Starbucks Frappuccino Coffee 250 ml

54,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Starbucks Frappuccino Coffee 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Migros Kargo Operasyonu Satıcı Ünvanı: MİGROS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622052951300016 Vergi Kimlik Numarası: 6220529513
    Bu ürün Migros Kargo Operasyonu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Starbucks'ın kaliteli kahve çekirdeklerinden yapılan ve sütlü, şekerli hafif kahveleri tercih edenler için uygun, oldukça hafif bir tada sahip olan Starbucks Frappucino Coffee, soğuk kahve keyfinin farkında olan ve soğuk kahveye her an, her yerde ulaşmak isteyenler için oldukça kolaylık sağlıyor. Yanınızda da rahatça taşıyabileceğiniz Starbucks Frappucino Soğuk Kahve, Arabica kahve çekirdeklerinden elde ediliyor. Arabica kahve çekirdeklerinin yoğun ve kaliteli tadını uygun miktarda süt ve şekerle birleştiren ve kusursuz bir kıvam yaratan Starbucks, cam şişesi sayesinde kahve hazzını üst boyutlara taşıyor. Özellikle yaz aylarında insanı serinleten ve canlandıran Starbucks Frappucino Coffee Soğuk Kahve, yazın tadını çıkarmanızı sağlayacak.
Geri Bildirim Ver

Starbucks Frappuccino Coffee 250 ml

Sıcak yaz günlerinde serinlemenin yolu, genelde soğuk sudan geçer. Bu noktada serinlemek adına denize ya da havuza girmek rahatlatıcı bir etkiye yaratır. Ancak yaz boyu bunu yapmak mümkün değildir. Bu gibi durumlarda soğuk içecek tüketmek de sizi ferahlatabilir. Starbucks Frappuccino coffee 250 ml kahve, süt ve şekerin enfes birleşiminden oluşur. Sert kahvelerden hoşlanmayan, yumuşak içimli olanları tercih eden kişiler için ideal bir içecektir. Eğer bir barista tarafından hazırlanmış gibi görünsün istiyorsanız blender içerisine buzlarla birlikte bu içeceği boşaltabilirsiniz. Buzlar tamamen parçalanana kadar cihazı çalıştırıp bunaltıcı günlerde serinletici bir içecek elde edebilirsiniz. Yaptığınız soğuk içecek bir barista tarafından hazırlanmış gibi görünür. Siz de bu lezzeti denemek için güvenle satın alabilirsiniz.

  • Şık cam şişe
  • Enfes soğuk kahve
  • Pratik ve hızlı tüketim

Lezzetiyle Öne Çıkan Starbucks Frappuccino Kahve

Lezzetiyle Öne Çıkan Starbucks Frappuccino Kahve

Kahve hem sıcak hem de soğuk olarak tüketilebilen içecek türlerinden bir tanesidir. İçerisine ekleyebileceğiniz süt, şeker ya da aromalar sayesinde bu içeceği lezzetlendirip farklı tatlara dönüştürebilirsiniz. Frappuccino, kahvenin buz ile blender içerisinde karıştırılıp süt ya da şeker ile lezzetlendirilmiş halidir. Hafif yoğun bir kıvama sahip olan bu içeceği evinizde de rahatça hazırlayabilirsiniz. Kahve, süt ve şekerin el değmeden karıştırılıp hazırlandığı bu ürün ile istediğiniz her yerde Frappuccino içebilirsiniz. Starbucks Frappuccino coffee 250 ml fiyatı uygun ve avantajlı seçenekleri ile bütçe dostudur. Bütçenizi zorlamayan bu ürünü alışveriş listenize ekleyip alabilirsiniz. Buzlu olarak tüketmekten keyif almıyorsanız sade olarak da tercih edebilirsiniz. İçerisine istediğiniz aromayı ekleyerek kahvenizi farklı tatlara çevirebilirsiniz. Sıcak yaz günlerinde sizi ferahlatması için bu lezzetli ürünü tercih edebilirsiniz.

Her An Tüketebileceğiniz Starbucks Frappuccino Kahve

Her An Tüketebileceğiniz Starbucks Frappuccino Kahve

Sıcak günlerde devamlı sıvı kaybı yaşandığı için gün içinde sıklıkla su ve benzeri içecekler tüketilir. Her an yanınızda olan Starbucks Frappuccino coffee ile sıcak günlerde sıvı kaybını dengeleyebilirsiniz. Buzdolabında saklamanız gereken bu ürünü buzlu ya da buzsuz tüketebilirsiniz. İçerisinde bulunan kafein enerjinizi yükseltir. Yoğun tempoda geçen bir iş ya da okul gününde bu ürünü içerek hem enerjinizi toplayabilir hem de serinleyebilirsiniz. Starbucks Frappuccino coffee 250 ml yorumları bu lezzetli ürünü denemiş olan müşterilerin eşsiz bilgileri ile doludur. Bu yorumlar sayesinde soğuk içeceği ilk kez deneyecek olan müşteriler fikir sahibi olurlar. Evde, sahilde, okulda, iş yerinde arkadaşlarınızla ya da sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Buz ile birlikte karıştırıp üzerine krem şanti sıkarak evde Starbucks deneyimi yaşayabilirsiniz. Kahvenin farklı bir versiyonunu tatmak için bu ürünü satın alabilirsiniz.

Şık Tasarıma Sahip Starbucks Frappuccino Kahve

Şık Tasarıma Sahip Starbucks Frappuccino Kahve

Ürün sağlıklı cam şişeler içerisinde yer alır. Hava almayan sağlam kapağı sayesinde çantanızda rahatça taşıyabilirsiniz. İçeceği tükettikten sonra bile kullanabileceğiniz bu şişeler şık bir tasarıma sahiptir. İstediğiniz herhangi bir sıvıyı saklamak için bu şişeleri değerlendirebilirsiniz. Frappuccino coffee atıştırmalıklarınızın yanında rahatlıkta tüketilebilir. İçerisinde süt ve süt ürünleri bulunduğu için vegan beslenen kişiler için uygun değildir. Bu ürünü farklı şekillerde tüketmek de mümkündür. Dondurma kalıplarının içerisine bu içeceği boşaltıp dondurabilirsiniz. Bu sayede evde lezzetli bir kahveli dondurma yapmış olursunuz. Kafein sayesinde gün boyu enerjinizi koruyabilirsiniz. Süt ve şeker aroması kahvenin yoğun acı tadından hoşlanmayanlar için ideal bir lezzet ortaya çıkmasını sağlar. Pratik şişeler içerisinde paketlenen ve yaz günlerinde ferahlatıcı bir etkiye sahip olan bu enfes lezzete Trendyol aracılığıyla sahip olabilirsiniz. Güvenli ve avantajlı alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.