Stanley One-hand 2.0 Çelik Termos Bardak 0,35 Lt

899 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

Stanley One-hand 2.0 Çelik Termos Bardak 0,35 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SıfırYedi Avm Satıcı Ünvanı: MERYEM GÜLÜŞEN TAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8180124726
    Bu ürün SıfırYedi Avm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • One-hand 2.0 Çelik Termos Bardak 0,35 Lt

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 0,35 L
  • Materyal Çelik
  • Renk Haki
  • Yalıtım Süresi 5 saat
Geri Bildirim Ver

Stanley One-hand 2.0 Çelik Termos Bardak 0,35 Lt

Günün koşturmacasında ya da aktif iş hayatında birçok insan çayını ve kahvesini yanında bulundurmak için Stanley 0.35 termos modelinden yararlanır. Bu ürün, içeceğin uzun süre boyunca ısısını muhafaza etmesini sağlar. Özellikle soğuk kış günlerinde evden çıktığınızda kahvenizi, çayınızı ya da diğer içeceklerinizi termosa koyarak yanınızda taşıyabilirsiniz. Bu sayede içeceğinizi sıcaklığını kaybetmediğinden dilediğiniz bir vakitte tüketebilirsiniz. Stanley One-Hand 2.0 çelik termos yalnız günlük hayatta ve iş hayatında değil, okullarda öğrenciler tarafından da ilgiyle karşılanır. Özel teknolojiyle tasarlanan bu ürün, içerisindeki izolasyon sayesinde içeceğin kokusunu da aynı şekilde muhafaza eder. Bu sayede içeceğinizi en taze haliyle tüketebilirsiniz.

  • Etkili koruma
  • İlk anki gibi taze
  • Şık tasarım ve kullanım kolaylığı

Stanley One-Hand 2.0 Çelik Termos Bardak Özellikleri

Stanley One-Hand 2.0 Çelik Termos Bardak Özellikleri

Gün hayatın koşuşturmacası arasında çay ve kahveye vakit kalmayabilir. Bu gibi durumlarda içeceğinizi Stanley One Hand termos bardağa koyarak dilediğiniz yerde içebilirsiniz. Hem çalışanlar hem de öğrenciler tarafından sıklıkla tercih edilen bu ürün çeşitli özellikler barındırır. Küçük boyutu sayesinde taşıması kolay bir yapıya sahiptir. Üretildiği malzeme son derece kaliteli olmakla birlikte kapağı kontrollü bir şekilde kapatılarak güvenle kullanılabilir. İster çantanızın içine isterseniz de su bölmesine rahatlıkla koyabilirsiniz. Stanley One-Hand 2.0 Çelik Termos Bardak 0 - 35 lt’lik kapasitesiyle günlük kullanım için uygundur. Paslanmaz çelikten üretilir. Üstelik sıcağı ve soğuğu etkili bir şekilde muhafaza eder. Sıcak içecekleri 5 saate kadar muhafaza edebilirken, soğuk içecekleri 8 saate kadar aynı şekilde koruyabilir. Bu sayede hem yaz hem de kış aylarında içeceğinizi yanınızda taşıyarak tadını çıkarabilirsiniz.

Kullanışlı ve Şık Stanley One-Hand 2.0 Çelik Termos

Kullanışlı ve Şık Stanley One-Hand 2.0 Çelik Termos

One-Hand 2.0 Çelik Termos Bardak 0 - 35 lt’lik kapasitesiyle hemen her yere rahatlıkla götürülebilir. Özellikle ofis ortamlarında mesailerde ve öğrencilerin sınav haftalarında sıklıkla yöneldiği bir üründür. Yoğun çalışmayla geçen saatlerde uyarıcı özellik barındıran kafeinli sıcak kahveleri termos bardakta saklayabilirsiniz. Bu sayede kahve tazelemek için çalışmanızı bölmeye gerek kalmadan kahvenizi aynı sıcaklıkla saatlerce muhafaza edebilirsiniz. Üstelik kullanışlı olmasının yanı sıra tasarımıyla da dikkatleri üzerine çeken One-hand 2.0 Çelik Termos Bardak müşteriler tarafından ilgiyle karşılanır. Çelik malzemeden üretilir. Bu çelik, paslanmaz yapıda olduğundan sağlığa duyarlıdır ve uzun süreli kullanım için uygundur. Ürün, haki rengine sahiptir. Üstelik aşınma ve çizilme gibi bir durum söz konusu olmadığı sürece dış tasarımında herhangi bir değişim olmaz ve güvenle kullanılabilir.

Stanley One-Hand 2.0 Çelik Termos Bardak Fiyatları

Stanley One-Hand 2.0 Çelik Termos Bardak Fiyatları

Stanley One-Hand 2.0 termos bardak fiyatları hemen her bütçeye hitap eder. Hem çalışanların hem de öğrencilerin ihtiyacını rahat bir şekilde karşılayabilmesi için uygun fiyatlarla satışa sunulur. İçeceklerin ısısının korunması için kullanılan ürün, hem sıcak hem de soğuğu rahatlıkla muhafaza eder. Sıcaklarda bu süre 5 saatken soğuk içeceklerde 8 saate kadar çıkar. Üstelik soğuk olanların içine buz ilave ederek içeceğinizin 20 saate kadar ısısını korumasını sağlayabilirsiniz. Ürünü öne çıkaran özelliklerinden biri de çift duvar yalıtımı olmasıdır. Üretilirken kullanılan yalıtımlı malzemeler ürünün büyük bir bölümü oluşturur. Bu sayede termos bardak, sıcaklık bazında etkili koruma sağlar. İçerisindeki ısıyı dışarı vermediğinden el yakmaz ve rahatlıkla kullanılabilir. Trendyol’dan sızdırma yapmayan Stanley One-hand 2.0 0 - 35 bardan termos satın alarak içeceğinizi dilediğiniz yere taşıyabilir ve dilediğiniz zaman tüketebilirsiniz.