SpeedUp Speed Up Honda Pcx 125 Performans Bagası 12gr. Kızak Kaydırıcı Set

474,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
474,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
473,90 TL

Ürün Bilgileri

SpeedUp Speed Up Honda Pcx 125 Performans Bagası 12gr. Kızak Kaydırıcı Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İkizler E-Ticaret Satıcı Ünvanı: ASLI ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8730176452
    Bu ürün İkizler E-Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Motosiklet Performans Bagası Speed Up, Motosiklet Tahrik Seti ve Motosiklet Kızak Kaydırıcı Speed Up, Motosiklet Varyatör Tırnağı SPEED-UP PERFORMANS BAGASI %100 YERLİ ÜRETİM MOTOSİKLETİNİZİN HIZINI 10 İLE 15 KM ARASINDA ARTIRMAKTADIR TESTİ YAPILMIŞTIR MONTAJI BASİT RAMPALARDA YÜKSEK PERFORMANS ELDE EDİLMİŞTİR. ÜRETİCİ FİRMA GÜVENCESİYLE NOT: SPEED UP BAGALARI TAKILIRKEN
  • VARYATÖR YAĞDAN ARINDIRILMALI, YAĞLANMAMALIDIR. İSİM YAZILI KISIM ( SPEED UP YAZAN KISIM ) SAĞA BAKACAK, OK UCU VARYATÖR BURCUNA BAKACAK ŞEKİLDE OLACAKTIR.?

Ürün Özellikleri

  • Yedek Parça Tipi Debriyaj
Geri Bildirim Ver

Speedup Honda Pcx 125 Performans Bagası + Kızak Kaydırıcı Set

Speedup Honda Pcx 125 performans bagası ile motosikletinizin hızını artırabilirsiniz. Basit montajı sayesinde dakikalar içerisinde takabilirsiniz. Motosikletinizden maksimumum verim alabilmek için tercih edebilirsiniz. Motosikletin hızını 10 ile 15 km arasında artırır. Test edilerek kullanıma sunulu ve motosiklete herhangi bir zararı yoktur. Basit rampalarda yüksek performans elde edilir. Takılırken varyatörün yağlı olmamasına dikkat edilir. Speed Up yazan kısım sağa bakacak şekilde, ok ucu ise varyatör burcuna bakacak şekilde takılır. Honda motosikletler için uyumludur. Motosikleti olan arkadaşlarınıza hızı artırabilmeleri için hediye olarak alabilirsiniz. Oldukça kullanışlı olan bu ürün sayesinde motosiklet sürmeyi keyifli ve konforlu hale getirebilirsiniz. Kızak kaydırıcı set ile beraber satılır. Motosikleti hızlı kullanabilmek için tercih edebilirsiniz. Tasarımı sayesinde motosiklete uyum sağlar ve sorunsuz bir şekilde takılır.

  • 10 ila 15 km
  • Kolay kullanım
  • Kaliteli materyal

Speedup Honda Pcx 125 Performans Bagası Özellikleri

Speedup Honda Pcx 125 Performans Bagası Özellikleri

Speedup Honda Pcx 125 performans bagası + kızak kaydırıcı set sayesinde motosiklet sürmeyi konforlu hale getirebilirsiniz. Hız tutkunuysanız ve motosikletinizin gücünü artırmak istiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Bagalar 12 gram ağırlığa sahiptir. Kaliteli malzemeden tasarlanır. Bu sayede maksimum performans sergiler. Müşterilerin beklentilerini eksiksiz karşılar. Pcx performans bagası ile sorunsuz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Motosikletinizi kendinize göre kişiselleştirebilirsiniz. Motosikletinizle yaptığınız hızı geçmek istiyorsanız bu ürünü deneyebilirsiniz. Kaliteli yapısı sayesinde motosiklete herhangi bir zararı yoktur. Uzun ömürlü yapısı ile kullananlar tarafından beğenilir. Motosiklete zararı olmadığı gibi sürüşü de konforlu hale getirir. Bagaları yerine yerleştirdikten sonra takarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Kolay kullanım özelliği sayesinde basit bir şekilde monte edebilirsiniz. Uzun süre motor sürmeyi keyifli ve eğlenceli hale getirebilirsiniz. Motosikletinizin hızını artırmak için tercih edebilirsiniz.

Speedup Honda Pcx 125 Kızak Kaydırıcı Set Avantajları

Speedup Honda Pcx 125 Kızak Kaydırıcı Set Avantajları

Honda Pcx 125 performans bagası sunduğu avantajlar sayesinde insanların tercih ettiği bir ürün olmayı başarır. Motosikletler için tasarlanan bu ürün, hız tutkunlarının beğenerek kullandığı ürünler arasında yer alır. 10 ila 15 km arasında hız artırmak için tercih edilebilir. Sarı renkte tasarlanan bagalar varyatöre takılarak güç kazandırır. Bu sayede hızınız artar ve sorunsuz bir deneme süreci yaşayabilirsiniz. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre kullanılabilir. Kırılma, çatlama, bükülme gibi durumların oluşma ihtimali minimumdur. Motosikletinizle vakit geçirmeyi seviyor ve bu vakti konforlu hale getirecek eşyalar arıyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Motoru olan sevdiklerinize hediye olarak satın alabilirsiniz. Kullanım kılavuzuna dikkat ederek takabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Speedup Honda Pcx 125 Performans bagası + kızak kaydırıcı set kullananlar motosikletlerinin hızını artırabilmenin avantajına sahip olur.

Speedup Honda Pcx 125 Performans Bagası Fiyatı ve Yorumları

Speedup Honda Pcx 125 Performans Bagası Fiyatı ve Yorumları

Speedup Honda Pcx 125 performans bagası + kızak kaydırıcı set fiyatları ürün özelliklerine göre belirlenir. Performans bagaları yağlanmadan varyatöre takılması gerekir. Varyatöre takarken Speed Up yazısının yukarı gelmesine dikkat edilir. Bu sayede maksimum seviyede verim alabilirsiniz. Tasarımı sayesinde varyatör içerisine tam oturur. Basit bir şekilde takılan tasarımı sayesinde kolay kullanım sağlar. Uzun süre motorunuzun hızını artırabilmek için tercih edebileceğiniz bir yöntemdir. Hem kullanım kolaylığı hem de avantajlı oluşu birçok müşteri tarafından sıkça tercih edilme nedenleri arasındadır. Honda motosikletler için uyumludur. Honda motosikletiniz var ise deneyebilir ve hızını artırabilirsiniz. Speedup Honda Pcx 125 performans bagası + kızak kaydırıcı set yorumları bölümüne bakabilir ve daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Siz de motosikletinizin hızını artıracak bir ürün arıyorsanız, bu ürüne Trendyol’dan göz atabilir ve uygun fiyat imkanıyla satın alabilirsiniz.