Sony Playstation 5 Oyun Konsolu + 2. Ps5 Dualsense + Şarj Istasyonu + Medya Kumandası

33.999 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sony Playstation 5 Oyun Konsolu + 2. Ps5 Dualsense + Şarj Istasyonu + Medya Kumandası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Oyun İstasyonu Satıcı Ünvanı: SERDEM ÇİÇEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2531408087
    Bu ürün Oyun İstasyonu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SONY TURKIYE EURASIA GARANTILI Paket İçeriği: 1 Adet Ps5 Oyun Konsolu
  • 2 Adet Dualsense Ps5 Controller Kol
  • 1 Adet İkili Dualsense Şarj İstasyonu
  • 1 Adet Medya Kumandası Media Remote
  • 1 Adet Base Dikey Tutma Standı
  • 1 Adet Hdmi Kablo
  • 1 Adet Ac Güç Kablosu
  • 1 Adet Usb Şarj Kablosu
  • Kitapçıklar, Klavuzlar ve Astro's Playroom Önyüklemeli Digital Oyun

Ürün Özellikleri

  • Optik Sürücü Desteği Var
  • Garanti Tipi Sony Eurasia Garantili
  • Sabit Disk 825 GB
Geri Bildirim Ver

Sony Playstation 5 Oyun Konsolu + 2. PS5 Dualsense + Şarj İstasyonu + Medya Kumandası P5COTC0008-08

Sony Playstation 5 oyun konsolu set içerisinde PS5 oyun konsolu, dualsense PS5 kontrol kolu, ikili dualsense şarj istasyonu, medya kumandası, stand, HDMI kablo, AC güç kablosu ve USB şarj kablosu bulunur. Dualsense kontrol kolu sayesinde pek çok yere uyumluluk gösteren konsolu neredeyse her cihaza bağlayabilirsiniz. Medya kumandası standart kumandalara benzer bir yapıdadır. Mikrofonu olan kumanda, sesli komutlarla çalışabilme özelliğine sahiptir. Bu kumanda ile pek çok farklı uygulamanın kontrolünü uzaktan sağlayabilirsiniz. İkili şarj ile konsolunuzu eşleştirdikten sonra kontrol cihazlarınızı kolaylıkla şarj edebilir, batarya dolduktan sonra kablosuz olarak kullanabilirsiniz. Cihazınızı dik tutmanızı sağlayan stand aynı zamanda cihazınızı sağlam bir dengede tutar. Güvenli ve keyifli bir şekilde oyunların tadını çıkarabilirsiniz.

  • 120 Hz çıkış desteği
  • HDR teknolojisi
  • Geçmişte üretilen model ve oyunlarla uyumluluk

Etkileyici Sony Playstation 5 Oyun Konsolu

Etkileyici Sony Playstation 5 Oyun Konsolu

Özel olarak geliştirilen HDR teknolojisi sayesinde renkler, oyun oynadığınız sırada kendinizi büyülü bir gerçeklik ortamında bulacağınız kadar canlıdır. 120 Hz çıkış desteği, cihazınızı 4K çözünürlüğüne sahip özellikteki ekranlar için uyumlu hale getirir. Mükemmel uyum size üstün kalitede bir 3D ses teknolojisi ve görüntü performansı sunar. Yüksek çıkış desteği ile 120 fps’ye kadar yüksek hızda akıcı bir oyun keyfi yaşayabilirsiniz. Sony Playstation 5 oyun konsolu + 2. PS5 dualsense + şarj istasyonu + medya kumandası aynı zamanda 8K çözünürlüklü ekranlara da uyum sağlar. Oldukça kısa sürede şarj edilebilen cihazın batarya kullanım süresi ise oldukça uzundur. Sony Playstation 5 oyun konsolu + 2. PS5 dualsense + şarj istasyonu + medya kumandası kullananlar tarafından oldukça beğenilen özelliklere sahiptir. Bu etkileyici ürüne sahip olup boş vakitlerinizi daha keyifli geçirebilirsiniz.

Kompakt Tasarımıyla Sony Playstation 5 Oyun Konsolu

Kompakt Tasarımıyla Sony Playstation 5 Oyun Konsolu

Özel olarak tasarlanan ışık simülasyonları sayesinde ortaya çıkan yansımalar size gerçekçi bir dünya sunar. Geliştirilen bu cihaz ile akıcı oyun çerçevelerinin hızına ayak uydurabilirsiniz. Ergonomik ve kompakt tasarımı ile estetik açıdan da göz dolduran Sony Playstation 5 oyun konsolu + 2. PS5 dualsense + şarj istasyonu + medya kumandası yorum olarak da tam not alır. Yüksek dirence sahip güvenlik sistemi olan ürün ile verileriniz güvende kalır. Oyun oynamanın yanı sıra film veya program izleyebilir, sosyal medyada gezinebilme imkanına sahip olabilirsiniz. Ultra hızlı SSD, bu hızını ekrana da yansıtır. Yüksek seviye entegrasyonu bulunan cihaz ile rahat bir kullanım gerçekleştirebilirsiniz. Küçük ebatlardaki hafif yapılı bu ürünü dilediğiniz yere yanınızda taşıyabilirsiniz. Sony Playstation 5 oyun konsolu oldukça küçük bir alan kaplaması sayesinde sorunsuz bir şekilde saklayabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarla Sony Playstation 5 Oyun Konsolu

Avantajlı Fiyatlarla Sony Playstation 5 Oyun Konsolu

Yüksek hızlı, gerçeğe en yakın görüntü ve renkler hedeflenip üretilen cihaz ile oyun saatleriniz oldukça keyifli geçer. Son teknolojiyle tasarlanan cihaz sizin ultra hızı ve en gerçek görüntüleri deneyimlemeniz amacıyla üretilir. Geçmişe dönük uyumluluğu bulunan ürün ile geçmişte üretilen modellere ait oyunları da sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Büyük batarya kapasitesi sayesinde saatlerce kesintisiz oyun oynayabilirsiniz. Sony Playstation 5 oyun konsolu + 2. PS5 dualsense + şarj istasyonu + medya kumandası fiyat açısından da oldukça avantajlı bir üründür. Set halinde satılan ürünü deneyimleyenlerin geri dönüşleri olumludur. Bir oyun tutkunu olarak bu ürünü incelemek istiyorsanız hemen Trendyol’a bakabilirsiniz. Setin içerisinde bulunan aksesuarları inceleyebilir, fotoğraflarına bakabilirsiniz. Yorumları inceleyip olumlu geri dönüş miktarının yüksekliğine şahit olabilirsiniz. Bu ürünü hemen elde edip uzun yıllar boyunca güvenli şekilde kullanabilirsiniz.