7
Termos kategorisinde
en çok satılan 7. ürün

Stanley Klasik Vakumlu Paslanmaz Çelik Termos 1.9 Lt.

2.036,03 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (25)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.239 TL
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.439 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.450 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

Stanley Klasik Vakumlu Paslanmaz Çelik Termos 1.9 Lt.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendyol Satıcı Ünvanı: DSM GRUP DANIŞMANLIK İLETİŞİM VE SATIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 3130557669
    Bu ürün Trendyol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Stanley Classic Vac 1.5Qt Btl Matara Yeşil {\rtf1\ansi\deff0{\fonttbl{\f0\fnil Calibri
  • }{\f1\fnil\fcharset238 Calibri
  • }{\f2\fnil\fcharset0 Calibri
  • }{\f3\fnil\fcharset162 Tahoma
  • }} {\colortbl
  • \red0\green0\blue0
  • } \viewkind4\uc1\pard\cf1\lang1055\f0\fs22 DETAYLAR Ye\f1\'ba\f0 il rengi ve efsanevi dayan\f1\u305?\f0 kl\f1\u305?\f0 l\f1\u305?\u287?\u305?\f0 ile \f1\'ba\f2\'f6\f0 hret yapm\f1\u305?\'ba\f0 Stanley klasik serisinin vazge\f2\'e7\f0 ilmezi 1.4 litrelik termos. \par Kamptan, pikni\f1\u287?\f0 e, \f1\'ba\f0 antiyeden seyahate hem hayat\f1\u305?\f0 n\f1\u305?\f0 kolayla\f1\'ba\f0 t\f1\u305?\f0 rmak isteyenlerin, hem profesyonellerin hem seyahat sevenlerin tercihi. \par Vakum insulasyon ve \f2\'e7\f0 ift duvar konstr\f2\'fc\f0 ksiyon sayesinde \f1\u305?\f0 s\f1\u305?\f0 kaybetmez.\par Stanley \f2\ Menşei:Çin Cinsiyet:Stanley

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 1,9 L
  • Materyal Çelik
  • Renk Yeşil
  • Kullanım Alanı Kamp
  • Özellik BPA Free
  • Yalıtım Süresi 12 saat
  • Tip Isı Yalıtımı
  • Model İçecek
Geri Bildirim Ver

Stanley Klasik Vakumlu Paslanmaz Çelik Yeşil Termos 1.9 L

Yalıtım malzemesiyle kaplanarak içerisindeki sıvıyı sıcak veya soğuk tutabilen termoslar, günlük hayatta büyük faydalar sunar. 100 yılı aşkın geçmişe sahip Stanley, vakumlu yalıtım sistemi ve çeliğin artırılmış gücünün bir araya gelmesiyle oluşur ve öncü olur. Stanley klasik vakumlu paslanmaz çelik yeşil termos 1.9 Lt çalışırken içeceksiz duramayanlar, doğada vakit geçirmeyi sevenler ve seyahat tutkunları tarafından kullanılır. 1.9 litre hacme sahip geniş kapasitesiyle uzun süren içecek keyfi yapabilirsiniz. Kamptan pikniğe, iş yerinden yolculuklara kadar pek çok farklı alanda yanınızda olan Stanley termos, ısıyı koruma süresi, dayanıklılığı ve kapasitesi ile 1913’ten beri vazgeçilmezdir. Sayısız maceranın ve keyifli birçok anının parçası haline gelir.

  • 1.9 litreye sahip geniş kapasite
  • Sızdırma yapmayan kaliteli tasarım
  • 45 saat sıcak, 48 saat soğuk tutabilen yalıtım

Stanley Klasik Vakumlu Paslanmaz Çelik Yeşil Termos Farkı

Stanley Klasik Vakumlu Paslanmaz Çelik Yeşil Termos Farkı

18/8 paslanmaz çelik kalitesi ile dayanıklılık sunan termos, vakum insülasyon ve çift duvar konstrüksiyon sayesinde ısı kaybetmez. 45 saat boyunca sıcak, 48 saat soğuk tutan Stanley termos 1.9 Lt buzlu içeceklerinizi ise 192 saate kadar muhafaza eder. Böylelikle uzun süren maceralarınız için dört mevsim kullanabileceğiniz bir termostur. Farklı türden içeceklerinizi uzun süre boyunca kalmasını istediğiniz şekliyle muhafaza edebilirsiniz. BPA içermeyen malzemesi ile içeceklerinizi güvenle tüketebilirsiniz. Kalitesiyle ünlü Stanley, normalden dar yalıtım duvarı boşluğu ile ekstra dayanıklılık sunar. Stanley klasik vakumlu paslanmaz çelik termos 1.9 Lt etkili kullanım imkanı sunan benzersiz bir tasarıma sahiptir. Dilediğiniz her yere kolaylıkla taşıyabilmeye imkan tanıyan katlanabilir tutacağı ile kaplayacağı alandan tasarruf edebilirsiniz. Sızdırma yapmayan tasarımı ile kolaylıkla her yere taşıyabilirsiniz.

Klasik Vakumlu Paslanmaz Çelik Yeşil Termos 1.9 L Yorumları

Klasik Vakumlu Paslanmaz Çelik Yeşil Termos 1.9 L Yorumları

Evden uzaklaştıkça ev konforu sağlayacak ürünler önem kazanır. Seyahat tutkunları için uzun süren yolculuklarda etkisini kaybetmeyecek bir termos son derece gereklidir. Size ve yanınızdakilere yol boyu sevdiğiniz içeceği içme imkanı tanır. Stanley klasik vakumlu paslanmaz çelik yeşil termos 1.9 Lt kullananlar kamp yaparken geniş kapasitesi ve uzun süren ısı koruyuculuğu ile termostan maksimum fayda sağlarlar. Bardak olarak kullanılabilen yalıtımlı kapak ekstra bardak ihtiyacını gidererek pratiklik kazandırır. İçeceklerinizi daha kontrollü dökebilmeniz için tasarlanan stoper ile sıçratma ve dökme gibi kazaların önüne geçilir. Stanley klasik vakumlu paslanmaz çelik yeşil termos 1.9 Lt yorumları ürünün yüksek bir performans sergilediğini gösterir. Kalitesi, kullanım kolaylığı, ısı muhafaza süresi, dayanıklılığı ve geniş kullanım alanı bakımından yapılan değerlendirmelerde iyi puanlar verilen ürün, yüksek yıldıza sahiptir.

Klasik Vakumlu Paslanmaz Çelik Yeşil Termos 1.9 L Fiyatı

Klasik Vakumlu Paslanmaz Çelik Yeşil Termos 1.9 L Fiyatı

Kaliteli ürünler satın almak uzun vadeli avantajlar sağlar. Zamana karşı koymak için tasarlanan Stanley, ömür boyu kullanım vadeder. Üretimden kaynaklı herhangi bir ısı kaybı, sızdırma ve akıtma gibi sorunlara karşı ömür boyu güvence sunar. Stanley klasik vakumlu paslanmaz çelik yeşil termos 1.9 Lt fiyatı karşılığında uzun süreli kullanım ve dayanıklı bir ürün sunar. Fiyatının fazlasıyla karşılığını veren bu ürün ile büyük avantaj elde edebilirsiniz. Kullanım ömrünü düzenli bakım yaparak da uzatabilirsiniz. Geniş ağza sahip olması doldururken, boşaltırken ve temizlerken kolaylık sağlar. Her kullanımdan sonra rahatlıkla temizleye imkan sağlaması farklı tatların birbirine karışmasını önler. Etkileyici özellikleriyle ve kolay kullanım sunan tasarım ayrıntılarıyla Stanley klasik vakumlu paslanmaz çelik yeşil termos 1.9 Lt satın almak için siz de Trendyol’a bakabilirsiniz.