Sony Ps4 Ratchet Clank

400 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
525 TL498,75 TL

Ürün Bilgileri

Sony Ps4 Ratchet Clank

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Blackbox Satıcı Ünvanı: İSMAİL EŞİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3002633382000001 Vergi Kimlik Numarası: 3810390718
    Bu ürün Blackbox tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Macera
Geri Bildirim Ver

Sony PS4 Ratchet and Clank

Günümüz gelişen teknolojisi ile beraber dijital oyun sektörüne yönelimde artış vardır. Teknoloji ve bilgi çağında yaşanılan bu dönemde her sektör dijitalleşmeye doğru yönelir. Sony de bu alanda kendini kanıtlamış markalardan biridir. Sony PS4 Ratchet And Clank 711719848530, oyun türüne yeni bir boyut kazandırmaya çalışır. Bu ürün oyunseverler tarafından sıklıkla tercih edilir. Ürünü dijital kütüphanenizde uzun yıllar boyunca saklayıp keyifli bir deneyim kazanabilirsiniz. Ratchet ve Clank karakterlerin başlangıç hikayelerini yeniden hayal etmenizi sağlar. Oyunun orijinal oynanışını tamamıyla modernize eden bir türdür. Kullanılan yeni görseller ile birkaç yeni gezegen, yeni uçuş dizileri ve çok daha fazlasını sizlere sunar. Kendiniz ya da yakın çevreniz için güven içerisinde tercih ederek eğlenceyi son derecede hissedebilirsiniz.

  • Yeni nesil teknoloji
  • Keyifli bir deneyim
  • PS4 uyumlu

Yeni Nesil PS4 Ratchet And Clank Özellikleri

Yeni Nesil PS4 Ratchet And Clank Özellikleri

Sony PS4 Ratchet and Clank oyunu tek kişilik oynanır. Kendi başına verdiğiniz mücadele sonucunda aldığınız keyif ve heyecan da artar. Oyunun sonunda tüm rakiplerinizi eleyip başarıyı elde edebilirsiniz. Bu sayede ne kadar başarılı olduğunuzu gördükçe özgüveniniz de artar. Oyunu kazanmak için tüm görevlerin eksiksiz bir şekilde yerine getirilmesi gerekir. Bunun için her bir adımda oldukça dikkat etmeniz son derece önemlidir. Son derece dikkatli bir şekilde sorumluluklar tamamlanır. Sonrasında rakipler geride bırakılır. Bunun sonucunda oyunun galibi ortaya çıkar. Artık klasik oyun türlerinden sıkıldıysanız ve kendinize yeniliklerle dolu bir macera deneyimi arıyorsanız yeni nesil PS4 Ratchet ve Clank oldukça doğru bir tercih olur. Oyunda her zaman farklı tasarımlar ve yeni macera dolu görevler sizi bekler. Bu özelliği ile yenilikçi bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

Heyecanlı Sony PS4 Ratchet & Clank Avantajları

Heyecanlı Sony PS4 Ratchet & Clank Avantajları

Sony PS4 Ratchet & Clank bu zamana kadar oynamış olduğunuz oyunlara yeni bir boyut kazandırır. Oyun farklılık arayan müşterilere özel olarak kurgulanır. Hayatınıza yenilik ve güzellik katar. Oldukça kaliteli dijital tasarımlarlar ile karşınıza çıkar. Oyun aynı zamanda yarış duygusunu da artırmaya fayda sağlar. Rekabet duygusunu geliştirir. Hem eğlenip hem de aynı zamanda sekörekarşı becerilerinizi geliştirir. Oyun içerisinde tek rakibiniz kendiniz olursunuz. Bu sayede hayata bakış açınıza da yön verir. Bununla birlikte oyun sayesinde mental sağlığınız da ileri seviyeye gelmiş olur. Oyun her yaşa hitap eden bir niteliğe sahiptir. Hem yetişkinler hem de gençler tarafından oynanır. Birbirinden heyecanlı sahneler ile oyun deneyimini sonuna kadar hissedersiniz. Ayrıca ürün yeni nesil gençler için oldukça yenilikçi bir tasarıma da sahiptir. Dilerseniz arkadaş ortamında da oynayabilirsiniz.

Sony PS4 Ratchet and Clank Fiyatı ve Yorumları

Sony PS4 Ratchet and Clank Fiyatı ve Yorumları

Ratchet Clank PS4 fiyat oyun baskısı, oyun serisi ve oyun platformu özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ürünün satışa sunulduğu rakam, farklı bütçelere hitap edecek şekildedir. Oyun tam anlamıyla aksiyon ve macerayı doruklara kadar yaşamanızı sağlar. Kişilere eşsiz bir oyun deneyimi sunar. Yeni oynanış tarzı ve bölüm sonu canavarları ile geliştirilen adrenalin dolu bir maceradır. Bu macera için uzay giysilerinizi giymeniz ve galaksiyi kurtarmanız gerekir. Tüm bunların tadını PS4 sisteminin gücünden de faydalanarak çıkarabilirsiniz. Oyun gelişmiş grafikleri artırılmış çözünürlüğü ile karar vermeniz noktasında size fayda sağlar. Sony PS4 Ratchet & Clank yorum ve tavsiyelerini inceleyerek bu model hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Trendyol aracılığı ile beğeni kazanan bu ürünü oldukça kısa bir süre içerisinde kendiniz ya da sevdikleriniz için satın alabilirsiniz.