Splat Diş Macunu 4 Ton Beyaz 75 Ml

114,35 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
119,90 TL114,34 TL
14 saat 51 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
199,90 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
2. Ürüne 30 TL İndirim
10.000 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
182,44 TL177,28 TL
14 saat 51 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
169,86 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Splat Diş Macunu 4 Ton Beyaz 75 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAPIDAECZANE Satıcı Ünvanı: AKDEM VİTAMİN VE GIDA TAKVİYELERİ KOZMETİK MEDİKAL ITRİYAT SAĞL.İNŞ.LOJ.İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0020112780800001 Vergi Kimlik Numarası: 0201127808
    Bu ürün KAPIDAECZANE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Splat Blackwood Siyah Diş Macunu 75 ml Ardıç Ağacı Özü Genel uyarı: Sağlık bakanlığına bağlı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunun aldığı karar gereği, İnternet üzerinden satışı yapılan ürünlere ilişkin reklam ilan ve açıklamalarda endikasyon belirtilmesi yasaklanmıştır. İnternet Sitemiz üzerinden satılan ürünlerle ilgili özellikle tedavi edilmesi gereken rahatsızlıkları tedavi ettiği ya da tedavisine yardımcı olduğu ve/veya ilaç niteliğinde olduğu şeklinde beyanlara ve ürün sayfalarında ürün açıklamalarına yer verilmemektedir. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Kullanım Amacı Beyazlatma
Geri Bildirim Ver

Splat Blackwood Siyah Diş Macunu 75 ml

Avrupa’dan Orta Doğu’ya kadar dünyanın birçok farklı bölgesinde, 70’den fazla ülkede kullanıcıların beğeni ve güvenini kazanan Splat markasının ürettiği Blackwood diş macunu benzerlerinden farklı olarak siyah renklidir. Özellikle yeni formülleri denemekten çekinmeyen, yeniliklere açık kullanıcılar için üretilen Blackwood diş macunu, sıradanlığın önüne geçtiği gibi ağız ve diş sağlığı açısından da birçok fayda sağlar.

Splat Blackwood diş macunu, siyah rengi nedeniyle ilk başta bir çekinceme yarabilecek olsa da asıl gücünü yine bu siyah renginden alır. Ürüne kendine has rengini veren odun kömürü ve silis parlatıcı parçacıklar sayesinde oldukça güçlü bir beyazlatıcı etki sağlar. Beyazlatıcı etkisinin yanında Splat Blackwood siyah diş macunu ferah bir nefes hissi verir.

  • Florür içermez.
  • Doğal bir beyazlatıcı etki sunar.
  • Ardıç ağacı özü ve Bisol içerir.

Splat Blackwood Siyah Diş Macunu 75 ml Kaliteli midir?

Splat Blackwood Siyah Diş Macunu 75 ml Kaliteli midir?

Blackwood diş macunu, ambalajından itibaren kalite hissini kullanıcısına verecek şekilde dizayn edilmiştir. Ürün, kullanılmasıyla birlikte yarattığı beyazlama etkisi ve ağız-diş sağlığına yaptığı olumlu katkılarla ilk anda yarattığı kalite hissiyatının altını doldurur. Blackwood diş macunu bu tipteki bir üründen beklenecek tüm getiriyi sonuna kadar sağlar. Üründen en yüksek faydanın alınabilmesi için yemeklerden sonra günde iki kez olmak üzere düzenli kullanılması önerilir.

Aynı zamanda vegan dostu bir ürün olan Blackwood diş macunu, vücuda birçok zararı olduğu bilinen bir kimyasal olan florür içermemesi sayesinde sağlığı tehdit etmez, güvenle kullanılabilir. Blackwood diş macumu özgün siyah rengine rağmen, kullanım esnasında beyaz ve gri renkte köpük üretir. Tadı da rahatsız edici olmanın ötesinde, oldukça ferahlatıcıdır. Ürünün 14 yaş ve üzeri bireyler tarafından kullanılması üretici firma Splat tarafından tavsiye edilir.

Blackwood Siyah Diş Macunu Diş Beyazlatmada Etkili midir?

Blackwood Siyah Diş Macunu Diş Beyazlatmada Etkili midir?

Blackwood diş macunu, üst düzey bir diş beyazlığı sağlar. Kökenini doğadan gelen odun kömürü maddesinden alan bu ürün, bu sayede doğal bir beyazlatıcı etki sunar. Ürünün içeriğindeki ardıç ağacı özü ve yoğun aktif madde bileşimi, diş minesini gözle görülür şekilde beyazlatır. Son teknoloji kullanılarak geliştirilen aktif madde kombinasyonu sayesinde Blackwood diş macunu, plak oluşumlarının önüne geçer ve tekrarlanmasını engeller.

Blackwood diş macunu içeriğinde doğal bir antiseptik olan Biosol maddesini bulundurur. Bu madde beyazlatıcı etkisinin yanında ferah bir nefes de sağlar. Gücünü doğadan alan ürün, içeriğindeki ardıç meyvelerinin tazeleyici etkisi yardımıyla ferah nefes hissiyatını daha da kalıcı kılar. Ayrıca içeriğindeki huş ağacı istenmeyen kötü kokuları, bunlara neden olan kalıntılarla birlikte uzaklaştırır.

Blackwood Siyah Diş Macunu 75 ml İçeriği Nasıldır?

Blackwood siyah diş macunu 75 ml yorum olarak paylaşılan fikirlerden de anlaşılabileceği üzere diş beyazlatma konusunda son derece başarılı ve etkili bir üründür. Ayrıca doğallığı öne çıkaran Blackwood diş macunu, oldukça sağlıklı bir içeriğe sahiptir. Başta florür olmak üzere sağlığa zararlı olabilecek kimyasal maddelerden arındırılmıştır.

Ürünün içeriği; Aqua, Hydrated Silica, Menthol, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Glycerin, Maltooligosyl Glucoside, Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cellulose Gum, Sodium Benzoate, Capryloyl/Caproyl Methyl Glucamid, Potassium Sorbate, o-Cymen-5-ol, Limonene gibi bileşenlerden oluşur. Blackwood diş macunu; SLS/SLES, PEG, parabenler, triklosan, klorheksidin, sakarin, sentetik boyalar ve florür içermeyen sağlıklı formüle sahiptir.

Siz de güçlü etkisi ve özel formülü ile Splat Blackwood siyah diş macunu 75 ml ürününü, Türkiye’nin önder alışveriş platformlarından Trendyol üzerinden en uygun fiyata, güvenle satın alabilirsiniz.