Sony Wf-c500 Kablosuz Kulaklık Siyah

1.219,32 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sony Wf-c500 Kablosuz Kulaklık Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR Satıcı Ünvanı: VATAN BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632003607286721 Vergi Kimlik Numarası: 6320036072
    Bu ürün VATAN BİLGİSAYAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sony wf-C500 kablosuz kulaklık siyah

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Siyah
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Sony WF-C500 Kablosuz Kulaklık Siyah

Kulak içi kablosuz kulaklık modelleri, günlük hayatta sıklıkla kullanılan teknolojik aksesuarlardır. Yeni nesil teknolojilerle geliştirilen ve müşteriler için özenle dizayn edilen kulaklık modelleri, sahip oldukları donanımların yanı sıra modern tasarımları ile de dikkat çeker. Sony WF-C500 kablosuz kulaklık siyah WFC500B.CE7, etkileyici siyah rengi ve şık tasarımı ile beğeni kazanır. Ürün, ergonomik dizaynı ile müşterilerine konforlu bir kullanım sunar. Spor salonunda ya da sesli bir ortamda ders çalışırken etraftan gelen sesleri büyük ölçüde engeller. Dinlenilen içeriğe odaklanmaya olanak tanıyan ürün, iyi bir ses kalitesine sahiptir. Sony WF-C500 kulak içine sabitlenen ergonomik dizaynı ile ön plana çıkar. Ürünün ergonomik yüzeyi özenle tasarlanır. Ses ve müziğin iyi duyulmasını sağlayan bu modeli keyifle kullanabilirsiniz.

  • Bluetooth bağlantısı
  • Kulak içi tasarım
  • Şık görünüm

Sony WF-C500 Kablosuz Siyah Kulaklık Özellikleri

Sony WF-C500 Kablosuz Siyah Kulaklık Özellikleri

Sony WF-C500 kablosuz kulaklık siyah renkte tasarlanan kaliteli ürün, ergonomik yüzeyi ile takıldığı alanı kapladığı için ani hareketlerde çıkma ya da yere düşme gibi olumsuzlukların yaşanma ihtimalini azaltır. Ürünün tasarımında kullanılan DSEE teknolojisi yüksek frekanstaki seslerin kurtarılmasında büyük katkı sağlar. Dijital ses geliştirme motoru ile sıkıştırılan orijinal müzik kaynağında kaybedilen ögelerin etkili bir biçimde geri kazanımı sağlanır. Bu sayede doğal bir müzik deneyimi sunulur. Özellikle antrenman yaparken telefonu ayrı bir alana koyarak rahat bir şekilde motive edici müzikler dinleyebilirsiniz. Dinlenmek istenen içeriklerde ürünün gelişmiş özellikleri sayesinde ince ve kalın seslerin kaybı düşük seviyelerde olur. Müzik dinlerken, online oyun oynarken, video izlerken ve çevrim içi iş toplantıları esnasında sıklıkla tercih edilen bu ürünün sahip olduğu ses kalitesi ile keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Kaliteli Sony WF-C500 Kablosuz Siyah Kulaklık

Kaliteli Sony WF-C500 Kablosuz Siyah Kulaklık

Sony markalı WF-C500 kablosuz kulaklık, gelişmiş özellikleri sayesinde birçok alanda kullanılabilir. Bu kulaklık modeli ses kalitesi ile dikkat çeker. Akıllı telefonun sesli yardımcısına bağlanmak için ürün üzerinde bulunan düğmeye basarak kişilerle hızlı bir şekilde iletişim kurulabilir. Bluetooth özelliği bulunan teknolojik cihazlara kolayca bağlanabilen ürün, video izlemek ya da müzik dinlemek için sıklıkla kullanılır. Ürünün herhangi bir kablo bağlantısı bulunmadığı için kablonun takılıp sesin kesilmesi gibi bir problem yaşanmaz. Ürünün kalitesi Sony WF-C500 fiyatını doğrudan etkiler. Cihaz, kullanışlı şarj kutusu sayesinde 10 dakikada şarj edilerek 10 saat boyunca kesintisiz dinleme keyfi sunar. Dayanıklı ve sağlam olarak tasarlanan üründe kaliteli malzemeler kullanılır. IPX4 sınıfı suya dayanıklı ürün antrenmanlarda rahatlıkla tercih edilebilir. Oldukça şık ve modern bir görünümü bulunan ürünle her alanda rahat kullanım elde edebilirsiniz.

Cazip Sony WF-C500 Kablosuz Siyah Kulaklık Fiyatları

Cazip Sony WF-C500 Kablosuz Siyah Kulaklık Fiyatları

Sony WF-C500 kablosuz kulaklık siyah fiyatları, ürünün sahip olduğu gelişmiş özellikler doğrultusunda belirlenir. Swift Pari ve Fast Pair özellikleri ile Windows 10 bilgisayarlar ve Android cihazlarla kolay bir şekilde eşleşen ürün, cihazlara kablosuz bir şekilde bağlanabilir. Bağlandığı elektronik cihaz sayesinde istenen ses ve müziği dinlemeyi sağlayan ürün, oldukça konforlu bir kullanıma sahiptir. Kesintisiz telefon görüşmeleri yapmak için ürünün dahili mikrofonundan yararlanılabilir. Güvenli ve kaliteli olan bu model, müşteriler tarafından beğeni toplar. Sesi, sağ ve sol kulaklara aynı anda ileten ve yeni nesil teknoloji kullanılarak özel olarak tasarlanan Bluetooth çipli ürün, hediye edilmek için de güzel bir seçenektir. Ürün hakkında bilgi edinmek için Trendyol’dan Sony WF-C500 kablosuz kulaklık siyah yorumlarını inceleyebilirsiniz. Ürünü avantajlı fiyat seçenekleri ile satın alabilirsiniz.