3
PS4 Oyunları kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Sony The Last of Us 2 Part 2 PS4 Oyun Türkçe Altyazı & Dublaj Sony

1.199,90 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL1.279 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.329 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.399,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sony The Last of Us 2 Part 2 PS4 Oyun Türkçe Altyazı & Dublaj Sony

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KALKAN OYUN Satıcı Ünvanı: DURSUN KALKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4930217084
    Bu ürün KALKAN OYUN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • The Last Of Us Part 2, Türkçe altyazı ve dublaj desteği ile keyifli oyun deneyimi yaşatır.
  • The Last Of Us Part 2 Ps4, maksimum çevrim dışı 1 oyuncuya izin verir. ESRB ratingi M ve PEGI hızı 18’dir.
  • PS4 hayatta kalma oyunları içerisinde karmaşık ve duygusal bir hikayeye sahiptir.
  • The Last Of Us Part 2 CD, 2020 yılı çıkışlıdır. Çeşitli silahlar, ekipmanlar, beceriler ve güncellemeler sayesinde başrol oyuncu yetenekleri, oyun tarzına göre kişiselleştirilir.
  • Naughty Dog’un geliştirdiği oyunda
  • Ellie karakteri adaleti yerine getirmek ve intikam almak için amansız bir maceraya atılmasını konu alır.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Sony The Last Of Us Part 2 Türkçe Altyazı & Dublaj PS4 Oyun

Teknolojinin hızla ilerlemesi günlük hayatta sosyalleşme üzerinde de farklılık yaratır. Bu değişimler arasında dikkat çeken bilgisayar ve konsol oyunları birçok kişinin tutkusu halindedir. PS4 oyunlar kişilerin zamanlarını değerlendirdikleri etkinlik aracı olarak kabul edilir. Heyecan yaratan aksiyon hikayesi ve geliştirilmiş yeni sürüm özellikleri sayesinde Sony The Last Of Us Part 2 Türkçe altyazı & dublaj PS4 oyun büyük beğeni toplar. Ürün, macera ve aksiyon türünde anlatı içeren oyunları seven müşterilerin ilgisini çeker. Siz de ana karakterin adalet arayışı için çıktığı yolculuğa eşlik edebilir, heyecan dolu çatışmalarla maceraya çıkabilirsiniz. Donanım ve becerileri kişiselleştirme imkanı sağlayan The Last Of Us Part 2 Türkçe oyun sayesinde kendi isteğiniz doğrultusunda oyun tarzınızı yaratabilirsiniz.

  • Gerilim ve aksiyon odaklı hikaye
  • Çeşitli özellikleriyle kişiselleştirilmiş oyun
  • Türkçe altyazı ve dublaj seçeneği

Macera Dolu The Last Of Us Part 2 Türkçe Oyun Hikayesi

Macera Dolu The Last Of Us Part 2 Türkçe Oyun Hikayesi

PS4 The Last Of Us Part 2 Türkçe dublaj ve altyazı oyunun hikayesinde Ellie ve Joel, salgın sonrasında yaptıkları ölümcül yolculuğun ardından farklı bir şehre yerleşir. Yerleştikleri şehirde salgından dolayı sadece enfekte olmuş canlılar ve sağ kalan insanlar bulunur. Ellie ve Joel, hayatta kalan toplumla yaşamaya devam ederek güvende olacakları bir alan kurmaya çalışırlar. Hikayenin ana karakteri Ellie, huzurlarını bozan vahşi olay sonrası adaleti yerine getirmek ve intikam almak için yolculuğa çıkar. Sorumluları sırayla avlarken olayın fiziksel ve duygusal etkileri ile karşılaşan Ellie’nin yolculuğunda intikam arayışının sebep olduğu ahlaki çatışmaları görerek aksiyon dolu duygusal hikayesini keşfedebilirsiniz. The Last Of Us Part 2 ürününü tercih ederek genel kalıplar olarak karşınıza çıkan iyi, kötü, düşman, kahraman gibi birçok kavramı sorgulayan evrende maceraya başlayabilirsiniz.

The Last Of Us Part 2 Türkçe Dublaj Oyun Özellikleri

The Last Of Us Part 2 Türkçe Dublaj Oyun Özellikleri

Heyecanını yitirmeyen hikaye kurgusuna sahip olan PS4 ürünler oyunseverlerin dikkatini çeker. Sony The Last Of Us Part 2 Türkçe altyazı & dublaj PS4 oyun 711719340706 gelişmiş sistemiyle karakterin tehlikeli ölüm kalım macerasını zorlaştırır. Oyunda hayatta kalmaya çalışan yeni insan toplulukları ve tehlikeli ortamlarda evrimleşmiş enfekte canlılarla karşılaşılır. PEGI 18 sınıflandırılmasına ait olan oyunda detay planlar içeren dövüş sahneleri, gerçekçi hareketler ve geliştirilmiş oyun mekaniği gibi özelliklerle Ellie'nin hayatta kalma mücadelesinin zorluklarını hissedebilirsiniz. Naughty Dog şirketinin yeni sürümüne ait olan The Last Of Us 2 Türkçe dublaj üründe karakterleri ve dünyayı gerçekçi biçimde görebilirsiniz. Ürün, 10 adet konuşma ve 18 adet ekran dil özelliği ile beraber farklı ekipman özellikleri sunar. Bu sayede Ellie’nin becerilerini kendi hedeflerinize göre tasarlayabilirsiniz.

Sony The Last Of Us Part 2 Oyun Fiyat ve Yorumları

Sony The Last Of Us Part 2 Oyun Fiyat ve Yorumları

Sony The Last Of Us Part 2 Türkçe altyazı & dublaj PS4 oyun fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. PlayStation 4 platformuna ve standart baskıya sahip olan oyun tek oyuncu desteği sunar. Geliştirilmiş yeni oyun sistemi sayesinde karakter Ellie ile özdeşleşerek maceranın zorluğunu ve eğlencesini her aşamada hissedebilirsiniz. The Last Of Us Part 2 sürümünün teknik özelliklerinin geliştirilmiş oyuncu hareketleri ile mekan tasarımları sayesinde oyun evrenini gerçekçi biçimde görülür. Oyun ana karakterin yeteneklerini seçenekler arasından değiştirip kişisel tercihinize göre düzenleme imkanı sağlar. Sony The Last Of Us Part 2 Türkçe altyazı & dublaj PS4 oyun yorum kısmından müşterilerin değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede ürünü tercih eden kişilerin farklı görüşlerini okuyarak güvenle alışveriş yapabilir ve Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.