SPANA Özel Günler Saray Yemekleri Menüsü Yılbaşı,yıl Dönümü Ev Yapımı Katkısız 2 Kişilik

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

SPANA Özel Günler Saray Yemekleri Menüsü Yılbaşı,yıl Dönümü Ev Yapımı Katkısız 2 Kişilik

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Özel Günleriniz için tamamı ev yapımı katkısız ve özel olarak kavanozlanmış tüketilmeye hazır Saray Yemekleri Menüsü Çorba : Çeşm-i Nigar Çorbası 2 Kişilik 330 Gr Mezeler :Kepoğlu Mancası, Muhammara,Bombay Fasülye Pilaki,Karışık Zeytin Yağlı Ege Otları,Füme Kuru Et (220 şer Gr) Ara Sıcak:Baharatlı Peynir Topları ,Sebzeli Dana Fajitas (Mini Isıtma Ocağı ile birlikte ) (220 şer Gr) Salata: Toz Hardallı Çoban Salata Ana Yemek: 1/2 Bütün Kuzu Fırınlanmış Pirzolalı Kaburga ve İskilip Pilavı (4 Saatte Pişirilir.) Tatlı : Badem ve Antep Fıstıklı %80 kakaolu Benmarin Çikolata ve Mevsim Meyveleri Devis'So Tekne Kaptanı Selçuk Bey'in Sürpriz Hediyesi Devis'So Ailesi Ada ,Kumsal , Derya (Sınıf Öğretmeni ) , Selçuk (Makina Mühendisi) kendi tekneleri ile tüm Türkiye'ye ve dünya kıyılarını gezmeye devam eden bir ailedir. Günlerce denizde kaldıklarından gıdaların alınması, hazırlanması ve korunması ile ilgili uzman hale gelmişlerdir.Spana ürünleri Devis'So ailesinin kendi tüketimleri amacı ile aldıkları ve yaptıkları ürünlerdir. Seri üretim yapılmamaktadır. Kendilerinin ve çocuklarının tüketmediği hiç bir ürünün satışı yapılmaz. Restaurantlar, lokantalar, köy pazarlarında, aktarlarda gördükleri yöresel ürünleri alıp, Gastronominin A' sın dan Zsine her hali ile işleyip bu lezzetleri insanlar ile paylaşmayı bir yaşam tarzı haline getirmişlerdir. Kastamonu Soğcuova yaylasında, Balıkesir Altınoluk'da ve İstanbul'da şubeleri bulunmaktadır. Her yıl bir doğu ilini ziyaret eder, ülkemizin bir ucundan diğer ucuna lezzetler sunmaktadırlar. Spana 2013 yılında kurulmuş Mühendislik,Akademi,Bilişim ve Gıda alanlarında faaliyet gösteren Devis'So A.Ş tescilli markası ve ilk gururudur.
Geri Bildirim Ver