Sony Ps4 Call Of Duty Ww2 Oyun

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.100 TL

Ürün Bilgileri

Sony Ps4 Call Of Duty Ww2 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNO ANTALYA Satıcı Ünvanı: TEKNO ANTALYA E-TİCARET İNŞAAT ELEKTRİK ELEKTRONİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836091172200001 Vergi Kimlik Numarası: 8360911722
    Bu ürün TEKNO ANTALYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orijinal oyun Oyunlarmız kesinlikle orijinaldir Sıfır jelatin

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü FPS
Geri Bildirim Ver

Sony PS4 Call Of Duty WW2 Oyun

Günümüz gelişen teknolojisi ile beraber yeni nesil oyunlara yönelimde artış görülür. Yeni nesil konsolu çeşitlerinin ortaya çıkmasıyla bu sektörde büyük gelişmeler meydana gelir. Teknoloji ve bilgi çağında yaşanılan bu dönemde her şey dijitalleşmeye doğru evrilir. Sony PS4 Call Of Duty WW2 oyun sektörüne yeni ve farklı bir boyut kazandırmaya çalışır. Bu ürün, oyunseverler için oldukça tercih edilen bir seçenek halindedir. Ürünü dijital kütüphanenizde uzun yıllar boyunca saklayıp eğlenceyi sonuna kadar yaşayabilirsiniz. Sony PS4 Call Of Duty kişilerin beğenisine sunulan nihai bir pakettir. Temelinde bir zombi modu içerir. Aynı zamanda çok kişili bir içeriğe de sahiptir. Bu sayede eğlence keyfi üst seviyelere ulaşır. Ürünü kendiniz ya da sevdikleriniz için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Aksiyon içerikli
  • PS4 uyumlu
  • Keyifli bir deneyim

Yeni Nesil Sony PS4 Call Of Duty WW2 Oyun

Yeni Nesil Sony PS4 Call Of Duty WW2 Oyun

Sony PS4 Call Of Duty WW2 oyun P25S5413 fazla kişiyle oynanabilen bir içeriğe sahiptir. Oyunda bir köprüyü ele geçirmenin ardından cephane deposunu yok etme konusu ele alınır. Aynı zamanda bir savaş tankına eşlik etme gibi farklı hedefler üzerinden de macera sürdürülür. Macera esnasında kendinize uygun bir ekip oluşturursunuz. Kendiniz ya da arkadaşlarınızla beraber son derece keyifli bir deneyim kazanırsınız. Oyun içerisinde bir takım saldırırken diğer takımın da savunmaya dayalı bir aktivite sergilemesi beklenir. Sonrasında ise sizin taraf değiştirmeniz gerekir. Bu şekilde kazanmaya yönelik farklı stratejiler geliştirebilirsiniz. İçeriğinde sağlık paketleri ve sağlık görevlisi üyeleri vardır. Bu özellikleri elde etmek için ayrıca savaşmanız gerekir. Macera sırasında düşman takımın askerleri yakalanabilir. Bu şekilde de ekibiniz ya da siz zafere ulaşabilirsiniz.

PS4 Call Of Duty WW2 Özellikleri

PS4 Call Of Duty WW2 Özellikleri

PS4 Call Of Duty WW2’de çok kişili modda oyuncular otomatik olarak yerleştirilir. Oyun içerisinde 5 farklı sınıf vardır. Bütün sınıfların ise kendi içerisinde farklı görevleri bulunur. Oyunun en kullanışlı sınıfı İnfantry sınıfıdır. Müşterilerin Sony PS4 Call Of Duty WW2 oyun yorumları da çoğu zaman bu yöndedir. Bu sınıfın özel yeteneği silahlarda kullanılan süngüdür. Bu sayede farklı avantajlar elde edebilirsiniz. Airborne sınıfında ise kullanılan silahlarda susturucu ve flaş gizleyici materyaller bulunur. Bu sayede sizlere hem sessiz hem de hızlı hareket edebilme imkanı sunar. Armored sınıfında ise ikinci bir silah olarak roket kullanabilirsiniz. Oyun sırasından keskin nişancı tüfekleri kullanarak oyun deneyiminizi son derecede artırabilirsiniz. Aynı zamanda farklı dürbünler de kullanabileceğiniz bu sınıf Mountain sınıfıdır. Expeditionary sınıfında ise kullanılan silahlara yanıcı mermi ekleyebilirsiniz.

PS4 Call Of Duty WW2 Oyun Fiyatı ve Yorumları

PS4 Call Of Duty WW2 Oyun Fiyatı ve Yorumları

Call Of Duty WW2 PS4 fiyatı oyun baskısı, serisi, platformu ve oyun geliştiricisine göre şekil alır. Modelin satışa sunulduğu rakam farklı bütçelere hitap edecek şekildedir. Kendi başınıza ya da oyun arkadaşlarınızla beraber çevrimiçi olarak keyifli bir deneyim kazanabilirsiniz. Bu detaylar oyun hakkında karar kılmanız noktasında size yardımcı olur. Tam anlamıyla aksiyon dolu macerayı doruklara kadar hissetmenize katkı sağlar. Size eşsiz bir oyun deneyimi sunar. Oyunda kullanılan hikaye ve grafikler de Cod WW2 PS4 fiyat konusunda oldukça belirleyicidir. Oyuncuları dünyanın sınırları dışında farklı boyutlara götüren eşsiz bir savaş hikayesidir. Bu sayede liderliğin ve sorumluluğun ağırlığını keşfetmenizi sağlar. PS4 Call Of Duty WW2 oyun yorum ve tavsiyelerini inceleyerek bu model hakkında detaylı şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz. Trendyol aracılığıyla beğeni kazanan bu ürünü satın alabilirsiniz.