Sony WH CH510 Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah

1.394 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sony WH CH510 Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: donvito Satıcı Ünvanı: EBUBEKİR HAKAN UYANIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2215403423600001 Vergi Kimlik Numarası: 8970226284
    Bu ürün donvito tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sony markalı Bluetooth kulaklık 200 saat bekleme süresine sahiptir.
  • Kablosuz kulaklık, 10 metre yarıçapta kesintisiz bir şekilde çalışır.
  • Kulaküstü kulaklık, hızlı şarj özelliğine sahiptir. Type-C kabloyla 10 dakikalık hızlı şarj, 90 dakikaya kadar kullanım sağlar.
  • Sony WH-CH510, kulağa tam olarak oturur.
  • Gürültü önleyici kulaklık müzik keyfinizi maksimize eder.
  • Siyah Bluetooth kulaklık, farklı markalı cihazlar ile de sorunsuz bağlantı kurar.
  • Mikrofonlu Bluetooth kulaklık bağlıyken gelen çağrıları cevaplayabilir ya da sesli asistanınıza komut verebilirsiniz.
  • Sony WH-CH510 Bluetooth kulak üstü kulaklık ayarlanabilir kafa bandına sahiptir. Cihazın kulaklık kısımlarıysa dönebilir yapıdadır.
  • Sony WH-CH510 siyah kablosuz Bluetooh kulak üstü kulaklık WHCH510B genel kullanımda 35 saat, yoğun kullanım halindeyse 30 saat boyunca aralıksız çalışır.

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Bluetooth
  • Kulaklık Modeli Kulaküstü Tam Boy
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Sony Wh-ch510 Siyah Kablosuz Bluetooh Kulak Üstü Kulaklık WHCH510B

Sony WH_CH510 siyah kablosuz Bluetooth kulak üstü kulaklık WHCH510B, şık tasarımı ve yüksek ses kalitesi ile ön plana çıkar. Kablosuz olarak tasarlanan Sony WH_CH510 kulak üstü tam boy kulaklıktır. Ergonomik yapısı sayesinde uzun süre kullanıldığında başta ağrı oluşumu engeller. Telefon, bilgisayar, tablet gibi elektronik cihazlara kolaylıkla bağlanabilir. Yalnızca oyun oynarken, film izlerken, müzik dinlerken değil, mikrofonu sayesinde telefonla konuşurken de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Siyah rengiyle her kombininize uyum gösterir ve şık tasarımıyla herkesi kendine hayran bırakır. Siri ve Google asistan desteği bulunur. Bu sayede dilediğiniz zaman kulaklığı devre dışı bırakmadan siri ya da Google asistan özelliğini kullanabilirsiniz. Farklı işletim sistemleriyle uyumlu olmasından dolayı telefonlarınızda rahatça kullanabilirsiniz. Ürünün öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • Farklı işletim sistemleriyle uyumlu
  • Yüksek ses kalitesi
  • Ergonomik yapı

Sony WH_CH510 Siyah Kulaklık Özellikleri

Sony WH_CH510 Siyah Kulaklık Özellikleri

Sony WH_CH510 Bluetooth kulak üstü kulaklıkta bulunan dönebilen kulak kısımları ve ayarlanabilir kafa bandı sayesinde dilediğiniz gibi kullanma imkanı sağlar. Kablosuz olarak tasarlanan Sony WH CH510 Bluetooth ile kolayca telefon, bilgisayar, tablet gibi elektronik cihazlara bağlanır. Aynı zamanda kablosunun olmaması kullanım rahatlığı sağlar. Sony WH_CH510 kulaklık ile çağrılarınızı, dinlediğiniz müzikleri ve bunların seslerini kolayca kontrol edebilirsiniz. Elektronik cihazınıza dokunmadan çağrı cevaplayabilir, müzik durdurup açabilir ve ses açıp kısabilirsiniz. Sony markalı bu ürün ile 10 m uzaklığa kadar müziğin keyfini çıkarabilirsiniz. Sony WH_CH510 kulaküstü Bluetooth kulaklık şarj etmeden yaklaşık 35 saat kullanılabilir. USB girişi ile kolayca şarj edilebilir ve şarj süresi 270 dakikadır. Sony WH_CH510 özellikleri arasında bulunan uzun süre dayanan şarj sayesinde dilediğiniz gibi müzik dinleyebilir, sevdiklerinizle konuşabilirsiniz.

Sony WH_CH510 Kablosuz Kulaklık Avantajları

Sony WH_CH510 Kablosuz Kulaklık Avantajları

Ürünün kısa sürede şarj olması uzun süre şarj dolumunu beklemekten kurtarır. Hızlı şarj özelliği sayesinde 10 dakikalık şarj etme süresi ile yaklaşık 1.5 saat kullanılabilir. Kablosuz olduğundan dolayı kullanım esnasında size rahatlık sağlar. Buna ek olarak Sony WH_CH510 kablosuz kulak üstü kulaklık, kablo bozulmalarının önüne geçerek sık sık cihaz değiştirmenizin önüne geçer. Ses çıkış özelliği stereo olarak tasarlanır. Yüksek ses kalitesi sayesinde odaklanmanızı sağlar. Dışarıdaki seslerini minimuma indirerek oyun oynarken kendinizi oyunun içinde bulmanıza yardımcı olur. Ergonomik yapısı sayesinde uzun süre kullanılabilir. Sony WH_CH510 Bluetooth kulak üstü kulaklık siyah rengiyle asil ve şık durur. Sony WH_CH510 yorumlarını okuyarak ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Kafa üstü modellerden olan WH_CH510 ürününü dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Sony kalitesini evinizde, toplu taşımada ve hayatınızın birçok alanında WH_CH510 ile hissedebilirsiniz.

Sony WH_CH510 Kablosuz Kulaklık Fiyatı

Sony WH_CH510 Kablosuz Kulaklık Fiyatı

Sony WH_CH510 fiyatı ürün özelliklerine göre belirlenir. Kaliteli materyallerle üretilen Sony WH_CH510 kablosuz kulak üstü Bluetooth kulaklık, uzun yıllar kullanıma uygundur ve darbelere karşı dayanıklı yapıya sahiptir. ANC teknolojisi ile tasarlanan Sony kablosuz kulaklık modeli aktif olarak dışarıdaki gürültüleri engeller. Uzun süre dayanan şarjı sayesinde dilediğiniz zaman ürünü kullanabilirsiniz. Kolay takılması ve taşınabilir olması kolaylık sağlar. Telefonunuzu ya da elektronik cihazınızdan 10 metre kadar uzaklıkta dahi müzik keyfinize devam etmenizi sağlar. Telefonunuz şarjdayken uzaktan sevdiklerinizle konuşabilirsiniz. Siyah rengiyle her zevke hitap eder ve beğenilerek kullanılır. Şık tasarımı ve zarif görünümü sayesinde dikkat çeker. Sony WH_CH510 Bluetooth kulak üstü kulaklık yorumlarını okuyarak ürünü kullanan insanların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Sony kalitesini hayatınızda hissedebileceğiniz bu ürünü Trendyol üzerinden uygun fiyata alabilirsiniz.