Stabilo 6 Adet Boss Pastel Fosforlu Kalem

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4. Ürüne %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
750 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
490 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Stabilo 6 Adet Boss Pastel Fosforlu Kalem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Öztürk Ticaret Ankara Satıcı Ünvanı: ENGİN ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1268516296600001 Vergi Kimlik Numarası: 7100164591
    Bu ürün Öztürk Ticaret Ankara tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Stabilo KSCKSC186 Boss 6 Adet Pastel Fosforlu Kalem

Fosforlu kalemler, özellikle dikkat çekici işaretlemeler yapmak için sıklıkla tercih edilen ürünlerdir. Stabilo Boss 6 renk pastel fosforlu kalem set, pek çok farklı alanda kullanılabilen son derece fonksiyonel bir üründür. Paket içerisinde 6 adet Stabilo Boss kalem yer alır. Bu ürünlerin her biri oldukça canlı renklere sahiptir. Bu kalemleri kullanarak işaretleyeceğiniz yazılar, sayfa üzerinde dikkat çekici bir etki yaratır. Hafif bir yapıya sahip olan bu kalemleri kolayca yanınızda taşıyabilirsiniz. Stabilo Boss 6 renk pastel fosforlu kalemler kalite standartlarına uygun bir şekilde özel olarak üretilmiştir. Söz konusu kalemlerin genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Paket İçeriği: 6 adet fosforlu kalem
  • Rahat tutuş özelliği
  • 6 farklı renk

Stabilo Boss Pastel Fosforlu Kalem 6 Renk Özellikleri Nelerdir?

Stabilo Boss Pastel Fosforlu Kalem 6 Renk Özellikleri Nelerdir?

Stabilo pastel fosforlu kalemler, pek çok özelliğe sahiptir. Ürünlerin dış kısmı, rahat bir kullanım sağlamak üzere özel olarak tasarlanmıştır. Bu sayede kalemler, son derece rahat bir şekilde kavranabilir. Söz konusu ürünler, uzun süre kullanılsa dahi parmak, el ve bilek ağrılarına neden olmaz. Stabilo Boss 6 renk pastel fosforlu kalemler; mor, yeşil, sarı, turuncu ve pembe renktedir. Ürünlerin 2 tanesi yeşilin farklı tonlarına sahiptir. Kalemlerin dış yüzeyinde kullanılan kaplama sayesinde ürünler elinizden kaymaz. Bu sayede kalemleri tutarken ekstra güç harcayıp ürünleri sıkıca kavramanıza gerek yoktur. Söz konusu kalemlerin kapak kilitleri de oldukça sağlamdır. Siz belirli bir miktar güç uygulayarak çıkarmadığınız sürece kalemlerin ağzı açılmayacaktır.

Stabilo Boss Pastel Fosforlu Kalem 6 Renk Uçlarının Yapısı Nasıldır?

Stabilo Boss Pastel Fosforlu Kalem 6 Renk Uçlarının Yapısı Nasıldır?

Stabilo Boss pastel fosforlu kalemlerin uçları son derece sağlam bir yapıya sahiptir. Bu sayede ürünler, uzun yıllar boyunca gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Söz konusu kalemlerin uç yapısı sayesinde farklı kalınlıklarda işaretleme ve çizim yapabilmeniz mümkün hâle gelir. Tüm bunlara ek olarak söz konusu ürünlerin ayırt edici bir özelliği daha bulunur. Stabilo Boss 6 renk pastel fosforlu kalemlerde kuruma karşıtı koruma mevcuttur. Kalem kapaklarının açık unutulması gibi durumlarda bu özellik, yaklaşık 4 saat boyunca ucun kurumasını engeller. Bu 6'lı set içerisinde farklı alanlarda kullanabileceğiniz pek çok renkte kalem mevcuttur. Bu sayede dilediğiniz kalemi seçebilir, rengârenk ve çarpıcı işaretlemeler yapabilirsiniz.

Stabilo Boss Pastel Fosforlu Kalem 6 Renk Kullanışlı mıdır?

Stabilo Boss Pastel Fosforlu Kalem 6 Renk Kullanışlı mıdır?

Stabilo Boss 6 renk pastel fosforlu kalem, son derece kaliteli ve kullanışlı bir üründür. Söz konusu ürünler; ev, okul ve iş yerleri gibi pek çok farklı alanda kullanılabilir özelliklere sahiptir. Bu kalemler ile ders notlarında önemli gördüğünüz noktaları işaretleyebilir ya da iş yerinde kullandığınız belgeler üzerinde dikkat çekici bir etki yaratabilirsiniz. Stabilo Boss 6 renk pastel fosforlu kalemlerde su bazlı mürekkep kullanılmıştır. Bu sayede söz konusu kalemler ile yazılıp çizilen her yer hızlı ve kolay bir şekilde kuruyabilir. Tüm bunların yanı sıra Stabilo Boss kalemlerle yaptığınız işaretlemelerde ön ve arka sayfalara bulaşma gibi dezavantajlar da yaşamazsınız. Dilerseniz Stabilo Boss 6 renk pastel fosforlu kalem yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu fosforlu kalem setine sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece avantajlı fiyat fırsatlarından yararlanma şansını da elde edebilir, güvenme ödeme seçeneklerinden faydalanarak ürünün kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.