Stanley 0.47l Classic Camp Mug

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

Stanley 0.47l Classic Camp Mug

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Stanley classic camp mug - Klasik kamp tipi termos bardak 0.47 litre, paslanmaz çelik yapısıyla, aşınmaya ve hava koşullarına dayanıklıdır. Sıçramaya karşı güvenlidir. Sızdırmaz. Çift duvar yalıtımlı yapısı ile içeceklerinizin uzun süre sıcak ya da soğuk kalmasına (2,5 saat sıcak, 4,5 saat soğuk) yardımcı olur. Ömür boyu garantilidir. (avrupa ülkeleri için garanti süresi 25 yıldır.) stanley classic collection stanley'nin bir klasik haline gelmiş çekiç yeşili rengiyle stanley classic serisi, nesillerdir her türlü profesyonelin tercihi oldu. Outdoor aktivitelerinden, şantiyelere kadar her türlü zor şartta ilk tercih olmaya da devam ediyor. Stanley klasik serisi termoslar 1913 yılından bu yana tam 4 nesildir kullanılıyor ve 100 yıl önce üretilmiş termosların dahi garantisi devam ediyor.

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver