8
L Karnitin CLA kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

SSN Sports Style Nutrition Carniflame 3000 Mg Thermo Karnitin L-carnitine 20 Ampul Kivili

598 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

SSN Sports Style Nutrition Carniflame 3000 Mg Thermo Karnitin L-carnitine 20 Ampul Kivili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SSN Sports Satıcı Ünvanı: REKK SPORCU GIDALARI VE MALZEMELERİ İNŞAAT GIDA TARIM ÜRÜNLERİ OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734083229400013 Vergi Kimlik Numarası: 7340832294
    Bu ürün SSN Sports tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BU MAĞAZA SSN SPORTS STYLE NUTRITION MARKASININ SAHİBİDİR. SİPARİŞLERİNİZ DOĞRUDAN ÜRETİCİ FİRMA TARAFINDAN GÖNDERİLMEKTE VE TAKİP EDİLMEKTEDİR. ÜRETİMLERİMİZ AYLIK OLARAK YAPILMAKTADIR. MİNİMUM 1,5 YILDIR. SSN Carniflame 3000 mg 20 Ampul Energy Özellikleri Marka: SSN Nutrition Servis Sayısı: 20 Servis Miktarı: 1 ampul Servis Başı Fiyat: 7.95 TL SSN Carniflame 3000 mg 20 Ampul Energy nasıl kullanılır? Başlangıç Seviyesi Aktiviteye başlamadan yarım saat önce 1 porsiyon (1 ampul) olmak üzere günde 1 defa alınız. Orta Seviye Aktiviteye başlamadan yarım saat önce 1 porsiyon (1 ampul) olmak üzere günde 1 defa alınız. İleri Seviye Aktiviteye başlamadan yarım saat önce 1 porsiyon (1 ampul) olmak üzere günde 1 defa alınız. SSN Carniflame 3000 mg 20 Ampul Energy Detaylı Açıklama SSN Carniflame 3000 mg 20 Ampul Energy Nedir ? %50 ekstra enerji içeren formülü ve yeni aroması ile yenilendi Likit forma sahip olan SSN Carniflame, 20 ampülden oluşan kilo vermenize yardımcı olabilecek bir üründür. SSN Carniflame, termojenik özelliği sahip bir takviyedir. Termojenik özelliği sayesinde metabolizmanız daha hızlı çalışabilir. Bu hızlanan metabolizma sayesinde vücut daha fazla enerji harcayabilir ve yağ kaybını hızlandırabilir ve buna ek olarak daha hızlı çalışmasıyla da daha fazla ısı üretebilir. Oluşan fazladan ısı sayesinde yağ kaybını destekleyebilir. Karnitin, önceden tükettiğimiz besinlerin sindirilmesinde görev alan bir takviyedir. Yağ asitlerinin enerji merkezi olan mitokondriye taşınmasında görev alan SSN Carniflame sayesinde enerji üretimi artabilir. Dolaylı yolla da daha verimli antrenmanlar çıkarabilir ve yağ kaybını arttırmanız yardımcı olabilir. Kolay kullanımı sebebiyle sporcular tarafından çokça tercih edilen bir üründür. Antrenmandan 15-20dk önce alınması yeterlidir. Ürünün Öne Çıkan Yanları: Termojenik özelliği Multivitamin Takviyesi Taurin ve Kafein içermesi Krominyum Pikonat İçeriği Sayesinde İştah Kesici ETki Yeşil Çay Ekstresi ile Yağ Kaybını Hızlandırıcı Özellik SSN Carniflame 3000 mg 20 Ampul Energy İçeriği % Günlük Değer** Servis Miktarı: 1 Ampul Servis Sayısı:20 L-Carnitine 3000mg ** İnulin 1000mg ** Yeşil Çay Ekstresi 200mg ** Tirosin 200mg ** Citrus Aurantium 200mg ** Taurin 300mg ** Kafein 150mg ** Piperin 5mg ** Vitamin C 40mg ** Vitamin B3 1mg ** Vitamin B6 1mg ** Krominyum Pİkonat 60mcg ** **Günlük değerler saptanamamıştır. Bu ürünümüzü sipariş verdiğiniz takdirde görselde belirtilen hediye ürünler ile birlikte tarafınıza gönderilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromalı
  • Form Sıvı / Ampul
Geri Bildirim Ver