Star PREMIUM AHŞAP OKEY TAKIMI ÇANTALI

1.999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Star PREMIUM AHŞAP OKEY TAKIMI ÇANTALI

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Haftanın Fırsatları Satıcı Ünvanı: ABDULKADİR ÇAKIROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2230451801
    Bu ürün Haftanın Fırsatları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PREMIUM AHŞAP OKEY TAKIMI ÇANTALI
Geri Bildirim Ver

Star Premium 1213121374 Çantalı Ahşap Okey Takımı

Star Premium çantalı ahşap okey takımı, kullanışlılığı sayesinde öne çıkar. Ürün en az 2, maksimum 4 kişi ile oynanabilecek şekilde tasarlanmıştır. Okey takımı ile çeşitli oyunlar oynamak mümkündür. Kişiler, arkadaşları ve aileleri ile birlikte keyifli bir biçimde vakit geçirmek için bu oyunu tercih edebilir. Ürün oldukça modern bir tasarıma sahiptir. Okey takımının ıstakalarının rengi, koyu bir ahşap tonudur. Bu, oyun esnasında taşların oldukça rahat bir biçimde görülebilmesine imkân tanır. Ürünün ölçülerinin standart olmasına özen gösterilmiştir. Ergonomi kavramı göz önünde bulundurularak imal edilen okey takımı, pek çok kişinin favorileri arasında yer alır.

  • Üretim Materyali: Ahşap
  • Istaka Sayısı: 4
  • Taşıma ve Saklama Çantası: Var

Star Premium Çantalı Ahşap Okey Takımının Özellikleri Neler?

Star Premium Çantalı Ahşap Okey Takımının Özellikleri Neler?

Star Premium çantalı ahşap okey takımı kullanıcıların keyifli vakit geçirmesi için tasarlanmıştır. Bu kaliteli ürünü okey ve 101 gibi çeşitli oyunları oynamak için gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Star Premium okey takımı ile farklı sayılara sahip olan kişi gruplarının keyifli bir biçimde vakit geçirmesi mümkündür. Bu set kullanıcılara özel çantası ile birlikte gönderilir. Bu aksesuar, okey takımının çok daha kolay bir kullanıma sahip olmasına imkân tanır. Çanta, taşların ve ıstakaların yer kaplamayacak şekilde muhafaza edilmesini sağlar. Kaliteli materyaller kullanılarak imal edilen söz konusu aksesuarın bir diğer faydası ise takımın tüm parçalarını bir arada tutmasıdır. Bu, taşların kaybolmasını ve oyun keyfinizin bölünmesini önler. Dayanıklı malzemelerden üretilen ıstakalar ise kolay bir biçimde deforme olmaz.

Star Premium Çantalı Ahşap Okey Takımı Nerelerde Kullanılır?

Star Premium Çantalı Ahşap Okey Takımı Nerelerde Kullanılır?

Star Premium çantalı ahşap okey takımı oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Ürün çeşitli büyüklüklerdeki grupların keyifli vakit geçirebilmesi için tasarlanmıştır. Bu kaliteli ürünü kendiniz ve sevdikleriniz için satın alabilirsiniz. Aileniz ve arkadaşlarınız sizi ziyarete geldiğinde eğlenceli bir biçimde vakit geçirmek için bu şık okey takımını kullanabilirsiniz. Kafeler ve çay bahçeleri gibi işletmeler için de tercih edilebilecek olan bu ürün, pek çok farklı kişi tarafından kullanılsa da sağlam yapısı sayesinde ilk günkü formunu uzun bir süre boyunca korur. Kullanışlı bir taşıma çantası ile birlikte tarafınıza gönderilecek olan bu ürünü, piknik ve kamp gibi dış mekân aktiviteleri için de satın alabilirsiniz. Söz konusu okey takımı, her yerde eğlenmenize yardımcı olur.

Star Premium Çantalı Ahşap Okey Takımı Kaliteli midir?

Star Premium Çantalı Ahşap Okey Takımı Kaliteli midir?

Star Premium çantalı ahşap okey takımı üretilirken dayanıklı malzemeler kullanılmıştır. Ürün, oldukça kaliteli bir yapıya sahiptir. Takım içinde yer alan ıstakaların üretim aşamasında kullanılan ana malzeme ahşaptır. Bu materyal hem şıklığı hem de dayanıklılığı ile öne çıkar. Bu ürünün parçaları, dışarıdan gelebilecek olan darbelerin yanı sıra düşme ve çarpma gibi istenmeyen durumlara karşı da dirençlidir. Bu, Star Premium çantalı ahşap okey takımının uzun bir süre boyunca sorunsuz kullanılabilmesini mümkün hâle getirir. Taşlar ise plastik materyal kullanılarak imal edilmiştir. Bu malzeme hem hafifliği hem de kolay temizlenebilir olması ile öne çıkar. Taşların üzerinde yer alan boya da oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir. Bu, kullanıma bağlı renk solması ve boyanın dağılması gibi sorunların meydana gelme ihtimalini bir hayli azaltır. Dilerseniz siz de Star Premium çantalı ahşap okey takımı yorumlarını inceleyebilirsiniz. Kalitesi ile öne çıkan bu ürünü Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.