Starbucks Toffee Nut Latte Kahve Karışımı X 2 Kutu 8x21.5 gr

154 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
148,40 TL
Kurumsal Fatura
159,90 TL
850 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
4 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Starbucks Toffee Nut Latte Kahve Karışımı X 2 Kutu 8x21.5 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Annepçioğulları Satıcı Ünvanı: DD DİJİTAL DÖNÜŞÜM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0816115720500001 Vergi Kimlik Numarası: 8161157205
    Bu ürün Annepçioğulları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bir adet toffee nut latte paketini açıp kupaya dökün.
  • Kaynattığınız 180ml sıcak suyu kupaya dökmeden önce 30 saniye bekleyin.
  • Ideal su sıcaklığı 85°c olmalıdır.
  • Ardından iyice karıştırın ve kahvenizin tadını çıkarın.
  • Içindekiler: şeker, yarım yağlı süt tozu (38,2%), çözünebilit kahve (7,1%), glukoz şurubu, yağsız süttozu (3,5%), laktoz (süt ürünü), stabilizörler (dipotasyum fosfat, trisodyum sitrat), tuz, süt yağı, ince öğütülmüş kahve, doğal aroma verici (toffee nut).
  • Premium bir karışım için, 100% arabica kahve çekirdekleri ve yarım yağlı süttozu kullanılmıştır.
  • (buğday (gluten) içerebilir.)
  • Alerjen uyarısı bulunmamaktadır.
  • Net miktar 2x4x21,5=172 gram

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 50 - 250 gr
  • Form Paket
  • Çeşit 2'si 1 Arada Kahve
Geri Bildirim Ver

Starbucks Toffee Nut Latte Kahve Karışımı x 2 Kutu 8x21.5 gr

Starbucks toffee nut latte 2 kutu 8x21.5gr, Starbucks'ın lezzetli ve popüler bir kahve karışımıdır. Bu kahve, kahve makinesinde ya da evde kolayca hazırlanabilir veya Starbucks dükkanlarında hazır olarak satılabilir. Kahve, tatlandırıcı bir toffee nut sos ve şerbetli süt ile karıştırılarak hazırlanır ve karamel ve fındık aromalı bir kahve deneyimi sunar.

 
  • Lezzetli aroma
  • Çekilmiş kahve çekirdekleri
  • Pratik

Starbucks Toffee Nut Latte Kahve Karışımı Özellikleri

Starbucks Toffee Nut Latte Kahve Karışımı Özellikleri

Starbucks toffee nut latte kahve, lezzetli ve kalıcı bir aroma ile karakterize edilir ve tatlı bir kahve seçeneği olarak çok sevilir. Toffee Nut Latte, klasik bir latte ile şekerleme aromalı kahve tadının mükemmel bir karışımıdır. Bu şekerlemenin serin ve kremsi tadı, en sevdiğiniz sıcak içeceğin tatlılığı ile birleştiğinde gerçekten eşsiz ve hoş bir deneyim yaratır. Bir fincan veya kupaya 2 su ve 4 toffee nut latte paketi ekleyerek hızlı ve zahmetsiz bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Karışımı ister sıcak su isterseniz de süt ilave ederek hazırlamanı mümkündür. Seçimler tamamen kişinin damak zevkine göre değişiklik gösterirken kıvamı ve aroması ile ağızda muhteşem bir tat bırakırken hoş kokusu ile de kahve kokusu etrafa yayılır. Porsiyon başına sadece 2 kalori olan ve yağ içermeyen bu içecek, kendinizi toparlamaya ihtiyaç duyduğunuzda sağlıklı bir seçimdir.

 

Starbucks Toffee Nut Latte Kahve Karışımı Kullanımı

Starbucks Toffee Nut Latte Kahve Karışımı Kullanımı

Toffee nut latte kahve kahve çekirdekleri, yarım yağlı süt tozu ve toffee nut'ın lezzetli bir karışımıdır. İster ofiste ister hareket halinde olun, nerede olursanız olun tadını çıkarabilirsiniz. Starbucks toffee nut latte kahve karışımı, kahve ve toffee fındık şurubunun lezzetli bir kombinasyonudur. Şekerlemeli fındıklı lattenizi yapmak için bir paketi açın ve bir bardağa dökün. En iyi sonucu almak için içmeden önce kaynar sıcak su ya da sütle iyice karıştırın. Günün istediğiniz saatinde kolay ve pratik bir şekilde hazırlayarak tüketebileceğiniz bu kahve sizlere sakinlik ve dinginlik verecektir. Keyifli anların eşlikçisi kahvenin en lezzetli halini sizlere sunan Starbucks eşsiz kahve çekirdekleri ile büyük bir haz duygusu ortaya çıkarır. Toffee nut latte kahve aromasında karamel ve fındık notalarının hakim olduğu bir aroma ile karakterize edilir ve kalıcı bir tadı vardır.

 

Starbucks Toffee Nut Latte Kahve Karışımı Avantajları

Starbucks Toffee Nut Latte Kahve Karışımı Avantajları

Bu, her iki dünyanın en iyilerini bir araya getiren harika bir kahve karışımıdır. Zengin ve kremsi karışım ile lezzetli, pürüzsüz şekerleme aromasına sahiptir. Starbucks Toffee Nut Latte kahve karışımı, hazırlaması pratik bir seçenektir. Kısa süre içerisinde lezzetli bir kahve yapmak için ideal tat ve içeriğe sahip olan Starbucks toffee nut latte eşsiz tadı ile sizi büyüleyecektir. Starbucks toffee nut latte 2 kutu 8x21.5 gr fiyatı hakkında detaylı bilgiler Trendyol’da yer almaktadır. Dilerseniz Starbucks toffee nut latte 2 kutu 8x21.5 gr yorumları ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özelliklerini ve kalitesini öğrenebilir, hızlı ve kolay sipariş edebilirsiniz.