Star Saç Masaj Ve Yıkama Tarağı 2 Adet

43,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
53,50 TL
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
59,90 TL
Kurumsal Fatura
65,20 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Star Saç Masaj Ve Yıkama Tarağı 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: irtihal Satıcı Ünvanı: SALİH IŞIKDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4680312656
    Bu ürün irtihal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saç Masaj ve Yıkama Tarağı 2 ADET

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • Tip Saç Açıcı Tarak
Geri Bildirim Ver

Star Saç Masaj ve Yıkama Tarağı Ürünleri Trendyol'da!

Sağlıklı ve canlı saçlara sahip olmak herkes tarafından istenen bir durumdur. Star saç masaj ve yıkama tarağı saçlarınızda istediğiniz canlı görünümün oluşmasına yardımcı olur. Çift etkiye sahip olan tarak saç köklerinize masaj yaparken aynı zamanda derinizi derinlemesine temizler. Nefes alan kökler daha canlı ve sağlıklı saç telleri oluşumunu destekler. Saç dökülme sorunu yaşayan kişiler tarafından da kullanılabilir. Saça uygun şampuanla kullanılan tarak, oluşan dökülmeyi azaltır. Hayal ettiğiniz saçlara masaj ve yıkama tarağı kullanarak kavuşabilirsiniz. Esnek yapısıyla saçlarınızın arasında kolayca hareket eder. Tarağın tutma bölümü her ele uyum sağlar. Hafif olan tarak, duşta kullanılırken kolunuzda ekstra ağırlık oluşturmaz.

  • Saçlarınızı derinlemesine temizler.
  • Saç köklerini rahatlatır.
  • Uzun süre kullanım için uygundur.

Star 2 Adet Saç Masaj ve Yıkama Tarağının Özellikleri Nelerdir?

Star 2 Adet Saç Masaj ve Yıkama Tarağının Özellikleri Nelerdir?

Star 2 adet kırmızı saç masaj ve yıkama tarağı dayanıklı bir malzeme olan silikondan üretilmiştir. Ele rahat oturan tasarımı sayesinde duşta kolayca saç köklerinizi temizleyebilirsiniz. Hafif olan tarak istenilen her yere rahatlıkla taşınabilir. Ürün üzerinde silikon dişler vardır. Kullanım sırasında bu silikon dişler saç köklerinize masaj yaparken aynı zamanda mükemmel temizlik sağlar. Saçların dolgun ve canlı görünmesi kıl köklerinde nem dengesinin sağlanmasıyla doğrudan ilişkilidir. Yumuşak formda dişlere sahip tarak şampuanın saç derinlemesine daha iyi nüfuz etmesini sağlar. Bu sayede saç derisinde istenen nem dengesi sağlanır. Yıkama sırasında karışan saç köklerini açmak saç masaj ve yıkama tarağıyla oldukça kolaydır. Yıkanmasının ardından dolaşan saçlar silikon tarak kullanılarak rahatlıkla birbirinden ayrılır. Star saç masaj ve yıkama tarağı duş sırasında vazgeçilmez ürününüz olabilir.

Star 2 Adet Saç Masaj ve Yıkama Tarağı Nasıl Kullanılır?

Star 2 adet saç masaj ve yıkama tarağı kullanımı oldukça kolaydır. Duş sırasında ilk olarak saç tamamen ıslatılır. Ardından tarağa şampuan dökülerek saç derisi üzerinde hareket ettirilir. Dairesel hareketlerle saç üzerinde gezdirerek şampuanın köpürmesini sağlayabilirsiniz. Ürün şampuanın köpürerek saç köklerine derinlemesine etki etmesini sağlar. Saç derisi üzerinde yapılan masaj kan dolaşımını arttırır. Tarak saçları temizlerken aynı zamanda sağlanan kan dolaşımıyla canlanmasını sağlar. Ürün, saç dökülmesi yaşayan kişiler tarafından tercih edilebilir. Tarakla yapılan dairesel hareketler saçlarınızı canlandırırken saç dökülmesini de azaltır. Sağlıklı ve canlı görünen saçlar için Star saç tarağını tercih edebilirsiniz. Masaj ve yıkama tarağı tüm saç tiplerine uygundur. Mükemmel sonuç için düzenli uygulanması gerekir. Saç tipinize uygun olan şampuanı tercih ederek tarağın etkisini arttırabilirsiniz.

Star 2 Adet Saç Masaj ve Yıkama Tarağı Kaliteli midir?

Star saç masaj ve yıkama tarağı oldukça kalitelidir. Silikon malzeden üretilmesi ürünün esnek olmasına olanak tanır. Kullanım sırasında rahatlıkla saçların içerisinde hareket ettirilebilir. Tarak dişleri de silikon yapıya sahiptir. Yıkama sırasında köpürtme işlemi yaparken kolayca şekil değiştirebilir. Ürün üzerinde bakteri oluşmasına izin vermez. Uzun yıllar aynı kalitede kullanabilirsiniz. 2'li olarak satışa sunulan ürünü ailenizin diğer bir üyesiyle kullanabilirsiniz. Tarak nem ve sudan etkilenmez. Duşta kullanımın ardından durulanarak kurumaya bırakılabilir. Saçlarınızda istediğiniz canlı görünümü saç masaj ve yıkama tarağıyla elde edebilirsiniz. Ürünün saçlar üzerinde oluşturduğu etki hakkında bilgi sahibi olmak için star 2 adet kırmızı saç masaj ve yıkama tarağı yorumlarından kullanıcı deneyimlerini okuyabilirsiniz. Saçları canlandıran saç masaj ve yıkama tarağını uygun fiyatlarla Trendyol'dan satın alabilirsiniz.