2
Şerit Metre kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Starline 590e Şerit Metre 5 Metre 19 Mm

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
107,90 TL
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Starline 590e Şerit Metre 5 Metre 19 Mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nar724 Satıcı Ünvanı: AKERTEK TEKSTİL AYAKKABI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0023032088000017 Vergi Kimlik Numarası: 0230320880
    Bu ürün Nar724 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • STARLİNE ŞERİT METRE 5 METRELİK PASLANMAZ METRE KİLİTLEME MEKANİZMALI KIRILMAZ GÖVDE STOP SABİTLEME AYARLI 590E / 5mt x 19mm KAMPANYA 2 ADET VE ÜZERİ ALIMLAR İÇİN GEÇERLİDİR,

Ürün Özellikleri

  • Genişlik 17,5 - 20 mm
Geri Bildirim Ver

Starline 590e Şerit Metre 5 Metre 19 mm

Ölçü insan hayatının her alanında yer tutan ve oldukça önemli olan bir konudur. İnsanın bedeninin ölçüsü, evinizin ölçüsü, kumaşın ölçüsü gibi pek çok farklı alanlarda uzunluğun veya bedenin bilinmesi gerekir. Örneğin bir terzi elbise yaparken ne kadar kumaş kullanacağını, uzunluğunun ne kadar olacağını belirlemesi gerekmekte ya da bir usta ev için bir işlem yapacağında gerekli ölçüleri alması lazım. İşte bu noktada uzunluğun ölçüsünü bilmek için metre kullanılmalıdır. Metre seçiminde ise önemli ve dikkat edilmesi gereken noktalardan biri de kendi uzunluğudur. Çünkü metre ihtiyacının nerde, ne zaman, nasıl olacağı belli olmayabilir. Dolayısıyla da alınan metrenin uzun olması hangi alanda ihtiyacınız olursa kolaylıkla kullanabilirsiniz. Starline 590e şerit metre 5 metre 19 mm uzunluğu ve genişliğindeki metre istediğiniz alanlarda size yapısıyla ölçü almanızda yardımcı olmaktadır.

  • “Ne Kadar, Kaç?” Sorusunun Cevabı
  • Her Alan, Her Yer
  • “Performansı, Kullanımı Nasıl?” İşte Cevabı

“Ne Kadar, Kaç?” Sorusunun Cevabı: Starline 590e Şerit Metre 5 Metre 19 mm Özellikleri

Metre sadece evlerde belli başlı işlerde ve ihtiyaç duyulan anlarda kullanılmasının yanı sıra bazı meslek dallarında profesyonel anlamda sık sık kullanılan ve tercih edilen bir üründür. Bu seçimi alanında tercih edilen temel faktörlerden biri olup bir diğeri ise metrenin kendi uzunluğudur. Metrenin uzun bir uzunluğa sahip olması kullanımı için avantajlıdır. Çünkü ne zaman nasıl bir uzunluğu ölçmemiz gerektiği belli olmayabiliyor bu nedenle de daha uzun bir metreye ihtiyaç duyulur. Starline markasının 5 m şerit metre ürünü uzunluğu ve yapısıyla istediğiniz ne zaman uzunluğun kaç ne kadar olduğunu en hızlı şekilde cevaplar. Bunun yanı sıra Starline 590e şerit metre 5 metre 19 mm özellikleri; paslanmaz, kilitleme mekanizması, kırılmaz gövde ve sabitleme ayarları bulunur.

Her Alan, Her Yerde Starline 590e Şerit Metre 5 Metre 19 mm Kullanımı

Starline 590e şerit metre 5 metre 19 mm kullananlar için oldukça faydalı ve avantajlı durumlara sahiptir. Çünkü bir şerit metredir. Şerit metre belirli iki nokta arasındaki uzaklığı ölçmeye yarayan cetvel tarzı bir metre olduğundan yapı işlerinde sıklıkla tercih edilir. Portatif bir yapıya sahip olduğundan hem büyük hem küçük ölçümlerde rahatlıkla kullanılabilmektedir. Bir diğer avantajı ise 590e şerit metre 5 metre üzerinde sabitleme ayarı bulunur ve ölçü alırken daha rahat bir şekilde işleminizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Sabitleme ayarına basıldığında dik durduğundan rahat bir şekilde tek başınıza da ölçü alabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra dayanıklı ve kaliteli tasarımı ile Starline 590e şerit metre 5 metre 19 mm kullanımı hızlı, pratik ve rahattır. Uzun yıllar ölçü alım işlemlerinizde size eşlik eder.

“Performansı, Kullanımı Nasıl?” İşte Cevabı: Starline 590e Şerit Metre 5 Metre 19 mm Yorumları

Ürün seçimlerinde dikkat edilen etmenler özellikleri, fiyatı içeriği ve artık internet alışverişlerin daha yoğun tercih edilmesi sebebiyle kullanıcı yorumlarıdır. Tüm bu faktörler dikkate alınarak bir karar verilmektedir. Starline 590e şerit metre 5 metre 19 mm içeriği kaliteli, dayanıklı bir tasarıma sahip olup uzunluğu ve genişliğiyle kullanım açısından avantajlı bir ürün olmaktadır. Ancak ürünü incelerken, değerlendirirken satın almak isteyenler için performansı, kullanımı nasıl acaba sorusu gelebiliyor. Bu noktada da Starline 590e şerit metre 5 metre 19 mm yorumları akıllarına takılan bu sorunun cevabını içeriğinde barındırmaktadır. Kullanıcılar üründen duydukları memnuniyet derecelerini yorumlarda belirterek satın almak isteyenler için değerlendirilen bir kısım oluşturuyor.Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.