Sony Wh-ch710nb.ce7 Gürültü Engelleyici Nfc Kulaküstü Bluetooth Kulaklık Siyah

5.249 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sony Wh-ch710nb.ce7 Gürültü Engelleyici Nfc Kulaküstü Bluetooth Kulaklık Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Konsol Kulübü Satıcı Ünvanı: FATİH TURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1341724754800017 Vergi Kimlik Numarası: 8680615580
    Bu ürün Konsol Kulübü tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • WH-CH710NB.CE7 Gürültü Engelleyici Nfc Kulaküstü Bluetooth Kulaklık Siyah

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Bluetooth
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
Geri Bildirim Ver

Sony WH-CH710NB.CE7 NFC Gürültü Engelleyici Siyah Kulaküstü Bluetooth Kulaklık

Hayatın dijital bir forma bürünmesiyle beraber elektronik aksesuarlar da yaşamın büyük bir parçası hâline gelmiştir. Özellikle her an dinleme ve konuşma ihtiyacı duyduğumuz günlük rutinlerinizde kulaklıklar vazgeçilmez parçalar olarak karşımıza çıkar. Aynı anda birden çok işi hallederken rahatlıktan da ödün vermek istemeyebilirsiniz. Toplu taşıma kullanırken, bir yandan not alıp bir yandan ders dinlerken, spor, dans gibi hareket hâlinde olduğumuz aktiviteleri gerçekleştirirken kablosuz bir kulaklığa ihtiyaç duyabilirsiniz. Sanal olarak yürüttüğünüz işlere yardımcı olmak için ya da diğer türden kullanımlarınız için kulaklığın gürültüleri engellemesi de oldukça önemlidir.

  • NFC özelliği bulunur.
  • 35 saate kadar kullanılabilir.
  • Kulak yastıklarına ve ayarlanabilir metal kızaklara sahiptir.

Sony Kulaküstü Bluetooth Kulaklık Kullanımı Rahat mı?

Sony Kulaküstü Bluetooth Kulaklık Kullanımı Rahat mı?

Sony WH-CH710NB gürültü engelleyici NFC kulaküstü siyah bluetooth kulaklık, oval şekilli yumuşak kulaklık yastıklara sahiptir. Böylece uzun süre boyunca kulağınızda kaldığında bile hiçbir ağırlık ya da rahatsızlık hissi vermez. Kulakları acıtmaz, tahriş etmez ve baskı uygulamaz. Ayarlanabilir metal kızakları sayesinde başınıza göre ayarlayabilirsiniz. Sony WH-CH710NB kulaklık son derece hafiftir. Kafanızda, boynunuzda veya çantanızda ağırlık yapmaz. WH-CH710NB kulaklık başlıkları dönerek düzleşebilir. Fazla yer kaplamadığı için valizinizde, sırt çantanızda, spor çantanızda kolaylıkla taşıyabileceğiniz gibi kol çantanız ile gittiğiniz her yere götürebilirsiniz. Sony WH-CH710NB gürültü engelleyici NFC kulaküstü siyah bluetooth kulaklık, stil sahibi bir üründür. Siyah tasarımıyla şık ve uyumlu bir görünümdedir. Zarif, yuvarlak biçimiyle her kıyafetinize ve anınıza yakışabilir.

Sony Kulaküstü Bluetooth Kulaklık Şarjı Dayanıklı mı?

Sony Kulaküstü Bluetooth Kulaklık Şarjı Dayanıklı mı?

Sony WH-CH710NB gürültü engelleyici NFC kulaküstü siyah bluetooth kulaklık şarjı 35 saate kadar dayanabilir. Böylelikle günlerce şarj etmeden kullanabilirsiniz. Bu özellik sadece zaman kazandırmaz aynı zamanda enerji tasarrufu sağlar. Dâhilî lityum iyon piller sayesinde tek şarjla uzun saatler boyunca kesintisiz dinleme keyfinin yaşayabilirsiniz. Uzun seyahatlerde, trafikte, sporda, yürüyüşte, yemek yaparken aralıksız müzik dinleme deneyimine sahip olabilirsiniz. Uzun ömürlü ve hızlı şarj olabilen bataryası kullanım kolaylığı sağlar. Bu sayede kulaklığı 10 dakika şarj ederek 60 dakika boyunca kullanabilirsiniz. Sony WH-CH710NB gürültü engelleyici NFC kulaküstü siyah bluetooth kulaklığı şarj etmek için bataryanın tam olarak boşalmasını beklemeniz gerekmez. Dolum tamamlamadan şarj etmeyi durdurmak yani yarıda bırakmanız da cihazı olumsuz etkilemez. Böylece istediğiniz zaman kulaklığınızı gerektiği kadar şarj ederek kullanabilirsiniz.

Sony Kulaküstü Bluetooth Kulaklık Hangi Cihazlarla Uyumlu?

Sony Kulaküstü Bluetooth Kulaklık Hangi Cihazlarla Uyumlu?

Sony WH-CH710NB bluetooth, NFC ile veya manuel şekilde cihazın bluetooth özelliğini açtığınızda istediğiniz cihaza bağlanabilir. Tablet, telefon, bilgisayar gibi her türlü elektronik cihazla uyumludur. Telefonunuza bağlayarak müzik veya podcast dinleyebilir, eller serbest özelliğiyle telefon görüşmeleri yapabilirsiniz. Ayrıca telefonunuzdaki sesli yardımcınıza bağlanarak yol tarifi alabilir ve dijital asistanınıza diğer talimatları verebilirsiniz. Tabletinize bağlayarak toplantılarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Bilgisayarınıza da bağlayabileceğiniz Sony WH-CH710NB gürültü engelleyici NFC kulaküstü siyah bluetooth kulaklık ile çevrimiçi derslere katılabilir, film izleyebilir veya oyun deneyiminizi üst düzeyde yaşayabilirsiniz. Gürültü engelleme özelliği sayesinde ortam seslerini otomatik olarak yakalar ve engeller. Ancak isterseniz trafik sesleri, ulaşım duyuruları gibi sizi güvende tutacak temel sesleri filtrelemeyecek biçimde ayarlayabilirsiniz. Bluetooth ile bağlanamadığınız cihazlarda da kullanabilmeniz için 1,2 metre bağlantı kablosuyla birlikte gönderilir. Trendyol ile indirimli fiyata sahip olabileceğiniz Sony WH-CH710NB gürültü engelleyici NFC kulaküstü siyah bluetooth kulaklık yorumlarında kullanıcılar üründen memnun kaldıklarını belirtmişlerdir.