Spinmaster Peek-a-roo! Interaktif Peluş Panda-roo

2.499 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.028,04 TL

Ürün Bilgileri

Spinmaster Peek-a-roo! Interaktif Peluş Panda-roo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: need-shop Satıcı Ünvanı: ELİF BAŞKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1480233824
    Bu ürün need-shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Kodu : S00036440 Marka : Spinmaster Üretim Yeri : Çin Yaş Aralığı : 5 - 10 Cinsiyet : Kız Barkod : 778988364406 Peek-A-Roo! Yarı panda, yarı kanguru, bu yumuşak sevimli peluş evcil hayvan, sürpriz bir bebek ve 150'den fazla ses ve eylem içeren büyülü bir etkileşimli keseye sahiptir! Bebeğin ortaya çıkmasına başlamak için Anne-Roo'nun ayağına basın! Kesesini açın ve üç sürpriz gizemli bebekten birini bulun! Anne-Roo, dokunuşunuza sevimli sesler ve hareketlerle yanıt verir ve Bebek-Roo'nun kese içinde hareket ettiğini görebilir, hissedebilir ve duyabilirsiniz! Anne-Roo ile nasıl oynadığınız, bebeğin ruh halini, kendini gösterme şeklini etkiler. Her biri uyumlu ses efektlerine sahip uykulu, hareketli, eğlenceli ve daha fazlası gibi 10 bebek ruh halini keşfederken çok eğleneceksiniz! Bebek-Roo keseden çıktığında eğlence daha yeni başlıyor! Anne-Roo, bebeği yanağının yakınında, başında veya çantasında olduğunu hissedebilir. Anne-Roo'nun nasıl tepki verdiğini görmek için Bebek-Roo'yu hareket ettirin! Ayrıca, 10'dan fazla oyun ve şarkıyla, tatlı Anne-Roo ve Bebeğinizle oynamanın pek çok yolu var! Saklambaç'ın Peek-A-Roo versiyonunu veya Catch Me oyununu oynayın. Bebek keseden çıkar ve tekrar saklanmadan önce onu yakalamanız gerekir! Anne-Roo ve Bebek-Roo da birlikte şarkı söylemeyi severler. Anne-Roo ritmi söyler ve Bebek-Roo'yu Anne-Roo'nun başının, yanağının veya kesesinin üstüne getirerek uyumu değiştirebilirsiniz! Anne-Roo ve Bebek-Roo ile zıplayan bir oyun bile oynayabilirsiniz. Bebek-Roo belirli sayıda sektirme sesi çıkarır
  • Kazanmak için Anne-Roo'yu aynı sayıda zıplayın! Eğlence dolu bir oyun gününden sonra Anne-Roo, Bebek-Roo'yu kucaklayabilir! Bebek-Roo'yu Anne-Roo'nun sol koluna yerleştirin ve bir ninni söylemeye başlayacak ve bebeğini nazikçe sallayarak uyumasını sağlayacak. Cok tatlı! Kese açıldığında, tekrar oynamaya hazır olana kadar bebeği içeri koyun. Peek-A-Roo interaktif oyuncaklar, 5 yaş ve üstü kızlar için mükemmel hediyelerdir. 4 x AA pil ile çalışmaktadır. Piller kutuya dahildir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Yaş 3 - 6 Yaş
Geri Bildirim Ver