7
Ağırlık Kemeri kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Spor Byfit Termal Sauna Kemer Bel Korsesi Ince Kemer

226,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Spor Byfit Termal Sauna Kemer Bel Korsesi Ince Kemer

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sportif-Aletler Satıcı Ünvanı: YILMAZ KESER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1302593351200001 Vergi Kimlik Numarası: 5450272274
    Bu ürün Sportif-Aletler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Termal Sauna Kemer Bel Korsesi İnce Bir Bel ve Düzgün Fizik İsteyen Herkes İçin İdeal Sweat Termal Sauna kemer kumaş yapısı sayesinde gün boyu spor yaparken, işyerinizde yada normal günlük aktivitelerde giyilebilir. Özel yapısı ile termal etkiye ilaveten sürekli mikro masaj etkisiyle bölgesel yağ toplanmalarının azalmasına ve yağ oluşumunun önlenmesine yardımcı olur. Bel bölgenizi sıcak tutarak ağrılarınızın azalmasına yardımcı olur. Cırtlı yapısı sayesinde tüm bedenlerde rahatlıkla kullanılabilir. Yırtılma ve sökülmelere karşı kenarları overlok dikişlidir. Sweat termal sauna kemeri günde 3 ile 8 saat arası devamlı kullanabilirsiniz. Spor yaparken veya günlük kıyafetlerinizin altına giyebilirsiniz. Kullanım Önerileri : 30° - 40° de elde, yumuşak sabunla yıkanmalıdır. Ütülenmemeli, ısı kaynağına yakın bir yerde kurutulmamalıdır. Ürün Ebatları : Boy : 100 Cm Eni : 15 Cm
Geri Bildirim Ver

Spor Byfit SPA-SBY-TK-100-01 Termal Sauna Bel Korsesi İnce Kemer

Spor Byfit 15 cm termal sauna kemer, ince bel ve formda bir fiziğe sahip olmak isteyenlerin ihtiyacını maksimum düzeyde karşılayacak bir üründür. Cırtlı bağlama stiline sahip her beden şekline uygundur. Kullanımı ve temizliği son derece basit olan ürün bel bölgesinde biriken yağları eritmenize ve oluşacak yağ birikimlerine karşı önlem almanıza yardımcı olur. Gün içerisinde ister spor yapıyor isterseniz de çalışıyor olun ürünü belinizden çıkarmadan kullanabilirsiniz. Termal özelliğinin yanında mikro masaj fırsatı da sunan ürün, zayıflama sürecinizi hızlandırır.

  • Ürün 100 cm boyunda ve 50 cm genişliğindedir.
  • Kemeri günde 3–8 saat arası kullanabilirsiniz.
  • Ürün elde yıkanmalı, ütülenmemeli ve kurutulurken ısı kaynaklarından uzak bir yerde tutulmalıdır.

Spor Byfit 15 Cm İnce Termal Sauna Kemer Cilde Zarar Verir mi?

Spor Byfit 15 Cm İnce Termal Sauna Kemer Cilde Zarar Verir mi?

Spor Byfit 15 cm termal sauna kemer, düzgün bir fizik ve ince bir bel isteyen herkes için eşsiz bir üründür. Ürünün kaliteli kumaşı sayesinde gün boyu spor yaparken, ofisinizde veya günlük kullanım için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürünün özel tasarımı kullanım sırasında termal etkisini gösterir ve buna ek olarak mikro masaj özelliğiyle bel bölgesinde toplanan yağların eritilmesine yardımcı olur. Bununla kalmayıp, oluşacak yağ birikiminin de önüne geçen ürün formunuzu korumanızı sağlar. Bel bölgesini uygun sıcaklıkta tutarak kas ağrılarınızın önüne geçer. Ürünün cırtlı yapıda olması sayesinde her tür bedene kolaylıkla uyum sağlayabilir. Ayrıca kullanım sırasında kenarlarının overloklu dikişe sahip olması sayesinde yırtılmalara ve sökülmelere karşı son derece dirençlidir. Overloklu dikişler, derinize herhangi bir zarar gelmesini önler ve derinin çizilmesini engeller.

Spor Byfit 15 Cm İnce Termal Bel Korsesinin Temizliği Kolay mıdır?

Spor Byfit 15 cm ince kemer, kullanımı ve temizliği son derece kolay bir üründür. Bel bölgelerinizi tutarak ağrılarınızı dindiren ve zayıflamanıza yardımcı olan ürünü elde yıkamanız gerekir. 30 – 40 derece arası sıcaklıkta sabun yardımıyla elinizle yıkamanız gerekir. Ürün kaliteli malzemesi sayesinde elde yıkanırken herhangi bir deformeye ve yırtılmaya maruz kalmaz. Ürünü güzelce ve detaylı bir şekilde yıkadıktan sonra yapısının orijinalliğini koruması için ütülememeniz gerekir. Kurutma için de ısı kaynağına yakın yerlerde tutulmaması, ürünün bütünlüğünü ve kalitesini korur. Ürün yıkandıktan ve kurutulduktan sonra aynı formuyla kullanılmaya devam edebilir. Üzerinde uzun süre leke tutmayan ürün, yıkanma sırasında fazla yorucu ve detaylı işlemler gerektirmemektedir. Ürün, bu özelliğiyle kullanıcılar tarafından olumlu geri dönüşler almış sıklıkla tercih edilen bir ürün haline gelmiştir.

Spor Byfit 15 Cm İnce Termal Bel Korsesi Sauna Kemeri Zayıflatır mı?

Spor Byfit 15 cm termal sauna kemer, ödem ve yağ tutan bölgelerin terlemesini sağlayarak bölgenin hem şekil almasına hem de zayıflamasına yardımcı olur. Spor yaparken ağrıyan kasların ağrısının giderilmesini sağlamasının yanı sıra spor esnasında terlemeyi arttırarak sporun daha etkili olmasını sağlar. Dengeli ve doğru bir biçimde kullanıldığında zayıflamanın yanında fazla toksinlerin vücuttan atılmasını da sağlar. Spor Byfit 15 cm bel korsesi, duruş bozuklukları ve dolaşım bozukluklarına karşı da olumlu etkiler bırakır. Spor Byfit 15 cm termal sauna kemer fiyatı, ürünün sahip olduğu bu geniş özellikleri göz önünde bulundurulduğunda son derece makul kalmaktadır. Spor Byfit 15 cm termal sauna kemer yorumlarında ürünün hangi sorunlara yardımcı olduğunu inceleyebilir, ürün hakkında yapılan değerlendirmelere göz atabilir ve Trendyol üzerinden kısa bir süre içerisinde siparişinizi oluşturabilirsiniz.