Stabilo Boss Pastel Renkler Fosforlu Kalem 8'li

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
320 TL308,60 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4. Ürüne 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Stabilo Boss Pastel Renkler Fosforlu Kalem 8'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Galeri Ekin Kitap Kırtasiye Satıcı Ünvanı: GALERİ EKİN BİLGİSAYAR KİTAP KIRTASİYE GAZETE ELEKTRONİK EĞİTİM PAZARLAMA DAĞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388007650400012 Vergi Kimlik Numarası: 3880076504
    Bu ürün Galeri Ekin Kitap Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Stabilo Boss Pastel Renkler Fosforlu Kalem 8'li

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Stabilo 162222 Boss 8'li Pastel Fosforlu Kalem

Fosforlu kalemler, okuma esnasında bazı bölümlere dikkat çekmek için kullanılır. Canlı renkleri tercih etmeyenlere yönelik üretilen Stabilo Boss pastel 8'li fosforlu kalem, yumuşak tonları ile öne çıkar. Okuma metni, makale, ders notu, iş belgeleri gibi kâğıtlar üzerinde rahatlıkla kullanılabilir. Bu kalemler ile işaretlenen alanlar bir bütünlük oluşturarak akılda daha kolay kalır. Ürün, neon renklere sahip olmadığı için gözü yormaz. Pastel tonları, yazıların daha kolay görünmesine imkân verir. Odaklanmayı kolaylaştıran bu kalemler, birçok alanda kullanılabilir. Stabilo Boss pastel 8'li fosforlu kalem setinin teknik özellikleri şöyledir:

  • Kutu boyutları: 21.72 x 10.54 x 2.03 cm
  • Kalem ağırlığı: 13.61 g
  • Adet: 8 parça

Stabilo Boss Pastel Fosforlu Kalem 8'li Özellikleri Nedir?

Stabilo Boss Pastel Fosforlu Kalem 8'li Özellikleri Nedir?

Stabilo Boss pastel fosforlu kalem setinin, içinde 8 ayrı renk alıcıya gönderilir. Takım hâlinde satılan bu ürünün tamamı, trend renklerin pastel tonlarından oluşur. Bunlar arasında, şeftali ve toz pembesi gibi aynı renk tonuna ait iki farklı seçenek yer alır. Bunun yanı sıra fosforlu kalem kutusu içinde Nil yeşili, puslu eflatun, süt sarısı gibi ilgi çekici tonlar da bulunur. Stabilo Boss markasının son dönem üretimleri, arasında yer alan trend renk ise turkuaz olur. Açık mavi tonlarındaki bu kalem, her yerde kullanılabilir. Stabilo Boss pastel 8'li fosforlu kalemlerin gövdesi geri dönüştürülebilir plastikten üretilir. Ürünün kapağı, kurumasını engelleyecek şekilde tasarlanır. Bunun yanı sıra ürünün kapağı, kapatılmadan boya 4 saate kadar dayanır. Kalemin mürekkebi su bazlı olur. İstenmeyen yerlere bulaştığında kolaylıkla yıkanabilir.

Stabilo Boss Pastel Fosforlu Kalem 8'li Tasarımı Ergonomik midir?

Stabilo Boss Pastel Fosforlu Kalem 8'li Tasarımı Ergonomik midir?

Stabilo Boss 1971 yılından bu yana, kırtasiye sektöründe üretim yapar. Klasik Stabilo Boss fosforlu kalemlerin tasarımını taşıyan bu set, kolay bir tutuş sunar. Kısa veya uzun süreli kullanımlarda eli yormaz. Ergonomiyi ön planda tutan marka, bu ürün setinde de aynı prensiple hareket eder. Stabilo Boss pastel 8'li fosforlu kalem, 10,41 x 2,54 x 1,65 cm ölçülerinde üretilir. Kolay kavranan bu ürünler, orta boy ebatları ile rahat taşınır. Kalemlik gibi okul gereçlerine kolayca yerleştirilir. Markanın klasik kapak dizaynına sahip olan ürünler, tek el ile açılarak kapatılabilir. Doldurulabilir iç mekanizma ile dikkat çeken kalemler, yeniden kullanılabilir hâle getirilebilir. Bu özellik, uzun süreli kullanımı mümkün kılar. Doldurma işlemi üst kapağı kaldırarak yapılır.

Stabilo Boss Pastel Fosforlu Kalem 8'li Uç Yapısı Nasıldır?

Stabilo Boss Pastel Fosforlu Kalem 8'li Uç Yapısı Nasıldır?

Stabilo Boss pastel 8'li fosforlu kalemlerin ucu kalın keçe şerit şeklinde olur. Bu tasarım, verev kesim olarak da bilinir. İnce ve geniş çizim yapmaya imkân veren uç dizaynı, işaretleme ve şerit içine alma işlemini kolaylaştırır. Stabilo Boss pastel 8'li fosforlu kalem yorumlarına göre kalemle çekilen ince çizginin kalınlığı 2 mm olur. Kalemi yatırarak satır çizimi yapıldığı zaman ise çıkan hat kalınlığı 5 mm'dir. Çizgi çekilerek işaret oluşturmak için ince kısımdan faydalanılabilir. Kalın taraf ile de satır üzeri çizilir. Stabilo Boss pastel 8'li fosforlu kalemler, belgeler üzerinde önemli değişiklikleri kısa sürede göstermeyi sağlar. Patentli tasarıma sahip olan Stabilo uç 88 modeli en az 0,4 mm kalınlığında çizgiler çekmeyi sağlar. Çalışmalar ve toplantılarda pastel renkleri tercih ediyorsanız Stabilo Boss pastel 8'li fosforlu kalem setini Trendyol aracılığıyla satın alabilir, hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.