SSCONCEPT Masaüstü Bioethanol Kare Beyaz Metal Modern Şömine , Modern Ev Dekorasyon Ürünü Ve Hediyelik

1.450 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SSCONCEPT Masaüstü Bioethanol Kare Beyaz Metal Modern Şömine , Modern Ev Dekorasyon Ürünü Ve Hediyelik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SSCONCEPT Satıcı Ünvanı: SELİM KOÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5700431133
    Bu ürün SSCONCEPT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün İsmi: Dekoratif Mini Şömine Ebatları: 25cm x 25cm x 24cm (h) Malzeme: Metal + Cam Ağırlık: 2,5 kg Renk: Beyaz Yakıt: Bio Ethanol yakıt kullanılmalıdır. İçindekiler: Metal altlık
  • 4adet Cam Çeper
  • Yakıt haznesi
  • Söndürme aparatı
  • 1 litre bioethanol yakıt hediyemizdir.
  • 2 saat boyunca aralıksız yanabilme özelliğine sahiptir. Metal kasalı ve elektrostatik boyalıdır. Yakıt haznesi 304 kalite paslanmaz çeliktir. Ürün camlarımız darbeye dayanıklı 4mm temperli camdır. Camlarımız 200 derece ısıya dayanıklıdır.
  • ÜRÜN KULLANIMI: YAKIT DOLDURMA Yakıt haznesini, bio ethanol yakıtınızı, yakıt haznenizin üst noktasından 1cm aşağısına kadar yavaşça doldurun. Yakıtın hazne dışına dökülmediğinden emin olun. Dökülen yakıtı, temiz ve kuru bir bezle silin ve tüm dökülen fazla yakıtın tamamen temizlendiğinden emin olun. Ürün yanarken kesinlikle yakıt takviyesi yapmayın, ürünün sönmesini bekleyip, 20 dakika kadar haznenin soğumasını bekleyin daha sonra yakıt ilavesi yapın. Ürüne gaz doldururken kesinlikle veya benzeri tütünlü ürün kullanmayın.
  • YAKMA Dolu yakıt haznesini, yuvasına yerleştirin, yan camları yerine takın. Uzun uçlu bir çakmak veya fırın çakmağı ile yakıt haznesini ateşleyin. Ateşi yakarken mümkün olduğunca kendinizi geride tutun. Ateş Yanarken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar: Ateşin yanabilmesi içim ortamda gerekli havanın olduğundan emin olun. Ateş yanarken, ürünü gözetim dışı bırakmayın. Çocukları ve evcil hayvanları ateşten kesinlikle uzak tutun Ateş yanarken, haznenin ve ürünün üstünü kesinlikle kapatmayın. Ateş yanarken yanına kesinlikle yanıcı özellikte olan şeyler bırakmayın Ateşe kesinlikle üflemeyin veya vantilatör benzeri yapay hava akımı yaratan ürünlerle ateşe müdahale etmeyin. Ürün yanarken kesinlikle cam veya metal parçaları ellemeyin, temas etmeyin. Ürünü kullanmıyorken, kesinlikle yakıt haznesini boş bırakın.
  • SÖNDÜRME Ateşi ürünün içinden çıkan söndürme çubuğu ile söndürün, başka bir ürün kullanmayın. Ateş söndükten sonra soğumasını bekleyin yaklaşık 20 dakika içinde söndükten sonra soğuyacaktır. Ateşi üfleyerek söndürmeye çalışmayın. Ateşin sönmesi için tüm yakıtın bitmesini bekleyin.
  • TEMİZLİK Temizliği kuru bir bezle yapmanızı öneririz. Yakıt olarak sadece sertifikalı bioethanol gaz kullanılmalıdır. Bio ethanol gaz harici bir yakıt kullanılmamalıdır Yakıtınızı her zaman orijinal ambalajınızda saklayın. Yakıtınızı serin, yangın ve ateş tehlikesinden uzak noktalarda depolayınız. Yakıtı çocukların erişemeyeceği noktalarda saklayınız. Yakıt kesinlikle göz ile temas etmemelidir, böyle bir durumda doktorunuza danışın. Yakıt teninize bulaşırsa, bol su ve sabunla yakıt bulaşın noktayı temizleyiniz. Yakıtın kapağının tamamen kapalı olduğundan emin olunuz. Yakıtın içine başka bir sıvı, katı veya benzer malzeme eklemesi yapmayınız.
Geri Bildirim Ver