Sony Ps4 The Order 1886

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
829,35 TL
1.400 TL'ye 70 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Sony Ps4 The Order 1886

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BBY STORE 16 Satıcı Ünvanı: BURAK YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9611023349
    Bu ürün BBY STORE 16 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üretici: Ready at Dawn
  • Ürün Tipi: Ps4 Oyun
  • Tür: Aksiyon,macera
  • Platform: PlayStation 4 - Playstation 5
  • Ürün durumu: Sıfır

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Sony The Order 1886 Türkçe PS4 Oyun

Playstation 4 eğlence amaçlı hazırlanan oyun konsolu serisinin bir versiyonudur. Bu konsol için hazırlanan birçok oyun mevcuttur. Sevilen seçeneklerden biri olan ve PS4 platformunda doyasıya oynanan Sony The Order 1886 Türkçe PS4 oyun hala güncelliğini korur. Oyuncuların vazgeçilmezleri arasında her zaman yer alan oyun 2015 çıkışlı olup Türkçe dil desteğine de sahiptir. Türkçe dil desteği sayesinde oynayanlar istedikleri stratejiyi kolayca belirleyebilirler. Ürün oyun tecrübesini kusursuz hale getirerek oyuncuları farklı bir aksiyon içine sürüklemeyi hedefler. Zengin grafikler, çekici efektler bulunur. Strateji oyunları stres atma araçlarındandır. Savaş, gerilim, macera, aksiyon sevenler için her zaman keyifle oynanır. Şehri düşmanlardan kurtarmak, barışı sağlamak ve sürdürmek için her zaman farklı deneyimler edinilir. Genel hatları, gelişmiş grafikleri ve atmosferi sayesinde kendinizi gerçek bir savaşın içinde bulursunuz.

  • Stratejik
  • Heyecan verici
  • Sinematik görüntü

Sony The Order 1886 Özellikleri

Sony The Order 1886 Özellikleri

Oyun tutkunlarının favorisi olan PS4 kendisini yenileyen birçok kategoriye sahiptir. Oyuncuyu dinamik tutan Sony The Order 1886 Türkçe PS4 oyun, kişiye her seferinde farklı deneyimler vadeder. Bol aksiyonlu olması ile kullananların tüm ihtiyacını karşılamayı amaçlar. Heyecanı doruklarda yaşamanızı sağlayan alternatif bir tarih oluşturmak için sizi Londra’nın Victoria dönemine sürükler. Serüvenin içerisinde tarihin akışını değiştirmeniz mümkün olur. Doğaüstü güçlerle savaşırken şehri kurtarabilir, düzene sokmak için yoğun bir mücadele verebilirsiniz. Kurgu her saniyesinde sizi içine çekmeyi başarır. Heyecanı ve sunumların inandırıcılığını artırmak için gerçek film kameralarının ve lenslerinin çalışma şekli taklit edilir. Oyun ile ilgili emin olmadığınız durumlarda Sony The Order 1886 Türkçe PS4 oyun yorumlarına göz atarak fikir edinebilirsiniz. Aynı zamanda uygun fiyat avantajından faydalanarak oyun oynama keyfini üst seviyelere taşıyabilirsiniz.

Dikkat Çeken Sony The Order 1886

Dikkat Çeken Sony The Order 1886

The Order 1886 PS4 oyununda ana senaryo konumundaki mekan Londra olsa da konu şehrin bilinen halinden çok uzakta geçer. Oyun Victoria döneminde seçkinler ve melezler arasındaki mücadeleyi konu alır. İnsanlığın düşmanı olan melezlerin her geçen gün gücü artar ve şehir yaşanmaz bir hal alır. Siz de seçkin şövalyelerden oluşan The Order birliğine katılıp bir şövalye olduğunuzu hissedebilir ve insanlığı melezlerden kurtarmayı amaç edinebilirsiniz. Eğer düşman tek ve göz önünde ise savaşmak kolay olur. Bu senaryoda ise tek düşmanınız melez topluluğu değildir. Asiller de sizi öldürmek için sırada bekler. Düşmanların hangi bölgede olduğu bilinmediği için her an tetikte olmak zorunda kalırsınız. Bu da gerilimi ve heyecanı yükseklere çıkarır. Bol aksiyonlu olan bu serüven size kendinizi nefes kesen bir savaşın içinde gibi hissettirir.

Sony The Order 1886 PS4 Fiyatları

Sony The Order 1886 PS4 Fiyatları

Fiyatı açısından değerlendirildiğinde büyük beğenisini kazanan Sony The Order 1886 Türkçe PS4 oyun fiyatı müşterilerin ilgisini çeker. Bu senaryo sayesinde şehrin karşılaştığı sorunları çözebilirsiniz. Aynı zamanda şehri saran doğaüstü güçlerle mücadele ederek şehri kaostan kurtarabilir ve düzene sokabilirsiniz. Barışın uzun soluklu olmasını sağlamak için her zaman tetikte olmanız gerekir. Mitolojik güçler ve şövalyelerin savaşını konu edinen oyunda gerçek silahlarla savaşır gibi gerilim ve aksiyon yaşanır. Stres atmaya ihtiyaç duyanlar için idealdir. Her aşamada ayrı bir strateji gerektiren bu oyun strateji seven kişilerin oyun listelerini zenginleştirir. Modern silahlar, tüfekler ve monoküler gibi aletler kullanarak serüvenin içerisinde vaktinizi keyifle geçirebilirsiniz. Yüksek görüntü kalitesinin sağladığı gerçeklik ile maceraya katılmak istiyorsanız Sony The Order oyununa Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.