Sophie La Girafe Bebek Hediye Seti

569,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sophie La Girafe Bebek Hediye Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Babysch Satıcı Ünvanı: İNCİ YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3556359745200001 Vergi Kimlik Numarası: 8210141958
    Bu ürün Babysch tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zürafalar’ın artık her zamankinden daha çok yardımımıza ihtiyacı var! Son 30 yılda zürafa sayısı neredeyse% 30 azaldı. Bugün vahşi doğada hala sadece 111.000 zürafa var. Harekete geçme zamanı! Zürafa Sophie, 2021 yılında Afrika'daki zürafalar için güvenli bir gelecek sağlamak amacıyla Giraffe Conservation Foundation (GCF) ajansı ile işbirliğine başladı (ve bundan çok gurur duyuyoruz). Toplanan para, zürafayı koruma programı için kullanılacak. Koruma vardiyaları sayesinde küçük zürafa popülasyonları çoğalır ve zürafalar yerel olarak kayboldukları alanlara geri döner. Vahşi doğada zürafalar için bir gelecek sağlamak için anahtar koruma araçlarıdır. Bir “Save Giraffes” hediye seti satın alarak, Afrika'daki zürafaların korunmasına doğrudan katkıda bulunursunuz. Set içeriğinde % 100 doğal kauçuktan üretilmiş dünyanın 1 numaralı diş kaşıyıcısı Zürafa Sophie ve minik Sophie formunda bir kauçuk anahtarlık bulunuyor. 0+ aydan itibaren uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver