Genel Markalar Spermstopper 28 Mm Sperm Tutucu Penis Plug Stick

559 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Cinsel sağlık kategorisindeki ürünlerde iade yapabilir miyim?
Ürün ambalajı açılmadığı müddetçe iade yapabilirsiniz. Ambalajı açıldıktan sonra iade edilen cinsel sağlık ürünleri satıcılar tarafından hijyenik risk sebebi ile reddedilebilmektedir.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Spermstopper 28 Mm Sperm Tutucu Penis Plug Stick

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Erox Satıcı Ünvanı: DODER BİLİŞİM VE İNTERNET HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0302049397700015 Vergi Kimlik Numarası: 3020493977
    Bu ürün Erox tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Açıklaması Spermstopper 28 mm - Sperm Tutucu Kalite markası Steel Power Tools'un Spermstopper ürünü, yüksek kaliteli paslanmaz çelikten yapılmış şık ve modern bir tasarımdır. Bu katı sperm tıpası, boşalma sırasında cinsel sıvıların tutulmasını sağlayacaktır. Spermstopper vücut için güvenlidir, zevk için üretilmiştir ve uzun süre dayanacak şekilde üretilmiştir. Çelik Elektrikli El Aletleri ile zor tarafınızı keşfedin! Marka hakkında Steel Power Tools, zorlu tarafınızı keşfetmek için mükemmel, üstün kaliteli çelik oyuncakların bir markasıdır. Markanın cilalı horoz halkalarından özel anal duşlara kadar geniş bir katı çelik zevk sağlayıcıları koleksiyonu var. Ürün yelpazesi, mükemmel eşleşmesini bulmasına yardımcı olmak için çeşitli boyutlarda yüzüklerle her tüketiciye hitap ediyor. Şık, göz alıcı bir şekilde paketlenmiş olan Çelik Elektrikli El Aletleri kesinlikle metal seven tüketicilerinizin dikkatini çekecektir. Sahip olunması gereken bu markaya bugün göz atın ve Steel Power Tools'un zevk için, dayanıklılık için üretildiğini keşfedin!
Geri Bildirim Ver