Stabilo Point 88 - Mor

59,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
2 saat 18 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kurumsal Fatura
45,41 TL
12 saat 18 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
18 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kurumsal Fatura
2 saat 18 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Stabilo Point 88 - Mor

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E Ofis Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AJANSHANE KİTAP KIRTASİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010164780100001 Vergi Kimlik Numarası: 0101647801
    Bu ürün E Ofis Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Stabılo point 88 - Morp>renk çeşitlerini görmek için tıklayınız 0,4 mm. Uç • özel metal desteği sayesinde dayanıklı uç • cetvel ve çeşitli çizim araçları ile kullanmak için ideal • saatlerce açık kalmasına rağmen kapağı kapandığında kendi kendini yenileme özelliği • su bazlı mürekkep

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Okula Dönüş Okul Öncesi
Geri Bildirim Ver

Stabilo 88/55 T6056 Point 88 Fineliner 0.4 mm Kalem

Keçe uçlu kalemler organize bir şekilde not alabilmek için sıkça kullanılır. Kırtasiye liderlerinden Stabilo, mor Fineliner kalemiyle oldukça beğeni kazanır. İnce keçe uçlu kalem, notları okunaklı ve dikkate değer şekilde organize etmeye yardımcı olur. Bu ürün, kaliteli ve dayanıklı ucuyla uzun süre boyunca vurgulu yazı ihtiyacını karşılar. Stabilo Point 88 Fineliner 0.4 mm mor kalem, canlı rengiyle dağınık not alma sorununun önüne geçer. Fineliner kalem hem derslerde hem de bireysel çalışmada yazı keyfini artırır. El yazısıyla kalıcı notlar almayı tercih edenler önemli konuları ve başlıkları Fineliner kalemle vurgulayabilirler. Stabilo Point 88/55 Fineliner 0.4 mm kalem, sayfalara renk ve hareket katar.

  • Kurumaya karşı dirençlidir.
  • 0.4 mm ince çizgiler çeker.
  • Metal kaplı dayanıklı uca sahiptir.

Stabilo Point 88 Fineliner 0.4 mm Mor Kalem Özellikleri Nelerdir?

Stabilo Point 88 Fineliner 0.4 mm Mor Kalem Özellikleri Nelerdir?

Stabilo Point 88 Fineliner 0.4 mm mor kalem, ikonik tasarımıyla tanınır. Altıgen gövde tasarımına sahip ürün, turuncu beyaz çizgileriyle akıllara kazınır. Fineliner kalem, uzun gövdesiyle bol miktarda mürekkep hacmine sahiptir. Minimal ve dayanıklı kapak tasarımı ise kendiliğinden açılma ve uçma sorununu ortadan kaldırır. Altıgen modelli kapak, yazı sırasında kaybolmaması için kalemin arkasına takılır. İnce ve kompakt tasarımlı ürün, önemli notların birbirine karışmamasını sağlar. 0.4 mm ince uç sayesinde satır aralarına bile not alınabilir. Stabilo Point 88 Fineliner 0.4 mm kalem, öğrencilerden çalışan kesime kadar herkesin ilk tercihlerindendir. Klasik kült tasarım, canlı mor rengiyle keyifli bir yazı deneyimi sunar. Fineliner kalem, su bazlı mürekkebiyle her yaş için güvenli ve sağlıklı kullanım imkânı verir.

Stabilo Point 88/55 Fineliner 0.4 mm Mor Kalem Yazımı Nasıldır?

Stabilo Point 88/55 Fineliner 0.4 mm Mor Kalem Yazımı Nasıldır?

Stabilo Point 88 Fineliner 0.4 mm mor kalem, keyifli ve konforlu bir yazım deneyimi sunar. Bu ürün, yazıların altını çizmek ve vurgulamak için ideal uç tasarımına sahiptir. Stabilo Point 88 Fine 0.4 kalem, siyah beyaz sayfalarda satır aralarına göze çarpan notlar almaya yardımcı olur. Bu ürün, ders notlarını temiz ve düzenli bir şekilde defterlere aktarmak için sıklıkla tercih edilir. Dağılmayan özel mürekkep, kısa sürede kuruyarak notları kâğıt üzerinde kalıcı hâle getirir. Stabilo Point 88 Fineliner mor kalem, ince uç tasarımıyla okunaklı yazım imkânı verir. Metal destekli uç, mürekkebin yazım sırasında kontrolsüz akmasına engel olur. Keçe uç, eğik ve dik yazım seçeneklerine sahiptir. Bu ürün, ergonomik ince gövdesiyle uzun süreli çalışmalarda konforu artırır.

Stabilo Point 88/55 Fineliner 0.4 Kalem Kullanım Ömrü Ne Kadardır?

Stabilo Point 88 Fineliner 0.4 mm mor kalem, oldukça kaliteli ve uzun ömürlüdür. Tek kullanımlık kalem, tekrar doldurmaya uygun değildir. İkonik ürün, geniş mürekkep hacmiyle uzun süreli kullanım imkânı verir. Kesintisiz yazı deneyimi sunan kalem, materyal kalitesiyle de beğeni kazanır. Keçe uç, darbe ve baskıya karşı dayanıklı malzemelerden üretilir. Metal desteğiyle güçlendirilen uç, düşme ve çarpma gibi durumlarda kırılma riskini minimuma indirir. Stabilo Point 88 Fineliner kalem, not almaya başlarken soluk ve kesintili mürekkep dezavantajını ortadan kaldırır. Bu ürün, 24 saat boyunca kapağı açık kalsa bile kurumaz. Keçe uçlu kalem, uzun süren çizim tekniklerinde kesinti ve bulaşmanın önüne geçer. 88/55 Fineliner kalem, cetvel ve şablon gibi ekipmanlarla çalışırken çizgilenme ve lekelenmeye engel olur. Stabilo Point 88 Fineliner 0.4 mm mor kalem yorumları ürünün kalitesini ve kullanım özelliklerini yansıtır. Siz de enerjik ve akılda kalıcı bir not alma deneyimi için Stabilo 88 Fineliner kalemi Trendyol'dan avantajlı fiyatlarla edinebilirsiniz.