Steam 10 Tl Steam Kodu

14 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Steam 10 Tl Steam Kodu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LARABAY Satıcı Ünvanı: LARABAY BİLGİ TEKNOLOJİLERİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608114039000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081140390
    Bu ürün LARABAY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Steam cüzdan kodu ile oyun içerisindeki alımları gerçekleştirebilmek mümkündür.
  • 10 tl steam cüzdan kodu kullanımını gerçekleştirebilmek için ilk olarak oyuna giriş yapılması gerekir. Oyuna giriş yapıldıktan sonra oyunlar sekmesi üzerinden paket kullanımını gerçekleştirebilmek mümkündür.
  • Tablet, bilgisayar, telefon gibi cihazlardan oynanan oyunlarda kullanıma uygundur.
  • Oyun içerisindeki alımları gerçekleştirebilmek için para birimi olarak kullanılır. Apple bilgisayar ile uyumludur.
  • Eklenti paketi olarak kullanılır. Paket kullanımı ile oyun içerisindeki alımların steam üzerinden yapılabilmesi mümkün olur.
  • Oyun içerisinde başarı elde etmek için etkili bir yöntemdir.
Geri Bildirim Ver

Steam 1100000000020 10 TL Steam Hesap Kodu

10 TL Steam cüzdan kodu, popüler oyun dağıtım platformunda istediğiniz ürünleri alabilmenize olanak tanır. Video oyunu, DLC, soundtrack ve diğer ürünlerin satın alınmasına yarayan kod sayesinde kolayca alışveriş yapmak mümkündür. Söz konusu ürünle hesaba belirli miktarda bakiye tanımlamak olanaklı hâle gelir. 10 TL Steam cüzdan kodu vasıtasıyla oyun içi item ve benzeri dijital eşyaların satın alımını gerçekleştirmek de mümkündür. Oyun tutkunları tarafından sıklıkla tercih edilen 10 TL Steam cüzdan kodunun öne çıkan bazı özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Platform: Steam
  • Bakiye Tutarı: 10 TL
  • Alışveriş Detay Bilgisi: SMS & E-mail

10 TL Steam Kodunun Özellikleri Nelerdir?

10 TL Steam Kodunun Özellikleri Nelerdir?

10 TL Steam cüzdan kodu, yasal bir satın alma aracıdır. Söz konusu ürün, bir oyun yayınlama platformu olan Steam üzerinde kullanılır. Siz satın alma işlemini gerçekleştirdikten kısa süre sonra elinize geçen kod, istendiği gibi kullanılır. Bu ürünü oyun oynamayı seven arkadaşlarınıza hediye etmek de bir seçenektir. 10 TL Steam cüzdan kodu, birkaç basit adımla aktive edilebilir bir üründür. Bu bakımdan kullanım kolaylığı sunmasıyla da tercih sebebidir. Ürünü, toplamda 15 haneli kodu ‘Steam Cüzdan Kodu’ bölmesine yazarak aktive etmek mümkündür. Bu kod, etkinleştirmenin ardından Steam dâhilinde talep edilen herhangi bir ürün için kullanıma uygundur. 10 TL Steam cüzdan kodu fiyatıyla da cazip bir üründür. Bununla beraber Mesafeli Satış Yönetmeliği’nin 15. maddesi uyarınca dijital ürünlerde iade ve iptal yapılamayacağını unutmamanız tavsiye edilir.

10 TL Steam Kodu Kimlere Hitap Eder?

10 liralık Steam kodu, oyun tutkunlarına hitap eden bir üründür. Bu kodu satın aldıktan sonra Steam üzerinden ilgili işlemleri yapabilirsiniz. Bu kod sayesinde Steam platformunda binlerce oyuna ulaşma şansı elde edebilirsiniz. 10 TL Steam cüzdan kodunu dilerseniz sevdiklerinize doğum günü hediyesi olarak dahi verebilirsiniz. Özellikle oyun tutkunlarına onları sevindirecek bir hediye almak isterseniz bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ürün, Steam’in özel gün, etkinlik, yeni mevsim vakti ve festival zamanlarında oluşturduğu indirimleri takip edenlerin beğenisini kazanır. 10 tl Steam kodu, dijital bir üründür. Özellikle dijital ortamlarda yapılan alışverişleri sevenler, bu kodu tercih edebilirler. Söz konusu alışverişi yaparak sadece 10 TL karşılığında Steam’de kullanacağınız bir kodunuz olur.

10 TL Steam Kodu Nasıl Kullanılır?

10 TL Steam cüzdan kodu, platform üzerinde işlem yapmanıza olanak tanır. Siz ürünü satın aldıktan sonra dijital kod, 2 dakika içerisinde tarafınıza gönderilir. Elinize geçen Steam Cüzdan Kodu’nu hesabınıza tanımlamanız gerekir. Bu platform üzerinizdeki hesapta tanımlanan kodun miktarı kadar oyun içi satın alma işlemi yapmanız mümkündür. 10 TL Steam cüzdan kodunu aktive etmek için öncelikle platform girişi yapmanız gerekir. Daha sonra platformdaki sayfanın üst kısmında yer alan menüye gidilir. Burada ‘’Oyunlar’’ başlığı kapsamındaki “Steam Cüzdan Kodu Kullan” seçeneğine tıklanır. Ardından bilgisayarda bir ekran açılır. Ortaya çıkan panelde yer alan kutucuğa satın alınan kodu harfiyen yazmak gerekir. 15 haneli kodu girdikten sonra “Devam et” butonuna basılır. Tüm bu işlemler tamamlandıktan sonra Cüzdan Bakiyesi kısmında tanımlanan kod sayesinde elde edilen miktarı görmek mümkündür. Akabinde kişilerin tanımlanan bakiyeyi gönüllerince kullanması olanaklı hâle gelir. 10 TL Steam cüzdan kodu yorumlarını okuyarak gerçek kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Daha sonra bu kodu Trendyol üzerinde hızlıca satın alabilirsiniz.