Soundmax Sx-m8xl 20cm Oto Midrange Hoparlör Çifti 600wat 300rms Profesyonel Seri

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
17 saat 17 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.620 TL
17 saat 17 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.799 TL
17 saat 17 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.949 TL1.849 TL
17 saat 17 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.850 TL

Ürün Bilgileri

Soundmax Sx-m8xl 20cm Oto Midrange Hoparlör Çifti 600wat 300rms Profesyonel Seri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fatih Elektronik Satıcı Ünvanı: İLKNUR DEMİRCİOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3912747766200015 Vergi Kimlik Numarası: 8510137543
    Bu ürün Fatih Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sx-m8xl 20cm

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 300 Watt
  • Hoparlör Şekli Oval
  • Hoparlör Türü Midrange
  • Hoparlör Boyut (Çap) 20 cm
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Soundmax Midrange Sx-m8xl 20cm 300w Oto Hoparlör

Günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası olan müzik keyfini otomobile taşıyan ve kaliteli bir müzik dinleme zevki oluşturan Soundmax Sx-m8xl aracınızın önemli bir parçası haline gelecek. Her türden araca uyumlanabilir olan yapısı ve kaliteli materyal kullanımı sayesinde uzun ömürlü bir kullanıma olanak tanıyan hoparlör oldukça güvenilir bir bass sistemine sahiptir. Bu bass sistemi müziği aracın içine yayarken ses yükseltme ve düşürme şekline göre isterseniz aracınızın içinde isterseniz de dışında gerçek ses kalitesini kanıtlayacak nitelikte üretilmiştir. Boyutları açısından soundmax Sx-m8xl 20 cm olarak satışa sunulan hoparlör uyumlanabilir yapısını kanıtlıyor. Göz zevkine hitap edecek cinsten minimal bir yapıya sahip olan hoparlör arabanızın önemli bir parçası haline gelecek.

  • Şık ve Kullanışlı Model
  • Portatifliği ile Beğeni Toplar
  • Dayanıklı ve Kullanışlı

Oto Hoparlörün Modern ve Rahat Kullanımı

Oto Hoparlörün Modern ve Rahat Kullanımı

Soundmax oto hoparlör 20 cm 300W midrange maksimum müzik kalitesi ile üretilmiştir. Çeşitli frekanslarda bozulma, titreme yaşatmayan hoparlör kullanım rahatlığı ile kalite standartlarını aşan bir yapıya sahiptir. Öte yandan son dönemde sıklıkla tercih edilen ürün kullanıcı yorumları açısından da genellikle memnuniyet bildirimi almaktadır. Boyutları ve adeti açısından da oto hoparlör 20 cm 300W midrange 2 adet Sx-m8xl kullanıcının ihtiyacını karşılayacak şekilde üretilmiştir. Her türden araca kolaylıkla uyumlanabilir. Bu anlamda da ayrıca oto hoparlör 20 cm 300W midrange 2 adet Sx-m8xl özellikleri açısından standart hoparlörlerin kesintili ya da arıza çıkaran ses kalitesinin verdiği güvensizliği vermeyerek uzun ömürlü bir kullanıma olanak tanır. Hoparlör kaliteli bir materyal ile üretilmiştir.

En Sevdiğiniz Şarkılar Yolda da Sizinle

En Sevdiğiniz Şarkılar Yolda da Sizinle

Oto hoparlör 20 cm 300W midrange 2 adet Sx-m8xl fiyatı açısından da oldukça uygundur. Bütçe dostu olan ve iki adet gelen oto hoparlör kullanıcının ihtiyacını karşılamaya yönelik her özelliğe sahiptir. Siz de yolculuklarınızda müzik zevkinizden ödün vermeyerek bütçe dostu bu ürünü gönül rahatlığıyla satın alıp adetini dilediğinizce arttırabilirsiniz.

Keyifli Yolculukların Vazgeçilmezi Uygun Fiyatlarla

Keyifli Yolculukların Vazgeçilmezi Uygun Fiyatlarla

Her türden müziği yaşamanıza olanak tanıyan bu sistem, kullanıcılar tarafından tercih edilen bütçe dostu bir ürün olarak karşımıza çıkmaktadır. Ürün emsallerine göre portatif ve kullanışlı bir şekilde üretildiğinden kullanışlıdır. Renk seçenekleri bulunmaktadır. Ancak sıklıkla tercih edilen siyah sarı tasarımı modern bir şıklık katmaktadır. Sx-m8xl modeli olarak tanıtılan ürün ses kalitesi test edilerek onaylanmış güvenilir bir üründür. Soundmax oto hoparlör müzik zevkinizi doruklara ulaştırırken aracınıza zarar vermeyen materyalleriyle uyumlu bir tasarım zevki sağlıyor. Bu pratik kullanıma ek olarak kullanıcının zevkine ve isteğine göre ayarlayabileceği ses seçeneklerinin yanında ışık ve destek sistemlere uyumlu bir yapısı bulunmaktadır. Oto hoparlör 20 cm 300W midrange 2 adet Sx-m8xl kullananlar genellikle geribildirimlerinde üründen memnun olduklarını belirtirken uzun ömürlü ve kaliteli yapısından söz etmektedirler.