srtfootcare 124 Ayakkabı Küçültme Pedi 1 Çift

79,90 TL
Beden: 40-41
36-37
38-39
40-41
42-43
44-45
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

srtfootcare 124 Ayakkabı Küçültme Pedi 1 Çift

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SRTfootcare Satıcı Ünvanı: HATİCE SARITAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6269207532200001 Vergi Kimlik Numarası: 1280236834
    Bu ürün SRTfootcare tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İcemen 124 Ayakkabı Küçültme Pedi 1 Çift Üst tarafı hakiki deri alt kısmı ayak rahatlığı için doğal latexten üretilmiştir. Büyük gelen ayakkabılarınızı yarım numara küçültmek için kullanılır. Büyük gelen ayakkabılarınızın ön tarafına doğru yerleştirerek yarım numara küçültülmesi sağlanır. Ürünlerimizin hakiki deriden üretilmesinden dolayı zamanla renk salınımı yapması doğasındandır. Ürünün ömrü kullanıma ve ayağın oluşturduğu tere bağlı değişikli gösterir. Renk stok durumuna göre değişiklik gösterebilir. Ürünümüz tüm ayakkabı kalıplarına uyumludur.(Spor,klasik vb.) Ayakkabının ön kısmına konarak ayakkabı numarasını küçültmeye yarar.
Geri Bildirim Ver

Srtfootcare 124 Ayakkabı Küçültme Pedi 1 Çift 40-41

Ayakkabı seçimlerinde ürünün kalıbının ayağınıza göre olması konforlu bir kullanım için son derece önemlidir. Her zaman sizinle olan ayakkabılar, uzun yürüyüşlerde ve yorucu günlerde ekstra önem kazanır. Küçük ya da büyük gelmesi gibi durumlar, kullanım konforu açısından olumsuzluk yarattır. Bu nedenle böyle durumlara çözüm bulmanız gerekir. Srtfootcare 124 ayakkabı küçültme pedi 1 çift 40-41 ayakkabıların büyük geldiği durumlar için üretilir. Büyük gelen ayakkabılar yürüyüş anında ayağınızdan çıkabileceği için kullanım imkanını zorlaştırır. Ancak pedler sayesinde ürünün iç hacmi daraldığından, bu sorun ortadan kalkmış olur. Konforlu bir deneyimi sunan pedler son derece pratik bir kullanıma sahiptir. Raflara kalkan büyük numaraları ürünlerinizi kullanamadığınız için üzülüyorsanız bu pedler sayesinde onlara yeniden rahatlıkla kavuşabilirsiniz.

  • Pratik kullanım imkanı
  • Anında sonuç alma
  • Farklı beden ölçü seçenekleri

Srtfootcare 124 Ayakkabı Küçültme Pedi 1 Çift Özellikleri

Srtfootcare 124 Ayakkabı Küçültme Pedi 1 Çift Özellikleri

Ayakkabılar, günlük yaşamın bir parçası halindedir. Kombinlerin olmazsa olmaz bu parçaları, uzun ve yorucu günlerde konforu ile büyük öneme sahiptir. Bu sebeple kullanım şekline dikkat edilmesi gerekir. Küçük ayakkabılar, ayağı rahatsız eder. Büyük gelen ürünler ise kullanım imkanını ortadan kaldırır. Bu noktada ayakkabı küçültme pedi devreye girer. Klasik, spor ve diğer pek çok modele sahip ayakkabılar için kullanabileceğiniz bu pedlerin kullanım yelpazeleri oldukça geniştir. Farklı beden seçenekleri sayesinde kendi numara ve ölçünüze göre olanı tercih ederek tam kalıp bir ürüne sahip olursunuz. Anlık olarak çözüm üreten pedlerin kullanımı son derece pratiktir. Pedi ürünlerin içine yerleştirmeniz yeterli olur. Sonrasında konforlu bir kullanım deneyiminin tadını çıkarırsınız. Benzer bir sorun ile karşılaştıysanız, ayakkabılarınızı rafa kaldırmadan önce bu ürüne şans verebilirsiniz.

Srtfootcare 124 Ayakkabı Küçültme Pedi 1 Çift Avantajları

Srtfootcare 124 Ayakkabı Küçültme Pedi 1 Çift Avantajları

Pedler, üst kısmı hakiki deri ce alt kısmı latex malzeme ile üretilir. Latex ürün malzemesi sayesinde büyük bir rahatlık sağlar. Ayakkabınızı daha konforlu bir şekilde kullanma şansına sahip olursunuz. Ped ürünün ön kısmına yerleştirilerek kullanıldığından, burun kısmında büyük bir konfor sağlar. Yarım numara küçültme payı bulunan pedlerin kullanımı, pratik oluşu ile son derece memnun edicidir. Srtfootcare 124 ayakkabı küçültme pedi 1 çift 40-41 yorumları da bu eşsiz deneyimin simgesi niteliğinde yorumlar içerir. Birçok modele uyum sağlayan pedler kullanım sırasında görünmez. Bu da görünüm şıklığına devam etmenizi sağlar. Kendi ölçünüze göre tercih edebileceğiniz bu ürün, size uygun boyutlarda ulaştırılır. Yapmanız gereken tek şey ise ürünü ayakkabıya yerleştirmektir. Ürün latex malzemesi sayesinde yüksek konforlu bir yapıya sahiptir. Ürünü özellikle sayesinde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Srtfootcare 124 Ayakkabı Küçültme Pedi 1 Çift Fiyatları

Srtfootcare 124 Ayakkabı Küçültme Pedi 1 Çift Fiyatları

Beğeni kazanan bu seçenek, ayakkabıları küçültmenin yanında konforu artırdığından büyük ilgi görür. Kaliteli malzemesi sayesinde uzun ömürlü bir kullanıma sahiptir. Hakiki deri malzemesi ve latex kumaşı, ürünü öne çıkaran diğer özellikleri arasındadır. Ayakkabının burun kısmına yerleştirildiğinde yarım numara küçülme sağlayan ürün, konfordan da ödün vermez. Bu sayede kullanım sırasında herhangi bir problem yaşamanızın önüne geçilmiş olur. Raf kaldırdığınız ve uzun süredir kullanamadığınız ayakkabılarınızı kullanmaya başlamanız için bu pedlere sahip olmanız yeterlidir. Kendi ölçülerinize göre tercih edeceğiniz boyutları ile ürüne kolayca ulaşmanız mümkündür. Srtfootcare 124 ayakkabı küçültme pedi 1 çift 40-41 fiyatı kaliteden ödün vermeyen bu ürün için ideal bir oranda belirlenir. Birden fazla ürüne ihtiyacınız var ise her bir ayakkabı için bu seçeneğe Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.