düzeye çıkarın. Entegre Giriş/Çıkış PS5™ konsol sistemlerinin özel entegrasyonu, içerik üreticilerinin verileri SSD'den çok yüksek hızlarda almalarını sağlayarak oyunları daha önce mümkün olmayan yöntemlerle tasarlamalarına olanak tanır. Çarpıcı oyunlar İnanılmaz grafiklere hayran kalın ve yeni PS5™ özelliklerini deneyimleyin. Işın izleme Desteklenen PS5™ oyunlarında, ışınların tek tek simüle edildiği ve gerçeğinden ayırt edilemeyen gölgelerin ve yansımaların oluşturulduğu yepyeni bir gerçekçilik seviyesini keşfedin. 4K TV oyun deneyimi En sevdiğiniz PS5™ oyunlarını göz alıcı 4K TV'nizde oynayın. 120 Hz çıkış ile 120 fps'ye kadar 4K özellikli ekranlar için 120 Hz çıkış desteğiyle, uyumlu oyunlarda 120 fps'ye kadar yüksek çerçeve hızında pürüzsüz ve akıcı oyun deneyiminin keyfini çıkarın. Arayüz / Bellek: 16 GB GDDR6 - 256 bit CPU: 3.5 Ghz 8x Zen 2 Çekirdek GPU: 2.23 HGz 36 CU - 10.28 TFLOP Bellek bant genişliği: 448 GB/s Dahili bellek: 825 GB SSD GÇ Çıkışı: 5,5 GB/s (ham) ve tipik 8-9 GB/s Harici bellek: USB HDD Desteği Optik Sürücü: 4K UHD Blu-ray driver HDR teknolojisi HDR TV ile, desteklenen PS5™ oyunları inanılmaz derecede canlı ve gerçekçi renkler sunar. 8K çıkış PS5™ konsolları 8K Çıkışı destekler, böylelikle oyunlarınızı 4320p çözünürlüklü ekranınızda oynayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Optik Sürücü Desteği Var
  • Garanti Tipi Sony Eurasia Garantili
  • Sabit Disk 825 GB
Geri Bildirim Ver