Splat Blackwood Siyah Beyazlatıcı Diş Macunu 2'li 75ml 75ml

339 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
314,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
319,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Splat Blackwood Siyah Beyazlatıcı Diş Macunu 2'li 75ml 75ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trend Öncü Satıcı Ünvanı: TREND ÖNCÜ SANAL MAĞAZACILIK GIDA KOZMETİK İNŞAAT TEKSTİL SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859143803800001 Vergi Kimlik Numarası: 8591438038
    Bu ürün Trend Öncü tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Blackwood Siyah Beyazlatıcı Diş Macunu 2'li 75ml + 75ml

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Kullanım Amacı Beyazlatma
Geri Bildirim Ver

Splat Blackwood Siyah Beyazlatıcı Diş Macunu 2'li 75 ml + 75 ml

Ağız bakımı dendiğinde diş macunları akla gelen ilk ürünlerden biri olarak bilinir. Günlük hayatta kullanılması gereken malzemelerden biri olan macun, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Organik yapıya sahip olan macunlar, sağlıklı bir kullanım imkanı sunar. Aynı zamanda dişlerinizin güçlenmesine yardımcı olur. Ağız temizliğini büyük ölçüde karşılayan Splat diş macunu özel organik formülleriyle üretilir. Aynı zamanda ağız içerisinde ferah bir tat oluşturur. Ağız içinde bulunan bakterilerin ve diş etinde bulunan enfeksiyonların da temizlenmesine yardımcı olur. Ferah tadı ile gönül rahatlığıyla kullanabilir, diş etlerinin kanamasını önleyebilirsiniz. Yapay tatlandırıcı içermeyen bu macunu satın alarak güvenli bir şekilde ağız temizliğinizi yapabilirsiniz. Beyazlatma özelliğinden faydalanarak ilk kullanımda etkiyi fark edebilir, bembeyaz dişlere sahip olabilirsiniz.

  • Yüksek hijyen desteği
  • Diş beyazlatma özelliği
  • Ferah koku imkanı

Yüksek Hijyen Desteği Sunan Splat Blackwood Diş Macunu

Yüksek Hijyen Desteği Sunan Splat Blackwood Diş Macunu

Diş macunlarının yüksek hijyen desteği sağlaması oldukça önemlidir. Diş minesi genellikle hassas olduğundan kanama olasılığı oldukça yüksektir. Ağız ve diş bakımı günlük yaşantıyı etkiler. Gerek yemek yerken gerekse sıcak ya da soğuk içecekler tüketirken oluşan sızlama insanları rahatsız eder. Bu sızlamaları önlemek organik yapıya sahip olan macunlar ile oldukça mümkündür. Organik yapıya sahip olan Splat Blackwood beyazlatıcı siyah diş macunu, sarı lekeleri ve kalıntıları giderir. Aynı zamanda koku oluşumunun da önlenmesine yardımcı olur. İçeriğinde tatlandırıcı ve florür bulunmadığından sağlıklı bir macundur. Aynı zamanda ürünün köpük rengi gri ve beyazdır. Organik içeriğe sahip olduğu için bu renklere sahip olan macunu siz de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Siz de ağız sağlığı konusunda destek olan bu ürünü satın alabilir, ailenizle birlikte kullanabilirsiniz.

Diş Beyazlatıcı Özelliğiyle Splat Blackwood Diş Macunu

Diş Beyazlatıcı Özelliğiyle Splat Blackwood Diş Macunu

Dişlerin düzenli bir şekilde fırçalanması gerekir. Aksi takdirde diş minesi zarar görür ve sararmalar meydana gelir. Aynı zamanda kötü koku oluşabilir. Mayhoş bir tada sahip olan Splat diş beyazlatıcı macun kullanım sırasında oldukça ferah bir tat sunar. Aynı zamanda oldukça güzel bir kokuya sahiptir. Yüksek etkili beyazlatma özelliği sayesinde müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Aynı zamanda doğal beyazlığın kaybedilmesini engeller. Aktif bileşenler içerdiğinden plakların da oluşmasını önler. Diş üzerinde bulunan kalıntıların da tekrar ortaya çıkmamasına yardımcı olur. Ürün, 2’li paket halinde satışa sunulur. Siz de beyazlatıcı özelliği yüksek plan Splat Blackwood siyah beyazlatıcı diş macunu 2'li 75 ml + 75 ml halinde satın alabilir, bütçenize uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda ürün bittiğinde vakit kaybeden diğer ürüne geçerek tedavinin bölünmesini önleyebilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Splat Blackwood 2’li Beyazlatıcı Diş Macunu

Uygun Fiyatıyla Splat Blackwood 2’li Beyazlatıcı Diş Macunu

Macun çeşitleri, her yaş grubunun günlük olarak kullanması gereken bir kişisel bakım malzemesidir. Sararmış dişlere sahip olan müşteriler genellikle yüksek beyazlatıcı etkili ürünleri tercih ederler. Hassas ve sararmış dişler için üretilen bu ürün organik bir yapıya sahiptir. 14 yaşından itibaren her birey gönül rahatlığıyla kullanmaya başlayabilir. Çürüklere karşı etkili koruma sağlayan bu ürün sayesinde kanamaların ve kayıpların önüne geçebilirsiniz. Hassas bakım özelliğinden faydalanarak gün içerisinde yemek yedikten sonra en az üç kere uygulamanz tavsiye edilir. Trendyol sayesinde Splat Blackwood siyah beyazlatıcı diş macunu 2'li 75 ml + 75 ml fiyatını inceleyebilirsiniz. Ürün hakkında bilgi alabilmek ve aklınıza takılan sorulara yanıt bulabilmek adına Splat Blackwood siyah beyazlatıcı diş macunu 2'li 75 ml + 75 ml yorumlarını okuyabilir, avantajlı olan bu paketi kolayca satın alarak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.