Stanley Adventure Vakumlu Termos 1 Lt

1.455,63 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.769 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.769 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.799 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.799 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

Stanley Adventure Vakumlu Termos 1 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendyol Satıcı Ünvanı: DSM GRUP DANIŞMANLIK İLETİŞİM VE SATIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 3130557669
    Bu ürün Trendyol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genel Özellikler Orijinal Ürün Garantisi: Satışını yaptığımız bütün ürünler sıfır ambalajında orijinal garantili, faturalı ürünlerdir. Kurulum: Yetkili servis kurulumu gerektirmez, ürünü kendiniz açıp kullanmaya başlayabilirsiniz. Kargo: Ücretsiz Ömür Boyu Garanti Stanley zamana karşı koymak üzere tasarlandı. Bu Stanley'nin size verdiği bir sözdür. "Ömür Boyu Kullanım”, sloganı Stanley'nin 1913'ten beri bir ömür boyu sürecek dayanıklı yiyecek ve içecek saklama aletleri üretme vaadidir. Bugün hala bu sözü tutuyorlar. Stanley ürünleri, üretimden kaynaklanan hatalar, ısı muhafaza problemleri veya akıtma/sızdırma gibi sorunlara karşı ömür boyu garantilidir. Düşme ve çarpma sonucu meydana gelebilecek üründeki her türlü hasar ve hasar nedeni ile oluşabilecek termal kayıplar, sıvı sızdırması ve yine düşme ve çarpma neticesinde ürünün parçalarındaki kırıklar vb ile kullanım, bakım ve temizlik koşullarına uyulmaması gibi durumlar sonrasında iç ve dış yüzeyde oluşabilecek hasarlar, bozulmalar ve paslanma/korozyonlar garanti kapsamına girmemektedir. Jenerasyonlar Tarafından Sevilen Marka "Stanley" Stanley markası, 100 yılı aşkın bir geçmişe sahip. Stanley, kurucusu William Stanley Jr tarafından doğdu ve 1913 yılında vakumlu yalıtım sistemi ve çeliğin arttırılmış gücü ile sıcak içecek tüketimi tamamen değişti. Bugün, severek kullandığımız, tamamen çelik vakumlu termos ortaya çıkmış oldu. O günden bugüne, vakumlu termoslar, konseptten bir ikon haline dönüştü ve iş günlerinin, araba yolculuklarının ve açık hava maceralarının en önemli unsurlarından biri haline geldi. Stanley markası bugüne kadar, sayısız maceranın ve daha fazla anının bir parçası oldu. Günlük kahve molalarına ve öğünlerimize, bu yiyecek-içecek saklama ürünüyle yeni bir hava kattık. Her geçen yıl, zamansız ama modern bir şekilde, bugünün açık hava maceralarına çözüm yaratmaya kendimizi adadık. Bizim için, güne başlangıç kahvenizden akşamki keyif içkinize kadar, her zaman güvenebileceğiz bu ürünle daha fazla keyifli vakitler geçirmeniz bir önceliktir. Dayanıklı ve Güvenli 18/8 paslanmaz çelik yapısı ile performansından hiç bir şey kaybetmeden en zorlu koşullarda bile görevini yerine getirir. Arabada, işte, çadırda, her yerde.. Çok Amaçlı Kapak Stanley termoslarımız sızıntı yapmayan kapaklara sahiptir, dökülme korkusu yaşamadan sırt çantanızda taşıyabilirsiniz. Geniş ağzı sayesinde kolay dökülür, kapağı ise bardak olarak kullanılabilir. Stanley Adventure Vakumlu Termos 1 Lt Nereye giderseniz gidin arkadaşlarınızla içecek keyfi için çift duvar vakum yalıtımlı Adventure termosunuz hazır. Kahvenizi ya da buzlu içeceklerinizi, kokteyllerinizi saatlerce olması gerektiği ısıda tutar. Sızıntı yapmaz, çantanıza güvenle koyabilirsiniz. Şık, portatif ve rahat taşınır
  • Adventure Termosunuza sıcak ya da soğuk içeceğinizi doldurun, kapağını sıkıca kapatın, çantanıza atın ve yola çıkın. Ürün Özellikleri 18/8 paslanmaz çelik Çift duvarlı vakum yalıtımı, BPA içermez BPA'sız, vakum yalıtımı sayesinde içecekleriniz 24 saat sıcak/soğuk, 120 saat buzlu kalır. Yalıtımlı kapağı, bardak olarak da kullanılabilir Sadece elde yıkama Teknik Özellikleri Ağırlık:639 gr Boyutlar: 9,4 X 10 X 29,5 cm Sıcaklık & Soğukluk: 24 Saat Buzlu İçecekler: 120 Saat

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 1 L
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Yeşil
  • Kullanım Alanı Kamp
  • Özellik BPA Free
  • Yalıtım Süresi 6 saat
  • Tip Isı Yalıtımı
  • Model İçecek
Geri Bildirim Ver

Stanley Adventure Vakumlu Termos 1 lt Vacuum Bottle Çelik

Stanley Adventure Vakumlu Termos, soğuğu veya sıcağı korumak için tasarlanmıştır. Termosun çift katmanlı vakum izolasyonu, soğuk veya sıcak içecekleri 18 saate kadar sıcak tutmanıza olanak sağlar. Aynı zamanda bu termos özelliği sayesinde içeceklerinizi taşırken dökülme riskini de minimize eder. Termosun üstündeki ahşap kapak ise içecekleri kolayca doldurmak için bir açıklık sağlar.

 
  • Çelik kaplama
  • 1 lt hacim
  • 24 saat yalıtım süresi

Stanley 1 Lt Adventure Vakumlu Termos Yeşil Özellikleri

Stanley 1 Lt Adventure Vakumlu Termos Yeşil Özellikleri

Stanley 1 Lt Adventure Vakumlu Termos yeşil su ve diğer sıcak ya da soğuk içecekleri ve yiyecekleri korumak için tasarlanmış bir termos ürünüdür. Termosun özellikleri oldukça kapsamlıdır. Vakum izolasyonu sayesinde sıcak veya soğuk içeceklerinizi 24 saate kadar sıcak tutabilir. Stanley tarafından üretilen bu termos paslanmaz veya korozyona karşı dayanıklıdır. Kapağı metal konstrüksiyonlu ve kayış ile donatılmıştır. Termosun içinde kapaklı çaydanlık bulunmaktadır. Ağırlığı 1.3 kg olan ve 18 cm yüksekliğindeki bir yapıya sahiptir. Bu ürünün üzerinde kolay kullanım için bir anahtar tuşu ve güç açma kapama düğmesi vardır. Ayrıca bu termos cep telefonu şarj aleti olarak da kullanılabilir. Küçük bir gizli saklama alanına sahiptir. Termosun iç kısmı nem tutmaz ve kolay bir şekilde temizlenebilir. Çelik olduğu için içerisinde tutulan içecekler veya yiyecekler sağlığa herhangi bir tehlike oluşturmaz.

 

Stanley 1 Lt Adventure Vakumlu Termos Yeşil Kullanımı Nasıldır?

Stanley 1 Lt Adventure Vakumlu Termos Yeşil Kullanımı Nasıldır?

Stanley tarafından üretilen bu vakumlu termosun kullanımı oldukça basittir. Termosa bir sıvı ile doldurmak için üst kapağı açın. Sıvıyı kapak deliğine koyun ve kapağı kapatın. Termosun kapağını sıkıca kapatın veya çevirin. Sıvıların kaynamasını önlemek için kutunun altına hava almayacak şekilde kapatılmalıdır. Ayrıca sıvının sıcak tutulmasını sağlamak için kapağın üstündeki hava sızdırmaz kaplama kullanılmalıdır. Termosu kullanırken dikkat edilmesi gerekenler kapağının kapalı tutulması ve sıvının kapağını açmadan önce termostan çıkarılmasıdır. Stanley tarafından üretilen bu yeşil renkli çelik termos tatil yolculuğu, kamp gibi dış mekan faaliyetleri, çalışma alanında çalışanlar veya sık sık seyahat edenler için uygundur. Termos sıcak ve soğuk içecekleri mükemmel şekilde saklamanıza yardımcı olabilir. Ayrıca, sızdırmaz kapak sayesinde bu termosu ev veya ofis ortamında kullanmak da mümkündür. Günlük aktiviteler ve uzun yürüyüşler, bisiklet turu, trekking, göl yürüyüşleri, kamp malzemesi, balıkçılık ve doğa yürüyüşleri gibi aktiviteler için kullanılabilir.

 

Stanley 1 Lt Adventure Vakumlu Termos Yeşil Yorumları

Stanley 1 Lt Adventure Vakumlu Termos Yeşil Yorumları

Stanley 1 Lt Adventure Vakumlu Termos modeli bir yüksek kalitede bir termostur ve içine konulan çay, kahve ve su gibi sıvıların sıcaklığını muhafaza etmek için kullanılır. Vakumlu özelliği termosun izolasyon gücünü artırarak sıcaklığın daha uzun süre muhafaza edilmesini sağlar. Adventure ismi ise termosun maceralar ve yapılan aktiviteler sırasında rahat kullanım imkanı sunması amaçlanmıştır. Termos 1 litre kapasitesine sahip olduğu için taşıması kolaydır ve günlük aktiviteler için yeterli miktarda sıvı saklamaya olanak tanır. Ayrıca termos paslanmaz çelik ve kaliteli malzemelerden üretildiği için dayanıklıdır ve uzun ömürlüdür. Bu ürün sızıntıya neden olmaması için leak proof tasarıma sahiptir. Termos yeşil renkli ve şık tasarımı ile estetik bir görünüme sahiptir. Stanley 1 Lt Adventure Vakumlu Termos yeşil yorumları ve değerlendirmelerinde pek çok kullanıcı bu ürünün hem kullanışlı olduğunu hem de estetik bir tasarıma sahip olduğunu belirtmiştir. Stanley 1 Lt Adventure Vakumlu Termos yeşil fiyatı ürünün paslanmaz çelik ve yüksek kalitede bir ürün olması göz önüne alınarak hesaplanmıştır. Dilerseniz ürünün detaylarına Trendyol’dan erişebilir ve hemen tek tıkla sipariş edebilirsiniz.