Spiderman Spider-Man Bend & Flex Spider-Man Figür

499 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Spiderman Spider-Man Bend & Flex Spider-Man Figür

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hilal Stores Satıcı Ünvanı: HİLAL ÇETİNGÜRBÜZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2450615580
    Bu ürün Hilal Stores tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 7 adet sipariş verilebilir. 7 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Peter parker, radyoaktif bir örümceğin tek ısırığıyla muhteşem güçlere ve duvarlara tırmanma yeteneklerine kavuşarak spider-Man kahramanına dönüştü! Bükün! Döndürün! Gücünüze esneklik kazandırın! Çocuklar, spider-Man bend & flex figürlerle sevdikleri kahramanları çok çeşitli, eğlenceli pozlara getirip aksiyon sahnelerini canlandırabilecek ve eğlencenin tadını doyasıya çıkarabilecek! Spider-Man'in 15 cm boyundaki figürü, esnek kol ve bacakları sayesinde bükülüp döndürülebiliyor ve çocuklar figürle hayallerindeki yüzlerce pozu canlandırabiliyor. Pakete dahil ağ aksesuarı, çocukların yakaladıkları pozda figürü sergilemelerini ve en sevdikleri marvel sahnelerini hayal etmelerini sağlıyor. Nihayetinde iyi bir kahraman (veya kötü adam), esnek olmalı! Içindekiler: Figür ve aksesuar. Bükün!: şekilden şekle giren efsane bir eğlence! Bu 15 cm’lik spider-Man bend & flex figürünün bükülebilir kol ve bacakları, tonlarca yaratıcı poz oluşturacak şekilde kıvrılabiliyor ve esnetilebiliyor! Esnetin!: hayal gücünüzü kullanarak bu spider-Man figürünü bükmek ve yeni macera pozlarına büründürmek çok eğlenceli. Konu aksiyon duruşları olduğunda bend & flex figürleri ezber bozuyor. Duruşunuzu seçin: O güçlü pozu koruyun! Tüm bend & flex figürler, o muhteşem pozu sergileyebilmek için bir ağ aksesuarı ile sunuluyor. Klasik marvel tasarımı: Marvel evreninden ilham alarak tasarlanmış spider-Man figürüyle mücadeleye katıldığınızı hayal edin. Diğer bend & flex figürlerini toplayın: Miles morales, venom ve ghost-Spider gibi diğer bend & flex figürlerini toplayarak eğlencenize esneklik katın! Ek figürler ayrı satılır. Stoklarla sınırlıdır. 4 yaş ve üzeri içindir. Uyarı: Boğulma tehlikesi - Küçük parçalar. 3 yaşından küçük çocuklar için uygun değildir. © 2019 hasbro. Tüm hakları saklıdır. © 2019 marvel. Güvenlik uyarısı uyarı: Boğulma tehlikesi – küçük parçalar. 3 yaşından küçük çocuklar için uygun değildir.

Ürün Özellikleri

  • Renk NoColor-c46e767f
  • Yaş 3 - 5 Yaş
Geri Bildirim Ver